Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Viatka Elektron 1979m. remontas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
dauksas
Forumietis
Forumietis

Re: Viatka Elektron 1979m. remontas

Standartinė dauksas »

sth55 rašė:
dauksas rašė:Nudažyta
Nu ir grozis :myliu: :bravo: Labai graziai atrodo,daze matyt labai patyres profas :puiku: .Kam ten dazei v-150m vaira gal dar ir tokia remontuoji tuo paciu :mrgreen: ?Dar ta detale kur stabdziu kojele laiko turetu but cinkuota ir pr sake man atrodo kad juoda,bet cia jau nebesvarbu kai sitaip nerealiai nudazyta :rukau: ,kad as taip dazyciau :D
Dažiau aš pats :mrgreen: . Vairas dėl to, nes dar nenusprendžiau kaip bus su galinio vaizdo veidrodėliais, nes kaip žinia v150m vairo galas nesisukioja, o elektrono sukiojasi, todėl ir pasilikau atsarginį varijantą. Ta dalis kur laiko stabdžių kojelę laiko ir priekinės šakės turi būti tokios spalvos (bent jau ant šito elektrono jos buvo butent pagal rėmo spalvą).
Dnepr MT10-36 1982
Viatka Elektron 1979
Vartotojo avataras
dauksas
Forumietis
Forumietis

Standartinė dauksas »

AdIs123 rašė:Gal galėtumėte įdėti bako kamščio nuotrauką?
Bako kamštis :arrow:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Dnepr MT10-36 1982
Viatka Elektron 1979
turklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė turklis »

Iš tikrųjų gražiai atrodo... Aš taip pat tokį pat daiktą restauruoju... Įdomiai čia pas Tamsta su spalvom originaliom. Pas mane rėmas, galinis sparnas, priek. šakė juodi, kuro bakas žalias buvo. Bet tai manau detalės, nelabai reikšmingos... Beje, gal kas iš forumiečių turi atliekamą tokį bako kamštį, kaip paskutinėse foto ? Taip pat reikia keletos kitų smulkmenų, ir nesmulkmenų...? :))
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

turklis rašė:Iš tikrųjų gražiai atrodo... Aš taip pat tokį pat daiktą restauruoju... Įdomiai čia pas Tamsta su spalvom originaliom. Pas mane rėmas, galinis sparnas, priek. šakė juodi, kuro bakas žalias buvo. Bet tai manau detalės, nelabai reikšmingos... Beje, gal kas iš forumiečių turi atliekamą tokį bako kamštį, kaip paskutinėse foto ? Taip pat reikia keletos kitų smulkmenų, ir nesmulkmenų...? :))
Viatkai viskas deficitas.
turklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė turklis »

Kodėl? Kai pradedi domėtis, galima daug ka rasti...
Beje, norėjau paklausti dauksa, kaip planuoja atnaujinti rankenas ? Pas mane kažkokia guma apklijuotos, ir mėlyna izoliacija apvyniota...
Vartotojo avataras
dauksas
Forumietis
Forumietis

Standartinė dauksas »

Tikrai taip, kai ieškai kaip duonos, randi :D Dėl rankenų dar nežinau kaip bus, bandysiu originalių naujų ieškot, jei nepavyks, dėsiu nuo šiuolaikinių motociklų. Pas mane taipogi, jos nuo senumo buvo panašios į sudžiūvusį plasteliną ir apvyniotos izoliacija...
Dnepr MT10-36 1982
Viatka Elektron 1979
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

dauksas rašė:Tikrai taip, kai ieškai kaip duonos, randi :D Dėl rankenų dar nežinau kaip bus, bandysiu originalių naujų ieškot, jei nepavyks, dėsiu nuo šiuolaikinių motociklų. Pas mane taipogi, jos nuo senumo buvo panašios į sudžiūvusį plasteliną ir apvyniotos izoliacija...
Izolecija tai buves tiuningas :mrgreen:
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Ne tiuningas, o greičiau "rusiškos gumos ypatumų" sprendimo būdas. Jei neyra, tai tepa. Jei netepa, tai yra. Bet dažniausiai abu iškart :-)
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kęstutis 57 »

Mėlynos izoliacijos bet koks ir bet kur buvimas, visada reiškė tiuningą. Net ir ant naujos technikos. O kai vėliau atsirado dar ir raudona... Ką nors izoliuoti, užtekdavo juodos, skudurinės. Mėlyna tokiems reikalams per gerai.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

tadas1991 rašė:Ne tiuningas, o greičiau "rusiškos gumos ypatumų" sprendimo būdas. Jei neyra, tai tepa. Jei netepa, tai yra. Bet dažniausiai abu iškart :-)
Ir taip buvo :-)
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.