kaip jie gali man uzdrausti mindzioti savo paties zoleDjorge rašė:ajajai savo nusikaltimo fotke idejai, taigi tamsta Kursiu Nerijos nac. parke (Juodkrantes krantineje) zole mindzioji ;-) pagaus tave instancijos nusikaltimo vietojenu anyway sveikas 8)
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
naktibaldas :)
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
naktibaldas
- Forumietis

-
uoksas
- Forumietis

-
Djorge
- Forumietis

Ten zole kaip ir zeme valstybine, taigi gali buti tavo tik kaip Lietuvos piliecio, nu tipo plačiają prasme, o tadu uz tai galima bausti.naktibaldas rašė:kaip jie gali man uzdrausti mindzioti savo paties zoleDjorge rašė:ajajai savo nusikaltimo fotke idejai, taigi tamsta Kursiu Nerijos nac. parke (Juodkrantes krantineje) zole mindzioji ;-) pagaus tave instancijos nusikaltimo vietojenu anyway sveikas 8)
esme tame, kad daug zmoniu i internata kiša savo įvairių nusižengimų nuotraukas
-
kitoks
- Forumietis

-
Djorge
- Forumietis

-
naktibaldas
- Forumietis

-
Djorge
- Forumietis

-
Direktorius
- Forumietis

naktibaldas rašė:ha idomi diskusija prasidejo![]()
na seip jus teisus...zeme valstybes..tik as ja 99 metams issinuomavau is valstybes...na tai siuo metu kaip ir mano....patys zinot kokie tie nuomininkai netvarkingi bunao nuomos pratesti as nezadu..
Tai gal sutariam del palapines pasistatymo (salia ir auto) toje vietoje kitą vasarą.
-
naktibaldas
- Forumietis

netinkama tai vieta palapinei ...salia pesciuju ir dviratininku takas...(per 1m..Direktorius rašė:naktibaldas rašė:ha idomi diskusija prasidejo![]()
na seip jus teisus...zeme valstybes..tik as ja 99 metams issinuomavau is valstybes...na tai siuo metu kaip ir mano....patys zinot kokie tie nuomininkai netvarkingi bunao nuomos pratesti as nezadu..
Tai gal sutariam del palapines pasistatymo (salia ir auto) toje vietoje kitą vasarą.
taciau zinau juodkranteje keleta kitu geru vieteliu kur galima butu isirengti stovyklaviete ir net spiritine krosnele uzsikurti...gamtosauga ten nepamatys..o vaizdai verti buti iamzinti atviruteje...
tik del auto pasistatymo salia jau butu sudetinga..
seip esu 10% juodkrantiskis
arba pons dyrikas rezervuokite vietas is anksto hatoj..pazadu jums isnuomoti geriausia numeri
-
naktibaldas
- Forumietis

toje vietoje pries kelis metelius buvo darzas ir stovejo kiskiu budos;)Djorge rašė:jo diskusija kaip pas kokius žemėtvarkininkus , bet abejoju del Juodkrantes krantines nuomos, nu bet anyway pas mumi stebuklu žėme
laimej vietiniai aborigenai laiku suvoke kad nepelninga uzsiimti agronomija ir kitokio plauko anonizmais..ir kad turizmo infrastruktura nesa gerokai didesni pelna