Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Iz Planeta 3
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Karolis91
- Forumietis

-
AGspecial
- moderatorius

Kaip aš suprantu tai nušveitus tokias detales darbas dar nesibaigia, jas reikia kažkuo padengti kad nerūdytų (pvz nucinkuoti), ar taip ir liks plikas metalas? pamatysi kaip greitai stipinai ir kitos dalys taps rudi jei tokius paliksi..Karolis91 rašė:nusveiciau galinio bugno visus varztelius ,verzlites ir trauke kai nupoliruosiu dangtelius,viska sutepsiu ir sukrausiu i vietas ,galinis ratas bus beveik uzbaigtas.
-
Dauksys
- Forumietis

-
audriuspetrokas
- Forumietis

-
auris344
- Forumietis

-
Karolis91
- Forumietis

Zinoma kad galima sutvarkyti
,bet reiks virinti,o kai nueini pas virintoja puse valandos ajskina ,kad cia neimanoma suvirinti,kad jis neturi laiko,o kai ikalbini, paima ir gana padoriai viska padaro ir uz sia sėdyne paimtu 20lt,taigi pamaniau kad nera cia jau tokia reta antikvarinė sėdynė kad butinai reiktu ja tvarkyti ir paklausiau gal kas turite 
Paskutinį kartą redagavo Karolis91 03 Kov 2009, 21:50, redaguota 1 kartą(us).
-
Karolis91
- Forumietis

Agspecial jau seniau minėjau kad jeigu rasiu kur mano mieste cinkuoja,butinai taip ir padarysiu,bet kokiu atveju metalo pliko nepaliksiuAGspecial rašė:Kaip aš suprantu tai nušveitus tokias detales darbas dar nesibaigia, jas reikia kažkuo padengti kad nerūdytų (pvz nucinkuoti), ar taip ir liks plikas metalas? pamatysi kaip greitai stipinai ir kitos dalys taps rudi jei tokius paliksi..Karolis91 rašė:nusveiciau galinio bugno visus varztelius ,verzlites ir trauke kai nupoliruosiu dangtelius,viska sutepsiu ir sukrausiu i vietas ,galinis ratas bus beveik uzbaigtas.
-
auris344
- Forumietis

Na jei pats neturi kuo virinti, tai tada prasčiau jau.Karolis91 rašė:Zinoma kad galima sutvarkyti,bet reiks virinti,o kai nueini pas virintoja puse valandos ajskina ,kad cia neimanoma suvirinti,kad jis neturi laiko,o kai ikalbini, paima ir gana padoriai viska padaro ir uz sia sėdyne paimtu 20lt,taigi pamaniau kad nera cia jau tokia reta antikvarinė sėdynė kad butinai reiktu ja tvarkyti ir paklausiau gal kas turite
K-750, IŽ-49.
-
AGspecial
- moderatorius

O ką darysi jeigu nerasi jei nepaslaptis?Karolis91 rašė:Agspecial jau seniau minėjau kad jeigu rasiu kur mano mieste cinkuoja,butinai taip ir padarysiu,bet kokiu atveju metalo pliko nepaliksiuAGspecial rašė:Kaip aš suprantu tai nušveitus tokias detales darbas dar nesibaigia, jas reikia kažkuo padengti kad nerūdytų (pvz nucinkuoti), ar taip ir liks plikas metalas? pamatysi kaip greitai stipinai ir kitos dalys taps rudi jei tokius paliksi..Karolis91 rašė:nusveiciau galinio bugno visus varztelius ,verzlites ir trauke kai nupoliruosiu dangtelius,viska sutepsiu ir sukrausiu i vietas ,galinis ratas bus beveik uzbaigtas.
-
Karolis91
- Forumietis