Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Porsche356 ir Austin modeliu restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

tai, kaip supratau, purskiama spakliu nepatartina naudoti is flakoneliu ? O kuo skirtusi kad nupurksiu su flakonu ar pulveriu? Man reikia smulkiom detalem t.y. motociklo dalim tai manau turetu tikt i falkonas
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

spoileriz rašė:tai, kaip supratau, purskiama spakliu nepatartina naudoti is flakoneliu ? O kuo skirtusi kad nupurksiu su flakonu ar pulveriu? Man reikia smulkiom detalem t.y. motociklo dalim tai manau turetu tikt i falkonas
Jei reikia smulkiom detalėm nesuk galvos ir pirk flakuonėliuose. Kokybė tikrai gera. Nematysi skirtumo ar dvikomponentis ar iš flakonėlio. Aš daug kartų naudojau ir nenusivyliau. Nei atšoko nei atsilupo. Tik aišku nepirk pačio pigiausio. Aš naudojau "Motip" firmos.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Tikra teisybė, smulkiom detalėm naudok į sveikatą.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

tadas1991 rašė:na siuo atveju man reik ilgam benzino laikymui, ty bakui. Tai tiks ir tie kaip sakai?
Tikrai tiks, ne vieną baką esu nudažęs.
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Dekui ;) taip ir padarysiu. O grunta taip pat galima gal naudot flakonini ? tevas sako kad gruntas reiksmes dideles neturi, su susveist ir viskas ..;/ Cia tikrai taip ar geriau gruntuot su pulveriu?
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

spoileriz rašė:Dekui ;) taip ir padarysiu. O grunta taip pat galima gal naudot flakonini ? tevas sako kad gruntas reiksmes dideles neturi, su susveist ir viskas ..;/ Cia tikrai taip ar geriau gruntuot su pulveriu?
Gruntas kaip tik ir turi didelę reikšmę kadangi ant jo laikosi dažai. Gruntą taip pat rekomenduoju "Motip" firmos. Naudok iš flakonėlių į sveikatą.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Dėkui už patarimus :)
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Na ką , reikia pradėti užrišinėti su šia tema, o tai pradės nusibosti. Baigus poliravimą prasidėjo surinkinėjimas salono, po priekiniu dangčiu ir t.t.
Pirmiausia pradėjau nuo stogo vidinės dangos. Buvo užsakytos naujos lubos, bet aš keikiau gamintojus už skūpumą, nes pasiūta buvo be jokių rezervų ir įdėjimo , t.y. įtempimo procesas buvo itin komplikuotas. :cry:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Čiajau po visų mano prakaitavimų, užtrukau bene 3 dienas, nes lubos kainuoja apie 100 eurų , taigi suplėšyti būtų per didelė prabanga. :D
Čia matosi sudėti ir stiklai. Su jais dar viena istorija :( - be proto sunkiai pavyko sukimšti juos į vietas - išsisunkiau tada kaip citrina.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Mix'az
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mix'az »

Pagyrtina kantrybė ir kruopštumas... :wink: