Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Opel Manta A 1972

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
2105
Forumietis
Forumietis

Standartinė 2105 »

Greitizz rašė:
apex rašė:aš ir žiūriu, kad gražiai virinta, nors iš pažiūros lyg ir ištisine, kas mano nuomone nėra gerai. bet visumoj tempai geri.
faina kad detalių yra... užklaustum remautlita dėl 929... :lol:
Na kaip ir ištisinė, reiks pasitikslinti... o koks skirtumas?
Daugiau perkaitini metala, greciau pradeda rudyt
Vartotojo avataras
apex
Forumietis
Forumietis

Standartinė apex »

2105 rašė:
Greitizz rašė:
apex rašė:aš ir žiūriu, kad gražiai virinta, nors iš pažiūros lyg ir ištisine, kas mano nuomone nėra gerai. bet visumoj tempai geri.
faina kad detalių yra... užklaustum remautlita dėl 929... :lol:
Na kaip ir ištisinė, reiks pasitikslinti... o koks skirtumas?
Daugiau perkaitini metala, greciau pradeda rudyt
plius virinant istisine - sutraukia metala. pvz koki lonzerona virninant gali nemenkai deformuotis. pats nebandziau bet ne kart girdejau. punktyru virina, po to pilna siule.
mazda 929>RX4 coupe 1975
ramunas_utena
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramunas_utena »

apex rašė: Daugiau perkaitini metala, greciau pradeda rudyt
plius virinant istisine - sutraukia metala. pvz koki lonzerona virninant gali nemenkai deformuotis. pats nebandziau bet ne kart girdejau. punktyru virina, po to pilna siule.[/quote]

Ka reiskia virinti "punktyru"? Tai pirma virinamą plotą kažkokiais tarpeliais tik "prikabinti" prie virinamos vietos, o paskui gražiai visą siūlę apeiti ar kažką kita?
Vartotojo avataras
Sernas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sernas »

Taip ispradziu sukabinti skardas taskais o poto pabaigti siule virinti.
ramunas_utena
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramunas_utena »

Sernas rašė:Taip ispradziu sukabinti skardas taskais o poto pabaigti siule virinti.
O po virinimo, siule kazkuo spec. tepate, ar tiesiog standartinis gruntas, glaistas, dazai?
Vartotojo avataras
Sernas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sernas »

Mano tevas virindamas siule patepdavo tepalo.
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

Sernas rašė:Mano tevas virindamas siule patepdavo tepalo.
Tai koks dažymas paskui? Smalos ant nuogo metalo? Jau gal geriau dabartiniai metodai, yra hermetikų specialių siūlėms.
Vartotojo avataras
Sernas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sernas »

NU jis tepdavo ant karstos siules. Kiek patekdavo tiek o paskui sekdavo ir itos priemones.
Vartotojo avataras
empy
Forumietis
Forumietis

Standartinė empy »

Yra toks dalykas, kad tepalas (arba alyva) pateptas ant karšto metaloatirduoda anglį metalui. Taip metalas pajuoduoja ir įsisavina anglį (turbut anglis atspari korozijai). Šis suktas "manevras" žinomas jau seniai. Tačiau yra is minusų: pavyzdžiui metalas tampa žymiai trapesnis po šios operacijos. Tiek žinau apie šį procesą.
Vartotojo avataras
Sernas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Sernas »

NU kad trapesnis tai sito nežinau :roll: bet del rudijimo pasiteisino.