Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iz Planeta 3

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Karolis91
Forumietis
Forumietis

Standartinė Karolis91 »

sedinės apacia gerokai parudijusi,gal kas parduodate tokia?ir gal zinote kur galeciau nusipirkti paralono?nes senasis visas slapes, trupa...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Karolis91 rašė:nusveiciau galinio bugno visus varztelius ,verzlites ir trauke kai nupoliruosiu dangtelius,viska sutepsiu ir sukrausiu i vietas ,galinis ratas bus beveik uzbaigtas. :-)
Kaip aš suprantu tai nušveitus tokias detales darbas dar nesibaigia, jas reikia kažkuo padengti kad nerūdytų (pvz nucinkuoti), ar taip ir liks plikas metalas? pamatysi kaip greitai stipinai ir kitos dalys taps rudi jei tokius paliksi..
Dauksys
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dauksys »

Pas mane ant Jupo2 tokia pat sedyne tik ziauriau atrodo tai pandysim apvirint. Siūlau pabandyt. :idea:
audriuspetrokas
Forumietis
Forumietis

Standartinė audriuspetrokas »

Sedynes bukle tikrai gera viskas cia lengvai padaroma.
Vartotojo avataras
auris344
Forumietis
Forumietis

Standartinė auris344 »

Nieko čia baisaus su ta sėdyne, būna tikrai daug baisesnių ir sutvarkoma viskas, jei labai to norima.
K-750, IŽ-49.
Karolis91
Forumietis
Forumietis

Standartinė Karolis91 »

Zinoma kad galima sutvarkyti :D ,bet reiks virinti,o kai nueini pas virintoja puse valandos ajskina ,kad cia neimanoma suvirinti,kad jis neturi laiko,o kai ikalbini, paima ir gana padoriai viska padaro ir uz sia sėdyne paimtu 20lt,taigi pamaniau kad nera cia jau tokia reta antikvarinė sėdynė kad butinai reiktu ja tvarkyti ir paklausiau gal kas turite :D
Paskutinį kartą redagavo Karolis91 03 Kov 2009, 21:50, redaguota 1 kartą(us).
Karolis91
Forumietis
Forumietis

Standartinė Karolis91 »

AGspecial rašė:
Karolis91 rašė:nusveiciau galinio bugno visus varztelius ,verzlites ir trauke kai nupoliruosiu dangtelius,viska sutepsiu ir sukrausiu i vietas ,galinis ratas bus beveik uzbaigtas. :-)
Kaip aš suprantu tai nušveitus tokias detales darbas dar nesibaigia, jas reikia kažkuo padengti kad nerūdytų (pvz nucinkuoti), ar taip ir liks plikas metalas? pamatysi kaip greitai stipinai ir kitos dalys taps rudi jei tokius paliksi..
Agspecial jau seniau minėjau kad jeigu rasiu kur mano mieste cinkuoja,butinai taip ir padarysiu,bet kokiu atveju metalo pliko nepaliksiu
Vartotojo avataras
auris344
Forumietis
Forumietis

Standartinė auris344 »

Karolis91 rašė:Zinoma kad galima sutvarkyti :D ,bet reiks virinti,o kai nueini pas virintoja puse valandos ajskina ,kad cia neimanoma suvirinti,kad jis neturi laiko,o kai ikalbini, paima ir gana padoriai viska padaro ir uz sia sėdyne paimtu 20lt,taigi pamaniau kad nera cia jau tokia reta antikvarinė sėdynė kad butinai reiktu ja tvarkyti ir paklausiau gal kas turite :D
Na jei pats neturi kuo virinti, tai tada prasčiau jau.
K-750, IŽ-49.
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Karolis91 rašė:
AGspecial rašė:
Agspecial jau seniau minėjau kad jeigu rasiu kur mano mieste cinkuoja,butinai taip ir padarysiu,bet kokiu atveju metalo pliko nepaliksiu
O ką darysi jeigu nerasi jei nepaslaptis? :wink:
Karolis91
Forumietis
Forumietis

Standartinė Karolis91 »

Dar nežinau :shock: ,stipinus manau galima rasti naujus nucinkuotus,o su bugneliais nežinau,gal gali ka pasiulyti?