Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

PAGALBOS! Pavogti Antikvariniai fotoaparatai ir kt kolekcija

Šioje temoje diskutuojama apie antikvarinius daiktus, turimos kolekcijos, užduodami klausimai ir etc.

Moderatoriai: Shumeras, Moderatoriai

Forumo taisyklės
Tema skirta tik diskusijoms.

Komerciniai skelbimai keliami čia: http://www.oldtimers.lt/viewforum.php?f=56
Vartotojo avataras
Rapka
Forumietis
Forumietis

Re: PAGALBOS! Pavogti Antikvariniai fotoaparatai ir kt kolek

Standartinė Rapka »

Įdomiausia, kad visi daiktai, t.y. visi fotoaparatai, paveikslų-žemėlapių kolekcija, egiptietiškų paveikslų kolekcija ir metalo detektorius buvo sukrauti į vieną automobilį, kai dar prieš 4 dienas, sekmadienį, bent fotoaparatai gulėjo namuose, tuomet pradėti reikia nuo to, į kurią vietą viską žmogus gabeno, tiksliau ruošėsi penktadienį gabenti, kokiu tikslu būtent viską ruošėsi gabenti penktadienį (kuomet kolekcininkų turgus neveikia) ir kurioj Vilniaus dalyje daiktai dingo. Jeigu daiktai buvo sukrauti automobilio salone ir atvirai visiems matant gulėjo - paienių vagių arba narkomanų darbas, jeigu automobilio bagažinėje - darbas tų, kurie stebėjo daiktų sukrovimo darbus (greičiausiai aplinkinių namų ar daugiabučių gyventojai), pastaruoju atveju policija galėtų patikrinti asmenis iš aplinkinių namų, kurie jau buvo pagauti už vagystes iš automobilių. Tačiau čia tik detektyviniai „Holms'iški“ pamąstymai :coffee:
Renku vokiska karine atributika
ceckus
Forumietis
Forumietis

Standartinė ceckus »

Vartotojo avataras
pofke78
moderatorius
moderatorius

Standartinė pofke78 »

ceckus rašė:http://www.antikvaraskaune.com/lietuviskisendaikciai.htm paieskok gal ce rasi
O gal geriau tiesiog forumiečio paklaust? :mastau:
Vartotojo avataras
echo
Forumietis
Forumietis

Standartinė echo »

Gerbiami draugai, aš jau rašiau, kad jeigu man kažką iš šių pavogtų daiktų pasiūlys-būtinai pranešiu, taigi galite žiūrėti mano tinklapį, tačiau jų ten nerasite. Aš jau apie tai rašiau kolegai. Šiaip ar kitaip, dėkoju už reklamą.
www.antikvaraskaune.com
Domiuosi antikvariniais, kolekciniais daiktais, senoviniais baldais, lietuviškais sendaikčiais. Parduodu, perku, mainau. Informacija mano tinklapyje.