Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

oppozito pazeminimas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

dambras rašė:Neįpūdingai čia matosi apatinis amortiko tvirtinimas, bet spoileriz turbūt pats puikiai žinai kaip ten viskas sukasi.
Tai tik aš niekaip nesuprantu kaip turėtų būti pažeminti tvirtinimai ..
Savaitgalį pabandysiu pafotkint, bus aiškiau.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Kam zeminti niekuo jums nenusikaltusi daikta. Ji jau konstruktoriai- tobulintojai pries isleisdami i gamyba pazemino...
Mano tevas panasiais atvejais sako: "suva, kai neturi ka daryt, sau kiausinius laizo..."
Yra gi ir zemesnes technikos:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Arba dar zemesnes:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
wuzimu
Forumietis
Forumietis

Standartinė wuzimu »

Truputis OT, kaip pavaizduotoj virgas nuotraukoj tas mazesnis daiktas vadinasi? Kazka panasaus noreciau isigyti. Mini motociklas ar kazkaip, bet gal panasiu tipu tikslius pavadinimus galima suzinot? :-)
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

wuzimu rašė:Truputis OT, kaip pavaizduotoj virgas nuotraukoj tas mazesnis daiktas vadinasi? Kazka panasaus noreciau isigyti. Mini motociklas ar kazkaip, bet gal panasiu tipu tikslius pavadinimus galima suzinot? :-)
Pasizvalgyk pardavimu portaluose, tikrai rasi. O siaip, mini motociklai, dazniausiai yra per jauni siam forumui.
Vartotojo avataras
ArNaS^
Forumietis
Forumietis

Standartinė ArNaS^ »

virgas rašė:Kam zeminti niekuo jums nenusikaltusi daikta. Ji jau konstruktoriai- tobulintojai pries isleisdami i gamyba pazemino...
Mano tevas panasiais atvejais sako: "suva, kai neturi ka daryt, sau kiausinius laizo..."
Man atrodo tu čia komentuodamas neturi daugiau ką daryti.

Šiaip kas mėgsta kad atrodydų motociklas gražiau tai ir žemina sparnus, nes rusai bent jau oppozituose tai dar į viršų extra centimetrų padarė, kad būtų užtikrinti, kad esant dideliam žmonių ar bitonų skaičiui, važiuojant per duobę neliestų ratas sparno.

Yra motociklai, kuriuos verta restauruoti ir yra kuriuos verta tiuniguoti, pvz: MT11 (kaip pas temos autorių)
Vartotojo avataras
Xottabich
Forumietis
Forumietis

Standartinė Xottabich »

virgas rašė:Kam zeminti niekuo jums nenusikaltusi daikta. Ji jau konstruktoriai- tobulintojai pries isleisdami i gamyba pazemino...
Kam kaupti sendaikčius ir niekur jų nepanaudoti? Ne visi žmonės mėgsta TIK restauruoti.
diesel
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Re: oppozito pazeminimas

Standartinė diesel »

DonciaXXXL rašė:sveiki, noreciau paklausti, kaip galima butu, jei tai imanoma mazdaug ant 15 cm pazeminti dnepr gala ir prieki, be jokiu rimtesniu perdarymu.
Na jei jau labai reikia pazeminti, tai idealiausia yra M-72 remas, bet jau nebus Dnepras.
Mob. 8 650 88 526
Kaunas