Savaitgalį pabandysiu pafotkint, bus aiškiau.dambras rašė:Neįpūdingai čia matosi apatinis amortiko tvirtinimas, bet spoileriz turbūt pats puikiai žinai kaip ten viskas sukasi.
Tai tik aš niekaip nesuprantu kaip turėtų būti pažeminti tvirtinimai ..
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
oppozito pazeminimas
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
spoileriz
- Forumietis

-
virgas
- Forumietis

Kam zeminti niekuo jums nenusikaltusi daikta. Ji jau konstruktoriai- tobulintojai pries isleisdami i gamyba pazemino...
Mano tevas panasiais atvejais sako: "suva, kai neturi ka daryt, sau kiausinius laizo..."
Yra gi ir zemesnes technikos:
Mano tevas panasiais atvejais sako: "suva, kai neturi ka daryt, sau kiausinius laizo..."
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
virgas
- Forumietis

-
wuzimu
- Forumietis

-
kitoks
- Forumietis

Pasizvalgyk pardavimu portaluose, tikrai rasi. O siaip, mini motociklai, dazniausiai yra per jauni siam forumui.wuzimu rašė:Truputis OT, kaip pavaizduotoj virgas nuotraukoj tas mazesnis daiktas vadinasi? Kazka panasaus noreciau isigyti. Mini motociklas ar kazkaip, bet gal panasiu tipu tikslius pavadinimus galima suzinot?
-
ArNaS^
- Forumietis

Man atrodo tu čia komentuodamas neturi daugiau ką daryti.virgas rašė:Kam zeminti niekuo jums nenusikaltusi daikta. Ji jau konstruktoriai- tobulintojai pries isleisdami i gamyba pazemino...
Šiaip kas mėgsta kad atrodydų motociklas gražiau tai ir žemina sparnus, nes rusai bent jau oppozituose tai dar į viršų extra centimetrų padarė, kad būtų užtikrinti, kad esant dideliam žmonių ar bitonų skaičiui, važiuojant per duobę neliestų ratas sparno.
Yra motociklai, kuriuos verta restauruoti ir yra kuriuos verta tiuniguoti, pvz: MT11 (kaip pas temos autorių)
-
Xottabich
- Forumietis

Kam kaupti sendaikčius ir niekur jų nepanaudoti? Ne visi žmonės mėgsta TIK restauruoti.virgas rašė:Kam zeminti niekuo jums nenusikaltusi daikta. Ji jau konstruktoriai- tobulintojai pries isleisdami i gamyba pazemino...
-
diesel
- Forumo rėmėjas

Re: oppozito pazeminimas
Na jei jau labai reikia pazeminti, tai idealiausia yra M-72 remas, bet jau nebus Dnepras.DonciaXXXL rašė:sveiki, noreciau paklausti, kaip galima butu, jei tai imanoma mazdaug ant 15 cm pazeminti dnepr gala ir prieki, be jokiu rimtesniu perdarymu.
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Kaunas