Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Mano nuomone, zazrali "tuputi" pasilenkia su foumo principais. Kai pasiūloma pirkti užuot pačiam darius ar patarus...
Kaip pats zazrali jaustumeisi, kai tavo temoj "402 tiuningas" vietoj patarimų gautum panašius komentarus:
"- ką tu čia žaidi, pirk mano moskviciu. O dar geriau motociklą. Va jis tai "jėga". Jei nori atvaziuok, parodysiu..."
Čia tik pavyzdžiui...
Gautųsi tikrai kokybiška "diskusija"...
Kaip pats zazrali jaustumeisi, kai tavo temoj "402 tiuningas" vietoj patarimų gautum panašius komentarus:
"- ką tu čia žaidi, pirk mano moskviciu. O dar geriau motociklą. Va jis tai "jėga". Jei nori atvaziuok, parodysiu..."
Čia tik pavyzdžiui...
Gautųsi tikrai kokybiška "diskusija"...
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Beje Zarali, sakai nieko neduos kompresoriai resiveriai ir tt .Jai dar is forumo eigos nesupratai kad as darausi kompresoriu ,ir diskutuoju kaip koky mazga geriau ir protingiau padaryti ,tai manau pirmiausia ir reiktu pradeti nuo tvarkingo ir nasaus kompresoriaus , o poto smelesrove galvoti pirkti ar daryti , nes neturedamas kompresoriaus gal tu pumpa pusi ?
Matau kad jautiesi labai daug ispruses ir mes tau nepasnekovai, nes patarti nieko negalime ,nes tavo smelesrove sukonstruota yra pasaulio atradimas .

-
- Forumietis
Ar tu pats sau nejuokingas? Taves praso parodyt savo irengini- tu rodai pardavimo skelbima. Taves praso papasakot apie ji- tu siulai atsivezt tuscia buteli, kuri per 8s prakiurdysi...zazrali rašė: tebunie mano pati prasciausia , mano moskviciukas pats blogiausias as pats durniausias su viskuo sutinku
Gal tau kas siaip nesiseka? Susivaldyk, zmones cia niekuo deti...
-
- Forumietis
-
- Forumietis
[quote="virgas"][quote="zazrali"]
tebunie mano pati prasciausia , mano moskviciukas pats blogiausias as pats durniausias su viskuo sutinku
[/quote]
Ar tu pats sau nejuokingas? Taves praso parodyt savo irengini- tu rodai pardavimo skelbima. Taves praso papasakot apie ji- tu siulai atsivezt tuscia buteli, kuri per 8s prakiurdysi...
Gal tau kas siaip nesiseka? Susivaldyk, zmones cia niekuo deti...[/quote]
ziurekit jei kas nors daugiau isaiskes
tebunie mano pati prasciausia , mano moskviciukas pats blogiausias as pats durniausias su viskuo sutinku

Ar tu pats sau nejuokingas? Taves praso parodyt savo irengini- tu rodai pardavimo skelbima. Taves praso papasakot apie ji- tu siulai atsivezt tuscia buteli, kuri per 8s prakiurdysi...
Gal tau kas siaip nesiseka? Susivaldyk, zmones cia niekuo deti...[/quote]
ziurekit jei kas nors daugiau isaiskes
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Re: N.VILNIOS KOMPRESORIUS
Man idomi sita tema ir aktuali, ir tikrai bus idomu ir tavo nuomone isklausyt. Kaip davest ta smeliasrove? Zmones cia tam ir dirba, kad gaut rezultata gera. Ir jei jau tau tas pavyko, tai tu, pasidalindamas patirtim isvaduosi juos nuo gal bereikalingo darbo.zazrali rašė:nedejau nei papildomu resiveriu nei jokiu voztuvu o zaidziau su smeliasrove dasimusIau tokio rezultato kad geriau but negali, viskas smeliaputej o kompresoriu palikit ramybej,voztuvu pirkinejimai visokiu resiveriu statymai NULIS