Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Dainiokas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Žiūriu, kad kiaulų jau daugėja - puiku :D O dalių nedavė, nes kiek įžūrėjau tai ne viskas yra ir variklis ne jo :)
Ir klausimas: kur ta šlangutė turėjo nueiti (kur prieš paskutinėje foto)? Čia ta, kuri išeina iš to aliuminio-ventilecinio gaubto.
Ieškau IMZ M-52 (ir pirmos laidos M-61) dalių.
8-626-11660
Vartotojo avataras
Dainiokas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dainiokas »

slynikas rašė:Žiūriu, kad kiaulų jau daugėja - puiku :D O dalių nedavė, nes kiek įžūrėjau tai ne viskas yra ir variklis ne jo :)
Ir klausimas: kur ta šlangutė turėjo nueiti (kur prieš paskutinėje foto)? Čia ta, kuri išeina iš to aliuminio-ventilecinio gaubto.
ta slangute,koek man sake turi nueit atgal i baka.tipo paduoda ora i baka,kad geriau benza siurbtu ar kazkas panasiai. O nuo kokio moto cia variklis?? na del daliu tai dar truksta 3 posukiu(kas manau bus problematiska gaut) ir gaubto prie spyneles,kur laidai jungiasi
zaz 965
opel ascona B
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Hm..įdomu, kur ten į baka ji nueina..
Variklis yra naujesnio motorolerio Tulicos ligir, pas mane dabar įdėtas lygiai toks pat :-) am, tik karbiuratorius tikriausiai paliktas senojo variklio, bet čia jau galiu ir klysti. O ji važiuoja ar bent birbia? :-)
8-626-11660
Jungiklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jungiklis »

Turiu ir Turist'ą.
Ta šlangutė nueiną į baką.
Beje jeigu kam reik, ardau Turist'a dėl tam tikrų priežaščių. Dar nedaug nuardytas, yra visos dalys, tvarkingas. Dėl dalių rašykit į PM.
Klaipėdą.
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Atsiprasau, suklydau, pasirodo toks variklis buvo dedamas jau gamybos pabaigoje, taigi jei tai ne patys seniausi metai, gali būti, jog šis variklis originalus :oops:
O apie tą šlangutę, tai į kurią ten vietą nueina? Nes nieko tokio nepamačiau, kur galima būtų ją pajungti.
8-626-11660
Vartotojo avataras
Dainiokas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dainiokas »

slynikas rašė:Atsiprasau, suklydau, pasirodo toks variklis buvo dedamas jau gamybos pabaigoje, taigi jei tai ne patys seniausi metai, gali būti, jog šis variklis originalus :oops:
O apie tą šlangutę, tai į kurią ten vietą nueina? Nes nieko tokio nepamačiau, kur galima būtų ją pajungti.
jo,pas mane ji 83 metu,tai turbut variklis originalus.vakar buvau uzkures,truputi pavazinejau ir pradejau ardyt.
zaz 965
opel ascona B
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Man atrodo kad tas posukis ne vien ant kiauliu buvo. Gal kas zino daugiau?
Jungiklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jungiklis »

Na ir aš pagalvojau jog variklis orginalus, kadangi pas mane stovi toks pat, ir dar toki pati isardžiau dalimis. :-)
Vartotojo avataras
Dainiokas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dainiokas »

gal kas zino kaip isardyti si amortizatoriu??ir gal kas turi rema su dokumentais turisto??priglausciau :D
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
zaz 965
opel ascona B
Vartotojo avataras
slynikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė slynikas »

Jei gerai atmenu, tai pirmiausia reikia jį suspausti (nr.1). tada reikės nusukti tą detalę, kuri pažymėta nr. 2, bet norint tai padaryti reikės dar iškalti šplintą. Viskas :) Tik būk atsargus! Pasiaryk specelią priemonę amortinzatoriui suspausti, nes gali labai stipriai iššauti jis.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.