Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Moteriskas pavydas

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
mariussta
Forumietis
Forumietis

Standartinė mariussta »

LEWIS rašė:
mariussta rašė:Nepasisekė jums su žmonomis kolegos :roll: :roll: :D , kad reikia bėdavoti net forume. Maniškė labai supratinga tuo klausimu ir problemų šeimoje dėl "senų geležų" nekyla.
Joooo.....Maniškė tai ,kai namus tvarko ir garažo nepamiršta-prašluoja,įrankius mano netvarkingai išmėtytus,į vietas sudėlioja-surūšiuoja ir t.t. :-)
O dar manoji poliruoja valo automobilį ir kai reikia iš "oldtaimeristų" renginių parvairuoja Kadilaką :D Tai va, kolegos, pavydėkite tokių žmonų mums su Lewiu.
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Jeigu grįžęs iš kiosko su bambaliu rasčiau nepoliruotas garažo grindis.. Tada paimčiau raktą - ant 46 (surasti ilgai netrukčiau, nes jei dar tie nebūtų surūšiuoti -paimčiau ką nors dar sunkesnio) ir eičiau pas žmoną paklausti -ar nenorėtų manęs išgėrusio ant dnepro pavėžint pas tinkamos orientacijos vyrus?
Ir jeigu dar netyčia ji pasakytų "brangusis, bet mano paskutiniai bateliai jau labai sunešioti", tada paimčiau paskutinį nepragertą virtuvės įnagį (dulkių siurblį audra 2) ir atgal į kioską... Matai, bateliai sunešioti, o kad man dar svarkės reikia, tai jai nerūpi?? Ir taip iš garažo net per atostogas neišlendu, nes nabagas dnepras kažko kaista (gal žinot kur bėda?).
Gal kam įgalevimą parašyti? Nes kam tokia žmona reikalinga..?

Bet tokių drastiškų priemonių dar neprireikė, todėl savąja aš tikrai nesiskundžiu, nes neturiu nuosavo garažo (negi tvarkysi svetimą)..
O kai neturi garažo, tada atsiranda laiko ir su ja pabūti ir kartu į parduotuvę batelių nuvažiuoti :-)
Tai tegul jūsų žmonos pavydi maniškei :-)

P.S. dnepro bėda išsisprendė nes oras atvėso :-)
artukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė artukas »

LEWIS rašė:
mariussta rašė:Nepasisekė jums su žmonomis kolegos :roll: :roll: :D , kad reikia bėdavoti net forume. Maniškė labai supratinga tuo klausimu ir problemų šeimoje dėl "senų geležų" nekyla.
Joooo.....Maniškė tai ,kai namus tvarko ir garažo nepamiršta-prašluoja,įrankius mano netvarkingai išmėtytus,į vietas sudėlioja-surūšiuoja ir t.t. :-)
Kazkaip primine man tai, ta filma "stok arba mano mama saus" kai motina Stalones pistoleta su Feiriais plove. Aisku nieko perdaug blogo cia, vis geriau nei burbuliuoja tau uz nugaros.
Vartotojo avataras
LEWIS
Forumietis
Forumietis

Standartinė LEWIS »

mariussta rašė:
LEWIS rašė:
O dar manoji poliruoja valo automobilį ir kai reikia iš "oldtaimeristų" renginių parvairuoja Kadilaką :D Tai va, kolegos, pavydėkite tokių žmonų mums su Lewiu.
Taip,taip Kolega ir dar-daugelis manau matė mano automobilį gyvai ne kartą ir turbūt atkreipė dėmesį į ratus-tiek padangos,tiek ratlankiai,visada atrodo,kaip nauji.Manau dabar visi supranta -kodėl ?:-)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

AGspecial rašė:Jeigu grįžęs iš kiosko su bambaliu rasčiau nepoliruotas garažo grindis.. Tada paimčiau raktą - ant 46 (surasti ilgai netrukčiau, nes jei dar tie nebūtų surūšiuoti -paimčiau ką nors dar sunkesnio) ir eičiau pas žmoną paklausti -ar nenorėtų manęs išgėrusio ant dnepro pavėžint pas tinkamos orientacijos vyrus?
Ir jeigu dar netyčia ji pasakytų "brangusis, bet mano paskutiniai bateliai jau labai sunešioti", tada paimčiau paskutinį nepragertą virtuvės įnagį (dulkių siurblį audra 2) ir atgal į kioską... Matai, bateliai sunešioti, o kad man dar svarkės reikia, tai jai nerūpi?? Ir taip iš garažo net per atostogas neišlendu, nes nabagas dnepras kažko kaista (gal žinot kur bėda?).
Gal kam įgalevimą parašyti? Nes kam tokia žmona reikalinga..?

Bet tokių drastiškų priemonių dar neprireikė, todėl savąja aš tikrai nesiskundžiu, nes neturiu nuosavo garažo (negi tvarkysi svetimą)..
O kai neturi garažo, tada atsiranda laiko ir su ja pabūti ir kartu į parduotuvę batelių nuvažiuoti :-)
Tai tegul jūsų žmonos pavydi maniškei :-)

P.S. dnepro bėda išsisprendė nes oras atvėso :-)
:bravo: :geras: :pirmas:
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Stumoklis24 »

Bet visi pripazinkime, kad rimtam vyrui patinka, kai moteriskoji butybe siek tiek pabumba apie tai, ka mes darome savame garaze, juk jai suteikia moteriskumo. ar ne tiesa?
Vartotojo avataras
zeimeris
Forumietis
Forumietis

Standartinė zeimeris »

Stumoklis24 rašė:Bet visi pripazinkime, kad rimtam vyrui patinka, kai moteriskoji butybe siek tiek pabumba apie tai, ka mes darome savame garaze, juk jai suteikia moteriskumo. ar ne tiesa?
Tas bumbejimas,visai nepatinka,kad pabambes tai tikrai geriau nebus.Beda ta kad ji neturi savo hobio,tada gal suprastu. Pavydziu jums kolegos,kuriuos zmonos supranta,padeda,uzjaucia kai nesiseka. Pagarba jusu zmonoms. :bravo:
Cadillac Eldorado 1983.4,1.V8.
Dnepriuderis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dnepriuderis »

Maniske pradeda bambeti kai savaite prasedziu garaze ir nieko nedarau namuose. Del dviej ar trieju dienu tai nieko nesako.
abc
Forumietis
Forumietis

Standartinė abc »

Dnepriuderis rašė:Maniske pradeda bambeti kai savaite prasedziu garaze ir nieko nedarau namuose. Del dviej ar trieju dienu tai nieko nesako.
Na tai savaitę namie (žmonai)jeigu nieko nepadarai,tai džiaukis,kad tiktai bamba,o ne pas kitą pabėga.,,Padarai'',ir vėl garažan.Ir vilkas sotus, ir avis sveika.. :lol:
Mes,visi maži vaikučiai,norim augti dideli, bet pasenę suvaikėjam,ir vėl tampame ...maži.
aukor
Forumietis
Forumietis

Standartinė aukor »

O as negaleciau skustis, kad mano antra puse burzgia del to, kad garaze kiurksau. Netgi jei reikia, tai ir reikalinga rakta nuperka :)
Opel Monza'84
Nissan Silvia S12'84
Dnepr MT-11'88