Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Dnepr mt-9

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Re: Dnepr mt-9

Standartinė milzinas »

Gražus motociklas,aš asmeniškai važinejau daugiau nei remontavau,kokia rusiška technika nevažinėjau,išskyrus laikotarpi iki 21m. :D jai normaliai ekspolotuosi,tai ir važiuosi.Rusiškas yra ne vakurų,bet nereiškia kad remontuosi,daugiau nei važiuosi.Kokia liga buvo kad nėjo pakurti?
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
uvexx
Forumietis
Forumietis

Standartinė uvexx »

milzinas rašė:Gražus motociklas,aš asmeniškai važinejau daugiau nei remontavau,kokia rusiška technika nevažinėjau,išskyrus laikotarpi iki 21m. :D jai normaliai ekspolotuosi,tai ir važiuosi.Rusiškas yra ne vakurų,bet nereiškia kad remontuosi,daugiau nei važiuosi.Kokia liga buvo kad nėjo pakurti?

Pastačiau naują aukštos įtampos ritę ir visos bėdos išsisprendė. O Jūsų manymų kokie galėtų būti "tipiniai-pagrindiniai" gedimai? šiuo motociklu tikrai neplanuoju "draskytis" vis dėlto nemažai darbo įdėta, tikiuosi ramiai važinėti, atsipūsti po darbų. Daugelis kas matė motociklą tai labai nustemba kad išvis dar tokių yra, nes dabar gatvėje retai kada išvysi kažką panašaus, bent jau man neteko.
:D
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Man kažkodėl žvakės greit nusibaigia.. Nuo pirkimo pravažiuota apie 1000 km, o žvakės (tai viena, tai kita) keistos jau ne 2 ir ne 3 kartus. Išbandžiau įvairias -nuo pigiausių po 3 Lt iki Bosh. Kas svarbiausia, kad tos netinkamos žvakės dneprui, po to puikiausiai dirba žoliapjovėje..
Galvoju, arba netinkama darbinė temperatūra, arba indukcinė ritė kalta..
Vartotojo avataras
uvexx
Forumietis
Forumietis

Standartinė uvexx »

AGspecial rašė:Man kažkodėl žvakės greit nusibaigia.. Nuo pirkimo pravažiuota apie 1000 km, o žvakės (tai viena, tai kita) keistos jau ne 2 ir ne 3 kartus. Išbandžiau įvairias -nuo pigiausių po 3 Lt iki Bosh. Kas svarbiausia, kad tos netinkamos žvakės dneprui, po to puikiausiai dirba žoliapjovėje..
Galvoju, arba netinkama darbinė temperatūra, arba indukcinė ritė kalta..
aš prie pakeičiant rite taip pat dėjau įvairių firmų žvakes, ir po vieno kito užkūrimo man jas pramušdavo. tas pat buvo ir su NGK žvakėmis, pakeitus rite ši problema išnyko. dabar nusipirkau litagroje rusišku po 2lt/vnt, tai pakolkas laiko gerai. Bet aš dar su juo nevažinėjau, tik aplink garažus teko rata apsukti. Tai kaip bus po daugiau kilometru dar pamatysiu ateity, gal ir man pramušinės.
mesa1418
Forumietis
Forumietis

Standartinė mesa1418 »

sveikas, pasidome pigiau pirkt ar siutis, seniau apie 60 lietuvisku kainavo :wink:
Vartotojo avataras
uvexx
Forumietis
Forumietis

Standartinė uvexx »

mesa1418 rašė:sveikas, pasidome pigiau pirkt ar siutis, seniau apie 60 lietuvisku kainavo :wink:
sveikas, planuoju pasisiūti gal gausiu geros odos, tai ir geriau tarnaus, negu zomšas.

p.s. kai grįši į Šiaulius prasinešk, apsuksim garbės rata :moped:
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Kokia ta gera oda?
Vartotojo avataras
uvexx
Forumietis
Forumietis

Standartinė uvexx »

milzinas rašė:Kokia ta gera oda?
Na aš galvoju, kad iš natūralios odos turėtų laikyti ilgiau. Todėl galvoju siuvimui naudoti natūralią odą, bus išvis gerai jei rasiu kokią storesnę. Draugas turi siuvyklą tai manau dėl medžiagos siuvimui problemų neturėtų būti.
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

O naturali oda,nebus taip kad prisigers vandens nuo lietaus?Paskui džiudama neaišku kiek susitrauks.
Vartotojo avataras
uvexx
Forumietis
Forumietis

Standartinė uvexx »

milzinas rašė:O naturali oda,nebus taip kad prisigers vandens nuo lietaus?Paskui džiudama neaišku kiek susitrauks.
na reikės pasidomėti plačiau, kaip geriau ir iš ko daryti.