Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

GAZ - 24 Volga 1983m. remontas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Re: Keletas klausimų apie GAZ24

Standartinė spoileriz »

Na, juk šie perdarymai yra labai minimalūs. Kitas dalykas, juk nemanau, kad šis volgos modelis yra rusų dizainerių pasidižiavimas, nes turbūt ji yra nukopijuota nuo kokio nors amerikietiško ar vokiško automobilio. Bet kadangi vakarietiški keliai gerokai skyrėsi nuo SSSR kelių, tai padarė aukštesnę. Visos "limuzininės" mašinos paprastai būna žemesnės. Nieko blogo tame nematau, nes sužeminus tas automobilis atrodys ilgesnis ir prabangesnis.
P.S. Kad automobilis žemesnis, tai nereiškia, kad jis pritaikytas dragui.
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

sergej - tavo mintys labai geros ir manau visa tai įgivendinus atrodytu labai gerai. gal pasinaudosiu tavo keliais patarimais :)
spoileriz - va būtent apie tai ir kalbu...
suinteresuotas
Forumietis
Forumietis

Standartinė suinteresuotas »

Kas dėl manęs, tai tu mieste nors su arkliu jodinėk, kitaip sakant masina tavo ir darai su ja ką nori. Bet ........... žeminsi - tai kainuos, dažysi - tai irgi ne už ačiū, tvarkysi saloną - finansų prireiks, ratlankiai - taip pat už pinigus. Primink, koks tavo biudžetas (jei tai ne paslaptis, nors gali ir nesakyti, nes tai ne mano reiklas), o jis bet kokiam projektui pradžių pradžia, nebent planuoji po truputį krapštytis ~ 10 metų į priekį, bet tuo atveju vėl problema - keičiantis pačio amžiui, keisis ir supratimas apie tai ką nori padaryti (ir jumoras bus tame, kad galų gale restauruosi ir privesi savo auto kuo arčiau originalo). Egzistuoja ir kitas kelias - biudžetas nedidelis, o kažką keisti norisi ir dar norisi kuo greičiau išlėkti į gatves, o tada prasideda dažymai iš balionėlių, zeminimai pripjaunant spyruokles ir tt.

P.S. Čia išsakyta tik mano nuomonė, kažkuo įtikinti nebandau, tiesiog parašiau ką galvoju (bet reikia pripažinti jei būčiau kiek jaunesnis panašios mintys dėl perdarymo ko gero aplankytų ir mane)
" Dar nėra taip buvę, kad kaip nors nebūtų“
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

biudžetas nėra apibrėžtas. kiek reikės iki mano minčių išpildymo, tiek ir bus. nerealių planų neturiu, tad manau didžiausios išlaidos bus restauruojant saloną (laikysimės arčiau orginalo) ir perdažant automobilį. pradžiai biudžetas manau pakankamas - 1000eu.
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

kaip jau ir sakiau, išsiardžiau saloną... ko tik ten neradau :) dugnas be skylių, o ir rūdelių nesimato. viskas ištepta bituku. galvoju ir aš pertept viską, tačiau ką naudoti kaip garso izoliacinę medžiagą?
p.s. gal turit patarimų, ką daryti su panelės medžio imitacija, kuri pas mane jau atsilupinėjusi ir sutrukinėjusi?
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

B3rzhas rašė:kaip jau ir sakiau, išsiardžiau saloną... ko tik ten neradau :) dugnas be skylių, o ir rūdelių nesimato. viskas ištepta bituku. galvoju ir aš pertept viską, tačiau ką naudoti kaip garso izoliacinę medžiagą?
p.s. gal turit patarimų, ką daryti su panelės medžio imitacija, kuri pas mane jau atsilupinėjusi ir sutrukinėjusi?
Yra akustinis audinys www.zakona.lt .
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

o mažu konors analogiško ar papraščiau nėra, kad man nereiktų i kitą Lietuvos galą važiuot?
Vartotojo avataras
Jet force
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jet force »

O kam važiuoti , viską kurjeriu arba paštu :)
B3rzhas
Forumietis
Forumietis

Standartinė B3rzhas »

pasiskaitinėjau, tai manau reikia bituminiais lakštais iškloti ir manau pakaks, dar yra kažkokia garsą izoliuojanti medžiaga, bet ar tokiam automobiliui neužteks vien bitumo?
Doncila
Forumietis
Forumietis

Standartinė Doncila »

Geriausia tinka plokstes 40x40 prilidomos kaitinant fenu.Ju yra ivairiu rusiu, bet geriausiai dengesi paciom paprasciausiom be jokiu papildomu dangu.Padengus jom kloji kilimine danga ir viskas.Klijuot geriausiai ant "gryno' metalo- turiu omeny ant isvalyto nuo rudziu ir dazu pavirsiaus.