Tekintojų mūsų apylinkėje labai mažai, bet vienas lyg ir yra dar, reiks užklausti. Bet turbūt pigiausia būtų gatavą gauti. Matysim, kol kas gerai gal ir tas buspofke78 rašė:Pas tekintojus nebandėte kreiptis?
Turi jie visokių diametro balvankių ir gali nudrožt skriemulį.
Visko būnaLaimius rašė:Nu tu duodiIeskai po uzpakali smegenu ,o pasirodo dirzas laisvas
Skaičiuokit pagal škyvų apimtis ir kiek kartų vieno škyvo apskritimo ilgis yra didesnis už kito. Pvz jūsų: variklis 1480aps/min, o škyvai 18cm ant variklio ir 24cm ant galvos, tai variklio škyvo apskritimo ilgis yra 56,52cm (C= 2πr), ir kompresoriaus 75,36cm, tad santykis yra 1,33333333...., tai duoda ~1110aps/min jūsų kompresoriaus galvai (1480/1,333333=1110).gedux rašė:Ir ar kas galėtu priminti kaip paskaičiuoti perdavimą variklio ir galvos greičiui, buvau radęs bet neberandu
Arba paprasčiau: škyvų skersmenis sudalinam 24/18=1,3333333 ir gaunam tą patį santykį, padalinam variklio apsukas iš to santykio ir gaunam galvos apsukas.
Man atrodo, kad šitaip turi būti, nors nesu 100% tikras, su matematika nelabai draugavau
Aš apsukoms matuoti naudoju tachometrą