Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M-72 Restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Trixas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Trixas »

Neišėmiau tik priekinės šakės
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Nu dar amortizatoriu,lopšio traukiu,lempos :wink:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Temos pavadinime- M72. O nuo tokio modelio aš tik atbulas rankenėles pastebėjau. Į restauraciją nė kiek nepanašu.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

Nelabai čia ir remontu kvepia, panašu kai mes moskvičių perdažinėjom prieš TA, tai į kiaurus slenksčius prikimšom skudurų ir užtepėm kažkuo??? Iki šiol nežinau kas ten tas "kažkas" buvo...
Gal visgi trinam tokias super temas apie "emkas", nežinant koks iš tikrųjų pavadinimas...
Ieškau TIZ AM600 dalių,
FN M90 500cc dalių.
Vartotojo avataras
dambras
Forumietis
Forumietis

Standartinė dambras »

galiniai pakojai nenuimti, lyg ir lepos lankelis matosi nugruntuotas? (prie lopsio sparno)... nebent zmogaus toks uzsakymas yra :/
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Autoriui: ar tau neatrodo keista, kad tavo "m-72" atrodo lygiai taip pat kaip ir anksčiau "restauruoti" "k-750m" ? (kalbu apie komplektaciją)
Trixas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Trixas »

Darykit kaip norit, trinkit kad ir visas mano temas. man nei silta nei salta.. M-72 parasiau todel, nes taip dokumentuose parasyta.O jei cia ne restauracija ir ne remontas, tai cia ne forumas
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Trixas rašė:Darykit kaip norit, trinkit kad ir visas mano temas. man nei silta nei salta.. M-72 parasiau todel, nes taip dokumentuose parasyta.O jei cia ne restauracija ir ne remontas, tai cia ne forumas
Na , tikrai įdomu - kiekvienas , neatsiprašant , š... (ištrinta) , atėjęs į kompaniją , akis dar draskys :roll: :evil: Vyruti , ,,restauruok'' sau į sveikatą tą savo ,,M-72'' , ir būk geras , negadink čia oro :wink:
O kai dėl parašymo , tai ant bobutės sandėliuko žinai , kas parašyta ? O ten malkos ...
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
Trixas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Trixas »

Cia as draskau? ar man drasko
Vartotojo avataras
Panzerchrist
Forumietis
Forumietis

Standartinė Panzerchrist »

Trixas rašė:Cia as draskau? ar man drasko
Supranti,zmogau,cia renkasi rimti zmones,kuriu darbai kalba uz juos.Restauracija ar visiskas kapitalinis remontas,-tai kai motociklas visiskai isrenkamas iki paskutinio varztelio,kiekviena detale atremontuojama,paruosiama iki tokios bukles,kaip kad katik butu isriedejusi is gamyklos.Po to seka ilgas ir kruopstus surinkinejimas.
O matom tavo darbuose?Motociklas iki galo neisrinktas,net neisimtas lopsio amortizatorius,ar priekine sake,paskui nudazti varztai,kurie turi buti nuchromuoti...Galeciau vardint ir vardint "broka".

Aisku saunuolis,kad dirbi,bet kiek esu mates ankstesnius tavo projektus(ne tik siame forume),tai nei kiek netobuleji.
O atsakant i klausima "ar tu draskai,ar tau drasko",tai galiu pasakyti,kad su tokiu darbu tu draskai rimtiems restauratoriams akis.

Nieko asmenisko neturiu,bet jei niekas nesakytu,is klaidu nesimokytum.Tikimes,kad ju stengsiesi daryti kuo maziau ateinanciuose projektuose.

Linkiu sekmingai uzbaigti sio motociklo remonta :-)
Paskutinį kartą redagavo Panzerchrist 16 Bir 2009, 18:20, redaguota 2 kartą(us).
Izh Jupiter 2
Izh Jupiter 5
Honda VT 500 Eurosport
Honda CB
Moskvich 412