Vandens pagrindu laką medžiui ir aš esu naudojęs (kambario apdailai) - jaučiamas amoniako kvapastadas1991 rašė:Ne, jis buvo medžiui. Bet negi toks yra ryškus skirtumas tarp vandens medžiui ir vandens metalui? Na, iš esmės, vanduo neturi kvapo, todėl kvapą įtakoja likusi sudėtis, o ji turėtų skirtis.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Pulevizatoriaus reguliavimas
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Black
- Forumietis

-
babu
- Forumietis

tadas1991 rašė:Esu vandeniniu laku lakavęs. Kvapas ne aitrus, bet labai bjaurus, asmeniškai man tikrai daug labiau spiritinių kvapas patinka.titanas rašė:O aš manau priešingai, lauksiu vandeninių dažų. Norisi išbandyti. Vien dėlto, kad nebereikės uostyti to aitraus dažų kvapo.
Desimt metu dazau, bet kad butu vandeninis automobilinis lakas tai pirma kart girdziu
-
juoda ausis
- Forumietis

-
Black
- Forumietis

Domėjausi dažų parduotuvėje apie naujos kartos dažus automobiliams. Nuo 2008 01 01 visose dažymo kamerose privaloma dažyti vandeniniais baziniais dažais. Prekyba rinktuvėse - taip pat. Užlakavimui reikalingas HS akrilinis lakas. Spalvoti akrilai pasilieka tie patys. Įmonės savininkė neigiamai manęs nenuteikė - manau, kad šiltame garaže dažyti bus įmanoma. Sakė, kad dengia geriau nei skiedikliniai. Vandeniniai dažai truputį brangesni nei buvę (apie 220 Lt/litras, nors perlas apie tiek ir kainavo).
Tiek pavyko sužinoti.

Tiek pavyko sužinoti.