Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
PORSCHE 912 1966
Moderatoriai: TVR, Shumeras, Moderatoriai
-
Mantaz
- Forumietis

-
uoksas
- Forumietis

-
RAMIREZ
- Forumietis

Ko jus taip prie tos Porshe prisikabinot? Man tai ji labai graziai atrodo!
Pavydziu sio auto savininkui!
Porshe-:puiku:
p.s. ivertinkit kad siam auto surast detaliu zymiai sunkiau negu kokiai Gaz arba Moskvish! 8)
p.s. Geri lieti nikeliuoti ratai siai Porshe tikrai nepamaisytu, bet tai tik mano nuomone!
p.s. ivertinkit kad siam auto surast detaliu zymiai sunkiau negu kokiai Gaz arba Moskvish! 8)
p.s. Geri lieti nikeliuoti ratai siai Porshe tikrai nepamaisytu, bet tai tik mano nuomone!
-
TawaS
- Forumietis

nu sunkiau surasti, bet kas is tos pobedos ?RAMIREZ rašė:Ko jus taip prie tos Porshe prisikabinot? Man tai ji labai graziai atrodo!Pavydziu sio auto savininkui!
Porshe-:puiku:
www.motociklai.com <- sovietomanai
-
egiss
- Forumietis

nu sunkiau surasti, bet kas is tos pobedos ?TawaS rašė: p.s. ivertinkit kad siam auto surast detaliu zymiai sunkiau negu kokiai Gaz arba Moskvish! 8)
Pastebejimai: pas ta Porshe nera vairo stiprintuvo ir stabdziu stiprintuvo po kapotu berots tik 75 AG, o Pobeda jau kita klase ir ner ko cia lyginti...
Už parduotus daiktus gauti pinigai bus skiriami kelionei Moskvich'iumi į Nordkapp'ą
-
Ledūklis
- Forumietis

-
ryce
- Forumietis

Pastebejimai: pas ta Porshe nera vairo stiprintuvo ir stabdziu stiprintuvo po kapotu berots tik 75 AG, o Pobeda jau kita klase ir ner ko cia lyginti...[/quote]egiss rašė:nu sunkiau surasti, bet kas is tos pobedos ?TawaS rašė: p.s. ivertinkit kad siam auto surast detaliu zymiai sunkiau negu kokiai Gaz arba Moskvish! 8)
p.s. Geri lieti nikeliuoti ratai siai Porshe tikrai nepamaisytu, bet tai tik mano nuomone!kuri rusu gamybos, traukia levai, ima daug, o porshe nei jin labai genda palyginus su kokiu gaz ar moskvycium
na bet uztat traukia
Teisingai Egi, du nesulyginami dalykai ir abu savaip vertingi ir įdomūs
-
Shumeras
- moderatorius

Re: PORSCHE 912 1966
Teisinga mašina... Sveikinu!!!jonkelis rašė:Mano draugas turi toki auto.
Turejau keleta dienu pasivazinejimui, jausmas neispasakyutas, tiesa sunku priprasti prie atvirkstines dezes, nes variklis gale, oo pirmas begis i save, antras i prieki ir t.t.. bet koks GARSAS!!! Egiss paliudis jis padare daugiau sio auto techniniu foto, o as pradziai imetu viena:
-
Aurimka
- Forumietis