Taip,ant surinkto.marjaxxx rašė:Juosteles dažysi ant surinkto motociklo?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Jawa 354 1959m
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Jawistas
- Forumietis

Re: Jawa 354 1959m
-
Jawistas
- Forumietis

Kai si vaira gavau buvo tokios,kai gausiu orginalias uzdesiu,nes jas sunku gauti,patrintos pas mane metosi,tai det nenorejau.Justas Urbonas rašė:ant šios jawos truksta orginalių vairo rankenų.
-
Jawistas
- Forumietis

-
peziss
- Forumietis

Tai iš kur gi ištraukei šitas grožybes?Jawistas rašė:Keletas reikalingu smulkmenu gauta
-
PauliusLT
- Naujokas

Esu naujokas šiame forume. Tad mačiau kad Jawistas nutuokia ir moka tvarkyti motociklus. Tad jo paprašiau, kad man padėtų jį surinkti. Jam sumokėjau kažkur 2780. Nenusimanau kiek dalys kainuoja. Tiesiog noriu turėti motociklą. Man jis perrinko variklį, laidus, uždėjo duslintuvus naujus, lempą, paketė padangas, kurios kažkodėl (tiksliau galinė) leidžia, nors nebuvau dar su ja gatvėje. Žinau, kad tai nėra pigus malonumas. Tai manau kiekvieno žmogaus sąžinės reikalas.
-
Jawistas
- Forumietis

Tai ir nebuvo jokia restauracija,tiesiog buvo remontas,patvarkymas,matyt nenutuoki kiek kainuoja restauracija matauPauliusLT rašė:Esu naujokas šiame forume. Tad mačiau kad Jawistas nutuokia ir moka tvarkyti motociklus. Tad jo paprašiau, kad man padėtų jį surinkti. Jam sumokėjau kažkur 2780. Nenusimanau kiek dalys kainuoja. Tiesiog noriu turėti motociklą. Man jis perrinko variklį, laidus, uždėjo duslintuvus naujus, lempą, paketė padangas, kurios kažkodėl (tiksliau galinė) leidžia, nors nebuvau dar su ja gatvėje. Žinau, kad tai nėra pigus malonumas. Tai manau kiekvieno žmogaus sąžinės reikalas.
Primenu, šiame skyrelyje diskutuojama apie atliekamus projektus. Mod. TVR
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Jawistas
- Forumietis

-
Stumoklis24
- Forumo rėmėjas

Liuksiškas paruošimas, kažkas įdėjo daug kantrybės.
-
Justutis
- Naujokas

isduokit paslapti kas kur chromuojat 
siauliuos vasara turetu pradet chromuot, tik nezinia kuria turbut...
-
Jawistas
- Forumietis

Žmogus pasima dalis ir vežasi į norvegiją,lietuvoj nei aplink ją taip nepadaro.Justutis rašė:isduokit paslapti kas kur chromuojat