Ir klausimas: kur ta šlangutė turėjo nueiti (kur prieš paskutinėje foto)? Čia ta, kuri išeina iš to aliuminio-ventilecinio gaubto.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Dainiokas
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
slynikas
- Forumietis

-
Dainiokas
- Forumietis

ta slangute,koek man sake turi nueit atgal i baka.tipo paduoda ora i baka,kad geriau benza siurbtu ar kazkas panasiai. O nuo kokio moto cia variklis?? na del daliu tai dar truksta 3 posukiu(kas manau bus problematiska gaut) ir gaubto prie spyneles,kur laidai jungiasislynikas rašė:Žiūriu, kad kiaulų jau daugėja - puikuO dalių nedavė, nes kiek įžūrėjau tai ne viskas yra ir variklis ne jo
Ir klausimas: kur ta šlangutė turėjo nueiti (kur prieš paskutinėje foto)? Čia ta, kuri išeina iš to aliuminio-ventilecinio gaubto.
zaz 965
opel ascona B
opel ascona B
-
slynikas
- Forumietis

Hm..įdomu, kur ten į baka ji nueina..
Variklis yra naujesnio motorolerio Tulicos ligir, pas mane dabar įdėtas lygiai toks pat
am, tik karbiuratorius tikriausiai paliktas senojo variklio, bet čia jau galiu ir klysti. O ji važiuoja ar bent birbia? 
Variklis yra naujesnio motorolerio Tulicos ligir, pas mane dabar įdėtas lygiai toks pat
Ieškau IMZ M-52 (ir pirmos laidos M-61) dalių.
8-626-11660
8-626-11660
-
Jungiklis
- Forumietis

-
slynikas
- Forumietis

Atsiprasau, suklydau, pasirodo toks variklis buvo dedamas jau gamybos pabaigoje, taigi jei tai ne patys seniausi metai, gali būti, jog šis variklis originalus 
O apie tą šlangutę, tai į kurią ten vietą nueina? Nes nieko tokio nepamačiau, kur galima būtų ją pajungti.
O apie tą šlangutę, tai į kurią ten vietą nueina? Nes nieko tokio nepamačiau, kur galima būtų ją pajungti.
Ieškau IMZ M-52 (ir pirmos laidos M-61) dalių.
8-626-11660
8-626-11660
-
Dainiokas
- Forumietis

jo,pas mane ji 83 metu,tai turbut variklis originalus.vakar buvau uzkures,truputi pavazinejau ir pradejau ardyt.slynikas rašė:Atsiprasau, suklydau, pasirodo toks variklis buvo dedamas jau gamybos pabaigoje, taigi jei tai ne patys seniausi metai, gali būti, jog šis variklis originalus
zaz 965
opel ascona B
opel ascona B
-
tadas1991
- moderatorius

-
Jungiklis
- Forumietis

-
Dainiokas
- Forumietis

-
slynikas
- Forumietis

Jei gerai atmenu, tai pirmiausia reikia jį suspausti (nr.1). tada reikės nusukti tą detalę, kuri pažymėta nr. 2, bet norint tai padaryti reikės dar iškalti šplintą. Viskas
Tik būk atsargus! Pasiaryk specelią priemonę amortinzatoriui suspausti, nes gali labai stipriai iššauti jis.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.