Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Popieriniai modeliai 1:43,1:32

Naudingų internetinių puslapių adresai ir vartotojų pateikta naudinga literatūra apie transporto priemones. Turite ko čia nėra? Kreipkitės į moderatorių

Moderatorius: Moderatoriai

Vartotojo avataras
tiltaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė tiltaz »

nu ir as suklijavau 1 modely.tipo ta ziguly kur is crash test.atsispausdinau ant brazybos popieriaus.klijavau su lipalu.man tai su tais moment paskiau pirstu nenusiplaunu.db dar gaz 69 reiks suklijuot.beje kokia jums gaunas kokybe brezyniu?man labai bloga(viskas kvadrateliais mazais,bet is tolo tai grazu)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

tiltaz rašė:nu ir as suklijavau 1 modely.tipo ta ziguly kur is crash test.atsispausdinau ant brazybos popieriaus.klijavau su lipalu.man tai su tais moment paskiau pirstu nenusiplaunu.db dar gaz 69 reiks suklijuot.beje kokia jums gaunas kokybe brezyniu?man labai bloga(viskas kvadrateliais mazais,bet is tolo tai grazu)
Žr. įspėjimų skyrelį
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
tiltaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė tiltaz »

jūs vietoj tų įspėjimų geriau atsakytumėte ko klausia o ne...nu vnz tokia čia jau politika :x :| .teks priprast :( :-)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

tiltaz rašė:jūs vietoj tų įspėjimų geriau atsakytumėte ko klausia o ne...nu vnz tokia čia jau politika :x :| .teks priprast :( :-)
Čia ne politika, o forumo vidinė tvarka. Daug kas, užklydęs iš internteto nekontroliuojamų plotų, iš pradžių piktinasi, o vėliau pripranta ir įvertina kaip privalumą. Būna ir nepripratusių. Siūlyčiau prisidėti prie pirmųjų.
Į temą tau atsakys tie, kas žino. Aš, deja, šiuo klausimu nieko patarti negalėčiau.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
tiltaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė tiltaz »

speju ilgai pratintis reikės kol pradesiu naudoti viršutinę raidžių eilę(t.y. lietuviškas raides).nu ir tvarka
Vartotojo avataras
Pelyte
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pelyte »

tiltaz rašė:speju ilgai pratintis reikės kol pradesiu naudoti viršutinę raidžių eilę(t.y. lietuviškas raides).nu ir tvarka
Gera tvarka. Nes jau kai pripranti rašyti be lietuviškų raidžių, tai paskui ir viską rašai, o viską rašydamas gali pasirodyti beraščiu.
Be pykčio, nes pati labai džiaugiuosi šita tvarka :boba:
pavargau kariaut
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

tiltaz rašė:speju ilgai pratintis reikės kol pradesiu naudoti viršutinę raidžių eilę(t.y. lietuviškas raides).nu ir tvarka
bejem, nebutina naudoti virsutine raidziu eilute, as ju beveik nenaudoju bet uz tai nelabai kas pyksta. Tiesiog rasyk be neoficialiu trumpiniu ir nekeisk raidziu tokiomis kuriu neturi but, nu ir gramatikos biski prisilaikyk.
Vartotojo avataras
tiltaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė tiltaz »

be visų šitų moralų gal galit atsakyti y mano klausmus?ant kokio popieriaus jus spausdinat?ar tinka ant braižybos popieriaus?ir ar gera kokybė gaunas atspausdinus,nes man tai prasta. :!:
Tadasd
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tadasd »

Užsinorėjau ir aš susiklijuot kokį automobilį. Išsirinkau Vaz 2103, nusipirkau parduotuvėj braižybos popieriaus, printeris atspausdino gražiai, detales išpjausčiau, suklijavau su "Super Moment" ir kaip visada ką nors surinkinėjant liko dalių :-) Taigi klausimas, kur panaudoti šias, geltonai apvestas dalis ?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Gremlinz
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gremlinz »

Gi ratų vidinei daliai imituot, na kaip ir padangos..