Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Senasis Vilnius
Moderatoriai: TVR, Shumeras, Moderatoriai
-
WANDERER
- Forumietis

-
kept
- Forumietis

-
WANDERER
- Forumietis

-
Romanas
- Forumietis

Senasis Vilnius
Manau, jog tai Pilies gatvė. Tolumoje, pagal mane, matosi šv.Jonų bažnyčios dalis ir prie jos prigludęs namelis (suvenyrų parduotuvėlė). Pastatas su Šopeno alaus užrašu neišlikęs. Jo vietoje dabar stovi sovietmečiu pastatytas gyvenamasis namas su pirmame aukšte šiuo metu įsikūrusiomis visokiomis parduotuvėlėmis ir prekyba suvenyrais.
-
ARS
- Forumietis

Berods , Vilniuje tarpukariu dirbo gydytojas žydas (?) , įkūręs sanatoriją vaikams . Apie šį gydytoją (daktaro Aiskauda prototipą) buvo kalbama kažkurioje , praeito sezono , Bartkaus "Požiūrio" laidoje .kept rašė:Iš ko galima būtų atpažinti? Nebent yra žinoma, kur Vilniuje (?) buvo "Silpnų vaikų kolonija (sanatorija (?))", matomai, priklausiusi žydui, o gal tiesiog žydiška.WANDERER rašė:Gal gali kas padeti atpazinti sia Vilniaus vietove?
-
Raimis
- ekspertas

-
WANDERER
- Forumietis

Re: Senasis Vilnius
Bet karo metais Pilies gatve nebuvo akmenimis gristaRomanas rašė:Manau, jog tai Pilies gatvė. Tolumoje, pagal mane, matosi šv.Jonų bažnyčios dalis ir prie jos prigludęs namelis (suvenyrų parduotuvėlė). Pastatas su Šopeno alaus užrašu neišlikęs. Jo vietoje dabar stovi sovietmečiu pastatytas gyvenamasis namas su pirmame aukšte šiuo metu įsikūrusiomis visokiomis parduotuvėlėmis ir prekyba suvenyrais.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
viktoras
- Forumietis

Gerb. Raimundai, iki 1940 ten butu iskaba "Piwo Szopena"Raimis rašė:Dėl gatvės palaikau Romano nuomonę, o dėl laikmečio- kodėl manoma, kad tai 194x, o ne ankstyvesni metai?WANDERER rašė:ip sakyciau gana idomi nuotrauka,pagal mane tai daryta 1940-41m.m.,o gal ir ne,bet kurioje vietoje?Panasu,kad tai Pylimo gatve
Oldtimeristui nanotechnologijos yra viskas, kas užsukama mažesniu nei 22 raktu.
-
kept
- Forumietis

Ir Romano minimas pastatas (jei gerai pamenu - tai centrinis to meto paštas) neturėjo balkono į Pilies gatvę (bent jau amžiaus pradžioj). Visgi, dar kiek dvejoju visiškai paneigti gerb. Romano mintį.WANDERER rašė:Bet karo metais Pilies gatve nebuvo akmenimis gristaRomanas rašė:Manau, jog tai Pilies gatvė. Tolumoje, pagal mane, matosi šv.Jonų bažnyčios dalis ir prie jos prigludęs namelis (suvenyrų parduotuvėlė). Pastatas su Šopeno alaus užrašu neišlikęs. Jo vietoje dabar stovi sovietmečiu pastatytas gyvenamasis namas su pirmame aukšte šiuo metu įsikūrusiomis visokiomis parduotuvėlėmis ir prekyba suvenyrais.
-
Shumeras
- moderatorius

Vat vat apie ką aš irgi - balkonas.kept rašė:Ir Romano minimas pastatas (jei gerai pamenu - tai centrinis to meto paštas) neturėjo balkono į Pilies gatvę (bent jau amžiaus pradžioj). Visgi, dar kiek dvejoju visiškai paneigti gerb. Romano mintį.WANDERER rašė:Bet karo metais Pilies gatve nebuvo akmenimis gristaRomanas rašė:Manau, jog tai Pilies gatvė. Tolumoje, pagal mane, matosi šv.Jonų bažnyčios dalis ir prie jos prigludęs namelis (suvenyrų parduotuvėlė). Pastatas su Šopeno alaus užrašu neišlikęs. Jo vietoje dabar stovi sovietmečiu pastatytas gyvenamasis namas su pirmame aukšte šiuo metu įsikūrusiomis visokiomis parduotuvėlėmis ir prekyba suvenyrais.
Visokių Daiktų Krautuvėlė / vdk.lt