Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Kitokia senovinė technika- žaislai

Šioje temoje diskutuojama apie antikvarinius daiktus, turimos kolekcijos, užduodami klausimai ir etc.

Moderatoriai: Shumeras, Moderatoriai

Forumo taisyklės
Tema skirta tik diskusijoms.

Komerciniai skelbimai keliami čia: http://www.oldtimers.lt/viewforum.php?f=56
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Ko gero tu teisus, aš turbūt neįsižiūrėjau :DDDD . Maždaug, kaip praeitos savaitės kandidatas į Gertuvės klubą :D
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

O ką , ir jis mėgino vaizduot , kad grindis plauna ? :shock:
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Iki Trakų buvo labai aktyvus, bet kibinai jį pribaigė ir iki Alytaus miegojo kūdikio miegu. :D
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Tai čia kaip tam senam anekdote : ,,ty vidiš , čto tvoja buločka sdelala'' :shock:
Aliukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Aliukas »

Fon rašė:Ne , Rudge , ne , Virgai , abu jūs , kaip ir tie daktarai iš anekdoto , esat neteisūs :wink: . Tas rūrininkas matomai serga jūros liga ir šli.....uoja į kibirą , bet sunkiai pataiko :shock:
Ir man taip buvo, kai buvau išplaukęs menkių gaudyti, bet kibiro nereikėjo, už borto daugiau vietos. :(
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Aliukas rašė:
Fon rašė:Ne , Rudge , ne , Virgai , abu jūs , kaip ir tie daktarai iš anekdoto , esat neteisūs :wink: . Tas rūrininkas matomai serga jūros liga ir šli.....uoja į kibirą , bet sunkiai pataiko :shock:
Ir man taip buvo, kai buvau išplaukęs menkių gaudyti, bet kibiro nereikėjo, už borto daugiau vietos. :(
Ir visada pataikysi :D
Vartotojo avataras
Hobis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Hobis »

Ar pats darei šį laivą ir iš kokio rinkinio? Ar ne iš ,, Latina"?
Ir aš tokius laivus darau.
Nuotrauka iš šių metų parodos Niurnberge.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Ne, aš jį įsigijau tokį, koks matosi. Net nebūčiau pagalvojęs, kad jis darytas iš mėgėjiško rinkinio. Gal labai neprofesionaliai nuskambės, bet ar būna medinių detalių rinkiniai modeliams gaminti?
Vartotojo avataras
Hobis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Hobis »

Būna, dėžė su brėžiniais, medžio lystelėmis, siūlais, medžiaga burėms, patrankomis ir t.t.
Nusiperki tokį rinkinį ir pagal brėžinius darai modelį. Darbo pusei metų užtenka. Tokio laivo kaip tavo medinis rinkinys, M1:48, kainuoja apie 1000 Lt.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Aišku. Visada būčiau galvojęs, kad tai koks manufaktūrinis daiktas. Viskas atlikta pedantiškai tiksliai ir kruopščia, Bet sakykim, kaip būna pateiktas šponas? Jo korpusas apdailintas raudonmedžio špono juostelėmis, tiksliai sukalibruotomis, labai tiksliai suleistomis, imituojančiomis lentas, kuriomis būna apkalti bortai?