Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

IZ Jupiter 1963m.

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Shiftas
Forumietis
Forumietis

Re: IZ Jupiter 1963m.

Standartinė Shiftas »

sth55 rašė:
Shiftas rašė:Realiai kai aš suabejojau savo Izh. Tai buvo todėl nes pamačiau, jog pirmas Jupiteris turi priekinį sparną truputį kitokį. Jis tvirtinasi ne prie šakės viršaus, bet prie rato centro (kaip pas dviratį) jei neklystu. Dar vienas dalykas tai pagal metus žiūrėk. Iki 1966m. gamino pirmus, nuo 1966m. pradėjo gaminti antrus.
Nu kad paskutinis pas kuri tvirtinosi pr. sparnas apacioj buvo Iz-56.poto iki 4 izo sparnai tvirtinos prie sakes tiltelio(virsuj).
http://moto-planet.cop.lt/motoc/iju.htm aš pagal tai remiuosi
Kaunas 863 049 049
Vartotojo avataras
dainius.m
Forumietis
Forumietis

Standartinė dainius.m »

Shiftas rašė:
sth55 rašė:
Shiftas rašė:Realiai kai aš suabejojau savo Izh. Tai buvo todėl nes pamačiau, jog pirmas Jupiteris turi priekinį sparną truputį kitokį. Jis tvirtinasi ne prie šakės viršaus, bet prie rato centro (kaip pas dviratį) jei neklystu. Dar vienas dalykas tai pagal metus žiūrėk. Iki 1966m. gamino pirmus, nuo 1966m. pradėjo gaminti antrus.
Nu kad paskutinis pas kuri tvirtinosi pr. sparnas apacioj buvo Iz-56.poto iki 4 izo sparnai tvirtinos prie sakes tiltelio(virsuj).
http://moto-planet.cop.lt/motoc/iju.htm aš pagal tai remiuosi
Pagal šį nesiremk :wink:
JAWA 350/634/7/01 1982m.
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
Vartotojo avataras
Shiftas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Shiftas »

nu va pasirodo mano šaltinis klysta :D
Kaunas 863 049 049
Vartotojo avataras
darinux
Forumietis
Forumietis

Standartinė darinux »

Shiftas rašė:nu va pasirodo mano šaltinis klysta :D
Aš irgi šita puslapį žinau, tačiau ten daug netiesos kažkodėl, o gal aš kažko nežinau. Tad klausimas dar neatsakytas :-)
IŽ 56 - 1958m.
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Ten fotkej bandomasis modelis Iz-58.
Vartotojo avataras
darinux
Forumietis
Forumietis

Standartinė darinux »

sth55 rašė:Ten fotkej bandomasis modelis Iz-58.
Kažkur teko girdėt apie tokį. Geras patikslinimas.
IŽ 56 - 1958m.
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

Šiaip nuo metų daug kas priklauso, bet, grubiai tariant, pas pirmą: juoda priekinė lempa, gale metalinė lempa, gelažinės ratų stebulės, chromuotas bako kamštis, duslintuvai kaip 56 (dažyti). Pas antrą: priekinė lempa matociklo spalvos, galinė plasmasinė, stebulės aliuminės (vėlesnių), bako kamštis plasmasinis, duslintuvai su nuimamais galais, senesnių dažyti, vėlesnių chromuoti. Dar kartą sakau, kad viskas keitėsi palaipsniui, o ne kad konkrečiai, "kaip nukirsta", o ir pačioj gamykloj kartais primaišydavo, ypač tuo laiku, kai iš 58 pereidinėjo in Jupiterį. Tada galėjo būt ir žemų sparnų, ir plonų bakų ir panašiai.
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

dainius.m rašė:Nu jai zoviesus desi iš senukų tai jau čia nerestauracija, o išgaidinimas senos technikos, galima ir paciam pasidaryti pagal originalius :idea:
Nu kam taip žiauriai, Dainiau. Žinoma, kad ne restauracija, nes ten zoviesų iš vis nebuvo kaip atskiros dalies, jie buvo suformuoti iš pačios bardačiokų skardos; susideda, persimauna dratas, užsilenkia kampukai ir viskas. Bet jei privirytų tokius zoviesus, gal net patikimiau būtų ir nereiktų be reikalo vargt. Argi būtina viską restauruot. (be ironijos)
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
alveas
Forumietis
Forumietis

Standartinė alveas »

dainius.m rašė:Nu jai zoviesus desi iš senukų tai jau čia nerestauracija, o išgaidinimas senos technikos, galima ir paciam pasidaryti pagal originalius :idea:
Kaip pastebejau ponas esi labai pasikeles,ar cia save laikai tokiu "ASU" senovines technikos zinovu?Dabar gerai pagalvok ar malonu skaititojam,ypac temos autoriui skaityt tokius atsiliepimus?Pries rasant gerai pagalvok ka rasai. :durniau:
Temos autoriui :
panasus bardaciokai pas mane ant motociklo,visi VYRIAI (o ne "zaviesai") tvargingi neisluze,galeciau apkeisti jai dmintu,tik gaila atstumas,bet po savaitgalio padarysiu nuotrauku.
Vartotojo avataras
DonciaXXXL
Forumietis
Forumietis

Standartinė DonciaXXXL »

sth55, izh 58 buvo ne bandomasis.
Stai foto mano jupiterio, kantriai laukiancio savo eiles :) (neoriginali spalva ir galinis stopukas)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Visada perku kavrovec (к175,к175а,к175б,к175в) dalis