Fon rašė:Ne , Rudge , ne , Virgai , abu jūs , kaip ir tie daktarai iš anekdoto , esat neteisūs . Tas rūrininkas matomai serga jūros liga ir šli.....uoja į kibirą , bet sunkiai pataiko
Ir man taip buvo, kai buvau išplaukęs menkių gaudyti, bet kibiro nereikėjo, už borto daugiau vietos.
Fon rašė:Ne , Rudge , ne , Virgai , abu jūs , kaip ir tie daktarai iš anekdoto , esat neteisūs . Tas rūrininkas matomai serga jūros liga ir šli.....uoja į kibirą , bet sunkiai pataiko
Ir man taip buvo, kai buvau išplaukęs menkių gaudyti, bet kibiro nereikėjo, už borto daugiau vietos.
Ne, aš jį įsigijau tokį, koks matosi. Net nebūčiau pagalvojęs, kad jis darytas iš mėgėjiško rinkinio. Gal labai neprofesionaliai nuskambės, bet ar būna medinių detalių rinkiniai modeliams gaminti?
Būna, dėžė su brėžiniais, medžio lystelėmis, siūlais, medžiaga burėms, patrankomis ir t.t.
Nusiperki tokį rinkinį ir pagal brėžinius darai modelį. Darbo pusei metų užtenka. Tokio laivo kaip tavo medinis rinkinys, M1:48, kainuoja apie 1000 Lt.
Aišku. Visada būčiau galvojęs, kad tai koks manufaktūrinis daiktas. Viskas atlikta pedantiškai tiksliai ir kruopščia, Bet sakykim, kaip būna pateiktas šponas? Jo korpusas apdailintas raudonmedžio špono juostelėmis, tiksliai sukalibruotomis, labai tiksliai suleistomis, imituojančiomis lentas, kuriomis būna apkalti bortai?