http://www.dyr4ik.ru/forum/viewtopic.ph ... highlight=
75-й год
Sako 75 metų Riga-7, o nuotraukoje matau kad ten tikrai ne 1975 metų, nes vien blėkos tvirtinimas pasako, tokiuose kaip 1975 metų modeliuose tai blėka tvirtinasi kaip Riga11,13,22,24.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Ryga 5 ar 7
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
Tomše
- Forumietis

-
augism
- Forumietis

Re: Ryga 5 ar 7
Iš grandinės dešinėje pusėje tiek pat tiesos, kai iš D5 variklio. Ir variklį ir ratą galima sukeisti. Ir viską galima sukalstot. Tai va einu prie išvadų, kokių požymių dauguma turi būti, kad žmonės pasakytų, kad čia tikrai Riga5. Nu pvz., tas lempos laikiklis. Jei prisukami, tai aišku, Riga 5.
Mano interesas sukurti, sukrauti Riga 5, kuri turėtų visas įmanomus Riga 5 požymius. Tame tarpe ir grandinės apsauga, analogišką Gaujai. Ir kad mano Riga 5 turėtų kuo mažiau Riga 7 detalių.
Mano interesas sukurti, sukrauti Riga 5, kuri turėtų visas įmanomus Riga 5 požymius. Tame tarpe ir grandinės apsauga, analogišką Gaujai. Ir kad mano Riga 5 turėtų kuo mažiau Riga 7 detalių.
-
Tomše
- Forumietis

Tai tiesiog tokiu atveju reikia senesnės laidos Riga-5. Bet dabar tik pamačiau, kad ant rėmo kodo iškaltas skaičius ant galo 70, o tai yra gamybos metai, tai taip išeina vis dėl to čia Riga-5 ir + dinamos laikiklis yra.
-
Tomše
- Forumietis

Blėkos laikiklis tai kaip pirmųjų laidų Riga-7.
-
augism
- Forumietis

Turiu va tokius sparnų laikiklius. Bet jie man visai neprimena Riga 5 laikiklių. Net jei tai pirmosios laidos Riga 5 laikikliai, kurie vėliau buvo pakeisti vieliniais laikikliais (o jų atsisakė ir grįžo prie masyvesnių ant Riga 7), tai man Riga 5 vis tiek asocijuojasi su vieliniais laikikliais. Bet pasikartosiu, matyt todėl kad noriu prikišti kuo daugiau TIK Riga 5 autentiškų detalių.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Tomše
- Forumietis

Ne tiesiog netaip tu mane supratai. Buvo vieliniai laikikliai, o vėliau gamybos pabaigoje, paskutiniuosiuose modeliuose, pagamino štai tokius laikiklius kaip foto, po to jie prigijo Riga-7, bet po kiek laiko buvo pakeisti įprastais laikikliais. Na aš tai taip mastau. Bet man tie 1970 ir įrodo, kad Luko yra Riga-5, o ne Riga-7 motorinis.
Paskutinį kartą redagavo Tomše 25 Sau 2012, 16:13, redaguota 1 kartą(us).
-
augism
- Forumietis

Mano pirmasis Riga 5 rėmas, kurią tikrai laikau Riga 5, yra 1970 metų. Kaip ir Luko. Bet sparnų laikikliai vieliniai.
Kojelės niekur nerandu. Niekaip. Gaujai reikia kojelės, ir Rigai 5. O nėra nei vienos. Generatorių, ir tą turiu. O kojelės... Kažkokia bėda. Spėju, kad pionieriai ją pirmaiusiai nusukdavo, todėl ir nėra jos niekur nei pas ką.
Kojelės niekur nerandu. Niekaip. Gaujai reikia kojelės, ir Rigai 5. O nėra nei vienos. Generatorių, ir tą turiu. O kojelės... Kažkokia bėda. Spėju, kad pionieriai ją pirmaiusiai nusukdavo, todėl ir nėra jos niekur nei pas ką.
-
Tomše
- Forumietis

Tai metai kalba patys už save, o dėl kojelės ar ji vienoda su Riga-7 ar kitokia ? Jau manau su Luku susisiekiai dėl jos
, nes aš tai pat norėjau klausti gal parduotų kojelę ? 
Be to, minimo grandinės įtempėjas Riga-5.
Be to, minimo grandinės įtempėjas Riga-5.
-
lukass
- Forumietis

Kiek suprarau ant remo paskutiniai du skaiciai rodo pagaminimo metus, kiti numeriai sutampa su lenteles numeriu ,dar ant lenteles imusta metai 1970,o idomu tas 5 ? Cia kiek supratau is tu lenteliu ejo po uzraso dvigatel 5,bet jis nenusako modeli taip supratau.
Tel.: 861857595.
-
Tomše
- Forumietis

Ne tiesiog ant rėmo yra numeris, jo paskutiniai du skaičiai yra gamybos metai ir ant Riga-7 tai pat, ir yra ant lentelės dar gamybos metai, be to tas 5 reiškia manau modelį mopedo, o ne variklio. Nes ant lentelių rašydavo tik variklio darbinį tūri, o modelio nerašydavo. Tiek postų, tiek ginčų, o tereikėjo pažėti gamybos metus, o jie kalba už save, kad tia Riga-5. Na aš taip ir maniau, žodžiu variklį turi ?