Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

6V K750M elektroninis degimas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

rimasnerimas
Forumietis
Forumietis

Standartinė rimasnerimas »

Ne rankinis regulikavimas tiesiog issimeta.
rimasnerimas
Forumietis
Forumietis

Atnaujinu tema, pridedamas sulituotos mano bei pirkto komutatoriaus schemuciu bendra vaizda.(Negaliu rasyti lietuviskai, nera lietuvybes win7!)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
arwis
Forumietis
Forumietis

Standartinė arwis »

rimasnerimas rašė:Taigi, tęsiu darbus. Vežu tekinti skriejiko, kuris nutraukinėja signalą sumontuotam holo davikliui. Holo daviklis rusiškas nuo vaz 2109(nustebau net, kainuoja 25lt). Galvojau, kad už skriejiko tekinimo darbus nereikės nei ant bonkės duot, klydau. Prasukau ratą aplankydamas eilinius tekintojus, nei vienas peilio tokio neturėjo, kad paimtų 2 cm i gylį. Nuvežiau i firmą(veiksmas Šiauliuose), sumokėjau 40lt. Forumiečių prašau nekomentuoti dėl kainų. Pradėjau viską daryti iš idėjos, šiuo metu viskas gautųsi pigiau:). Idedu kelias nuotraukas, kokybė ne kokia, telefonu fotografavau:). Statau dvi 6V babinas.
Gal galit pasakyt ,ar tame skriejike yra tik viena išpjova (ta kur matosi antroj foto) , ar dvi?
Dėkui.
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
Vartotojo avataras
zydrunas dumcius
Forumietis
Forumietis

Standartinė zydrunas dumcius »

Tai,jei elektronini degima dedi i emka tai statyk viena karbiuratoriu turetum isgauti superini variklio darba :roll:
.TEL....868657597
rimasnerimas
Forumietis
Forumietis

Skriejikui yra padarytos dvi išpjovos(simetriškai viena kitai), taigi esu nurodęs nuorodą iš kurios visą informaciją ir paėmiau(...narod.ru). Šioje nuorodoje yra skriejiko brėžinys(duoti matmenys).
Dėl vieno karbiuratoriaus buvo forume diskutuota. Aš asmeniškai pasirinkau du K68 karbiuratrius. Šie karbiuratoriai yra pritaikyti 650cm3 opozitų varikliams, taigi biški praplatinus žiklerius rezultatas mane tenkino. Kaip Pauliukaitis sakytų "Man patiko!" Net minties po pirmo pabandymo apie vieną karbą neturėjau.:)