Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Opel Manta A 1972
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Greitizz
- Forumietis

-
Greitizz
- Forumietis

-
empy
- Forumietis

Oho, tai daug laiko virintojas sugaišo... Geras darbas.
Ką pastebėjau, tai kad aš tokį pat šepetį buvau nusipirkęs ir nusivyliau, po poros dienų nusipirkau toki su susuktom vielom (kur ant dėžutes pavaizduotas), už ~25Lt, nes šis po ilgesnio šlifavimo įkaista, ir tos vielytės pradeda skraidyti...
O šiaip gražiai vyksti i prieki, malonu žiūrėti.
Ką pastebėjau, tai kad aš tokį pat šepetį buvau nusipirkęs ir nusivyliau, po poros dienų nusipirkau toki su susuktom vielom (kur ant dėžutes pavaizduotas), už ~25Lt, nes šis po ilgesnio šlifavimo įkaista, ir tos vielytės pradeda skraidyti...
-
Greitizz
- Forumietis

Aš taip pat nusivyliau, nes vielutės tikrai greit išsilakstoempy rašė:Oho, tai daug laiko virintojas sugaišo... Geras darbas.
-
tadas1991
- moderatorius

Šituo šepečiu - puodu aš irgi nusivyliau. Ir ne tik dėl to, kad tos vielutės išlaksto, kas nelabai malonu, nes reikia jas vėliau rankioti ir traukioti iš rūbų, bet ir dėl to, kad dirbant bulgarke, kurios reduktoriaus korpusas ne metalinis (o plastmasinis) labai didelė vibracija ir visa bulgarkė kraiposi ir lankstosi. Nemalonu dirbti, o ir įrankiui labai nesveika. Su metaliniu reduktorium geriau, bet vistiek labai purtosi. Mat labai toli nuo ašies vidurio svorio centras gaunasi.
-
Raimis
- ekspertas

-
npn
- Forumietis

Taip šitie tikrai nieko gero, nepalyginamai geriau suktom vielom, bet vibracija dėl masės ir jos netolygumo irgi neką mažesnė. Pats jau vengiu naudoti šoninę rankeną, nes savo rankų gaila, kita vertus rizika taip daryti, nes užkabinus kokią briauną labai jau išsprūst nori laikant vien už korpuso. Reiktų rankenos su amortizuojančiu elementu...tadas1991 rašė:Šituo šepečiu - puodu aš irgi nusivyliau. Ir ne tik dėl to, kad tos vielutės išlaksto, kas nelabai malonu, nes reikia jas vėliau rankioti ir traukioti iš rūbų, bet ir dėl to, kad dirbant bulgarke, kurios reduktoriaus korpusas ne metalinis (o plastmasinis) labai didelė vibracija ir visa bulgarkė kraiposi ir lankstosi. Nemalonu dirbti, o ir įrankiui labai nesveika. Su metaliniu reduktorium geriau, bet vistiek labai purtosi. Mat labai toli nuo ašies vidurio svorio centras gaunasi.
Kalbant apie vielų lakstymą tai su visais jais tik laiko klausimas kada pradės, kai susuktos tarpusavyje mažiau lankstosi tad ir laiko ilgiau. O kartais kaip šauna kiaurai džinsą, tai linksma neatrodo (bet palengvina paiešką)
-
XJ6
- Forumietis

-
npn
- Forumietis

-
XJ6
- Forumietis

butent nuo istisines 100% deformuojasi detales, virini "punktyru" kaip tu sakai ir neskubant, neduot metalui perkaistapex rašė:plius virinant istisine - sutraukia metala. pvz koki lonzerona virninant gali nemenkai deformuotis. pats nebandziau bet ne kart girdejau. punktyru virina, po to pilna siule.2105 rašė:Daugiau perkaitini metala, greciau pradeda rudytGreitizz rašė: Na kaip ir ištisinė, reiks pasitikslinti... o koks skirtumas?
Jaguar XJ 6 4.2L 78m. 2s.
Jaguar XJ 6 4.2L 82m. 3s.
Jaguar XJ 6 4.2L 85m. 3s.
Jaguar XJ 6 4.2L 82m. 3s.
Jaguar XJ 6 4.2L 85m. 3s.