Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Baigtas projektas Pabaigtas projektas - 1966 Ford Mustang coupe

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Klaudinio
Forumietis
Forumietis

Standartinė Klaudinio »

galeciau pasakyt , bet nežinau. Spalva rinkaus, ne pagal spalvu palete, o tiesiog pasakiau: duok ryskesne raudona! Ir pasirodo dave visai tinkama. Turiu visa banke baziniu dazu, galeciau paziuret jei labai domina?

p.s dazai akriliniai
Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vairuotojas »

ne jei prie progos užmestumėt aki būčiau labai dėkingas :-)
Linas P.
Forumietis
Forumietis

Standartinė Linas P. »

Saunuoliai, grazus darbas!
1968 m. Corvette, 427
1973 m. Corvette, 454
Vartotojo avataras
auris344
Forumietis
Forumietis

Standartinė auris344 »

Tikrai nuostabus automobilis. Puikiai padirbėta :wink: :bravo: :soke:
K-750, IŽ-49.
Vartotojo avataras
apex
Forumietis
Forumietis

Standartinė apex »

O vat dažų spalvos kodą tai reikia būtinai turėti :!:
Ką darysi kai po kiek laiko reiks padažyti pvz įbrėžtą sparną? Bandysi pasikliauti gera dažų pardavėjo akimi? keletas miligramų ne to ingrediento ir saulėje jau dvi ryškiai raudonos spalvos.
Aš išsisaugojau ir vėliau lipduką darysiu su spalvos kodu ant kapoto ateičiai. Pas mane ėjo pilkas dažas kaip padas ir dengėsi mėlyna spalva, kurios pavadinimas turi tris skirtingus kodus, tai niekaip neitų pataikyti vėliau.
šiaip graži spalva, kaip ir automobilis pats, kuris išties fantastiškas. o dar naujom detalėm viskas. super. smagu kai yra iš kur naujų dalių gauti.
mazda 929>RX4 coupe 1975
Vartotojo avataras
capri
Forumietis
Forumietis

Standartinė capri »

:susirupines: Ech kad pas mane projektas tokiais tempais judetu...
Ford Capri - the car you allways promised yourself...
Old Ford Never Dies.... It Just Goes Faster...
Klaudinio
Forumietis
Forumietis

Standartinė Klaudinio »

apex rašė:O vat dažų spalvos kodą tai reikia būtinai turėti :!:
Ką darysi kai po kiek laiko reiks padažyti pvz įbrėžtą sparną? Bandysi pasikliauti gera dažų pardavėjo akimi? keletas miligramų ne to ingrediento ir saulėje jau dvi ryškiai raudonos spalvos.
Aš išsisaugojau ir vėliau lipduką darysiu su spalvos kodu ant kapoto ateičiai. Pas mane ėjo pilkas dažas kaip padas ir dengėsi mėlyna spalva, kurios pavadinimas turi tris skirtingus kodus, tai niekaip neitų pataikyti vėliau.
šiaip graži spalva, kaip ir automobilis pats, kuris išties fantastiškas. o dar naujom detalėm viskas. super. smagu kai yra iš kur naujų dalių gauti.
Apex, taigi sakau visa skardine dar turiu tokiu dazu ir beje, nepatikesi, bet ten yra spalvos kodas :)
Vartotojo avataras
apex
Forumietis
Forumietis

Standartinė apex »

Iš to, ką parašei supratau, kad nudažė bet kokiais dažais ryškiai raudonais, o plius turi (ką reikšia bazinis?) dažų skardinę su kodu. Na, neesme. kodą išsisaugok, nes dažų po metų nebeturėsi. Ir sėkmės ekploatuojant.
mazda 929>RX4 coupe 1975
West
Forumietis
Forumietis

Standartinė West »

Na siandien uzmatytas pravaziuojantys per rotuses aikste, zmones kurie bent kiek prijaucia automobiliams, palydejo tave pavyzdiais zvilgsniais ir draugiskomis sypsenomis, tarp ju buvau ir as. Nuostabus automobilis. :geras:
Mano autoparkas:
Opel Kadett B - 1971[Dead] & Kadett B 1972
jawa360
Forumietis
Forumietis

Standartinė jawa360 »

kiek panasiai kuro ima 100km tokiu varikliu automobilis?
Jawa 360