Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

VOLVO P1800 1961m.

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

upa rašė:jai ne paslaptis kiek kainavo dazymas milteliniu budu [sijos]

:wink:
Bent anksčiau kvadratinis metras, kokie 20 - 30lt kainuodavo. Jei specialiai krosnį kaitint dėl vienos detalės tai daugiau.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Sijos padengimas man kainavo 30 lietuviškais. Nežinau, kiek tai atitinka realybę, nes aš prisiglaudęs buvau prie kitų geležgalių kompanijos :-) . Bet kokiu atveju dabar visas važiuoklės detales nusmėliuosiu ir atiduosiu dengti milteliniu, nes paviršius gaunasi labai kietas, atsparus mechaniniam poveikiui. Man patiko :puiku: .
Vartotojo avataras
petrionka
Forumietis
Forumietis

Standartinė petrionka »

Prisidesiu prie daugelio nuomones, tikrai kruopsciai ir pofesionaliai atliekamas projektas, saunuolis, rodyk ir toliau gera pavyzdi :!: :-)

Vienas klausimelis: kai suvirinai ir nusmeliavai sija, gruntavai ar dazant milteliniu budu dazoma tiesiai ant metalo?
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

petrionka rašė:Prisidesiu prie daugelio nuomones, tikrai kruopsciai ir pofesionaliai atliekamas projektas, saunuolis, rodyk ir toliau gera pavyzdi :!: :-)

Vienas klausimelis: kai suvirinai ir nusmeliavai sija, gruntavai ar dazant milteliniu budu dazoma tiesiai ant metalo?
isiterpsiu :P dazoma yra tiesiai ant svaraus metalo
Vartotojo avataras
petrionka
Forumietis
Forumietis

Standartinė petrionka »

DomuXs rašė: isiterpsiu :P dazoma yra tiesiai ant svaraus metalo
tvarkele :wink:
Vartotojo avataras
capri
Forumietis
Forumietis

Standartinė capri »

petrionka rašė:
DomuXs rašė: isiterpsiu :P dazoma yra tiesiai ant svaraus metalo
tvarkele :wink:
Kai as nuveziau dazyt Caprio sija - manes paklause, ar darom kad butu grazu ir laikytu, ar pardavimui.. Kiek aiskino kai paklausiau kad pavirsius dar dengiamas spec gruntu kad geriau laikytu.. Zinoma toks padengimas kiek brangiau kainuoja. Beje daziau Betriolyj..
Ford Capri - the car you allways promised yourself...
Old Ford Never Dies.... It Just Goes Faster...
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Deja, aš tik nusmėliavau, o padengė be jokio grunto. Nemanau, kad čia didelė bėda, nes vidų dar pripurkšiu konservantu. Pas mane elektros įvado dėžė (dengta milteliniu) lauke prie stulpo sumontuota stovi jau kokie 12 metų ir nesimato dar korozijos :? Nu, gal palyginimas ir ne į temą :oops: , bet...
Dėl gražumo irgi klausta buvo, kokį paviršių daryti - matinį, blizgantį sulietą ar "kerzavą".
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

capri rašė: Kai as nuveziau dazyt Caprio sija - manes paklause, ar darom kad butu grazu ir laikytu, ar pardavimui.. Kiek aiskino kai paklausiau kad pavirsius dar dengiamas spec gruntu kad geriau laikytu.. Zinoma toks padengimas kiek brangiau kainuoja. Beje daziau Betriolyj..
"Gruntas" tai gal fosfatavimas>>? Neteko kažko kito girdėti, kad naudotų... Nors mano supratimu švarus ir smėliuotas paviršius jau yra irgi gerai, nes dažų sukibimas geresnis.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Taip, čia toks dalykas, kad seniau nebuvo galimybės gauti tinkamų liubrikantų ir žmonės sugalvodavo kaip išspręsti įvairias tepimo problemas. Svarbiausia, kad po tokio išvirimo lankstas išsilaisvino idealiai. Mano supratimu tokius "virimus" galima atlikti bet kokiame riebale, o visokie tepalai, kurie atvėsę sustingsta - idealu. Tokiu būdu jie geriausiai pasilieka tepimo reikalaujančiose vietose.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Į glaistymo procesą įsiterpia ir kitokio pobūdžio darbai.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.