Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jawa 354 1959m

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Re: Jawa 354 1959m

Standartinė Jawistas »

marjaxxx rašė:Juosteles dažysi ant surinkto motociklo?
Taip,ant surinkto.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Justas Urbonas rašė:ant šios jawos truksta orginalių vairo rankenų.
Kai si vaira gavau buvo tokios,kai gausiu orginalias uzdesiu,nes jas sunku gauti,patrintos pas mane metosi,tai det nenorejau.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

:-)
Paskutinį kartą redagavo Jawistas 20 Bal 2014, 12:47, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
peziss
Forumietis
Forumietis

Standartinė peziss »

Jawistas rašė:Keletas reikalingu smulkmenu gauta :-)
Tai iš kur gi ištraukei šitas grožybes? :-)
PauliusLT
Naujokas
Naujokas

Standartinė PauliusLT »

Esu naujokas šiame forume. Tad mačiau kad Jawistas nutuokia ir moka tvarkyti motociklus. Tad jo paprašiau, kad man padėtų jį surinkti. Jam sumokėjau kažkur 2780. Nenusimanau kiek dalys kainuoja. Tiesiog noriu turėti motociklą. Man jis perrinko variklį, laidus, uždėjo duslintuvus naujus, lempą, paketė padangas, kurios kažkodėl (tiksliau galinė) leidžia, nors nebuvau dar su ja gatvėje. Žinau, kad tai nėra pigus malonumas. Tai manau kiekvieno žmogaus sąžinės reikalas.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

PauliusLT rašė:Esu naujokas šiame forume. Tad mačiau kad Jawistas nutuokia ir moka tvarkyti motociklus. Tad jo paprašiau, kad man padėtų jį surinkti. Jam sumokėjau kažkur 2780. Nenusimanau kiek dalys kainuoja. Tiesiog noriu turėti motociklą. Man jis perrinko variklį, laidus, uždėjo duslintuvus naujus, lempą, paketė padangas, kurios kažkodėl (tiksliau galinė) leidžia, nors nebuvau dar su ja gatvėje. Žinau, kad tai nėra pigus malonumas. Tai manau kiekvieno žmogaus sąžinės reikalas.
Tai ir nebuvo jokia restauracija,tiesiog buvo remontas,patvarkymas,matyt nenutuoki kiek kainuoja restauracija matau :-) ši jawa man jau stovi 5900lt skaiciuojant detales rinkos kaina,ir dar negalas,kazkur 1100lt dar reikes i ją įdėti pinigų.Kas dėl varštelių matau tau jie ant sąžinės :-) 4lt uz orginalų varštelį jei būtum mokėjas,ir aš tau juos būčiau galėjas sudėt,problemos nematau,bet kai darai ne orginalą o tiuningą,tai nematau tikslo dėti orginalių,varšteliai visi buvo sudėti nauji,nematau kur ten priekaištus randi,sudejau viską normaliai ir sažiningai kiek galėjau.Aš tau nuo pat pirmos dienos sakiau,jei randi dalis pigiau-pirk ten ir atvešk man,aš nei vienos dalies neįkišau per prievartą ir pan. :-) Taip,kad jei nenusimanai,neklaidink kitų kolegų.O čia įdedu foto jawos kuri pagal tave restauruota ir tegu žmonės pažiūri ar kažkas negerai padaryta,visgi ne restauracija čia buvo,tai mano nuomone yra puiku :-) Nieko ant pykčio nelaikau tik pasakiau savo nuomonę :-) Tiesa būčiau apie padangas pamiršęs,padangos tavo orginalios kurias ir davei man,jų kiek pamenu nekeičiau lyg ir.

Primenu, šiame skyrelyje diskutuojama apie atliekamus projektus. Mod. TVR
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

:-)
Paskutinį kartą redagavo Jawistas 20 Bal 2014, 12:47, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Stumoklis24 »

Liuksiškas paruošimas, kažkas įdėjo daug kantrybės.
Justutis
Naujokas
Naujokas

Standartinė Justutis »

isduokit paslapti kas kur chromuojat :)
siauliuos vasara turetu pradet chromuot, tik nezinia kuria turbut...
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Justutis rašė:isduokit paslapti kas kur chromuojat :)
siauliuos vasara turetu pradet chromuot, tik nezinia kuria turbut...
Žmogus pasima dalis ir vežasi į norvegiją,lietuvoj nei aplink ją taip nepadaro.