Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Popieriniai modeliai 1:43,1:32
Moderatorius: Moderatoriai
-
tiltaz
- Forumietis

nu ir as suklijavau 1 modely.tipo ta ziguly kur is crash test.atsispausdinau ant brazybos popieriaus.klijavau su lipalu.man tai su tais moment paskiau pirstu nenusiplaunu.db dar gaz 69 reiks suklijuot.beje kokia jums gaunas kokybe brezyniu?man labai bloga(viskas kvadrateliais mazais,bet is tolo tai grazu)
-
Raimis
- ekspertas

Žr. įspėjimų skyrelįtiltaz rašė:nu ir as suklijavau 1 modely.tipo ta ziguly kur is crash test.atsispausdinau ant brazybos popieriaus.klijavau su lipalu.man tai su tais moment paskiau pirstu nenusiplaunu.db dar gaz 69 reiks suklijuot.beje kokia jums gaunas kokybe brezyniu?man labai bloga(viskas kvadrateliais mazais,bet is tolo tai grazu)
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
tiltaz
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

Čia ne politika, o forumo vidinė tvarka. Daug kas, užklydęs iš internteto nekontroliuojamų plotų, iš pradžių piktinasi, o vėliau pripranta ir įvertina kaip privalumą. Būna ir nepripratusių. Siūlyčiau prisidėti prie pirmųjų.tiltaz rašė:jūs vietoj tų įspėjimų geriau atsakytumėte ko klausia o ne...nu vnz tokia čia jau politika![]()
.teks priprast
![]()
Į temą tau atsakys tie, kas žino. Aš, deja, šiuo klausimu nieko patarti negalėčiau.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
tiltaz
- Forumietis

-
Pelyte
- Forumietis

Gera tvarka. Nes jau kai pripranti rašyti be lietuviškų raidžių, tai paskui ir viską rašai, o viską rašydamas gali pasirodyti beraščiu.tiltaz rašė:speju ilgai pratintis reikės kol pradesiu naudoti viršutinę raidžių eilę(t.y. lietuviškas raides).nu ir tvarka
Be pykčio, nes pati labai džiaugiuosi šita tvarka
pavargau kariaut
-
tadas1991
- moderatorius

bejem, nebutina naudoti virsutine raidziu eilute, as ju beveik nenaudoju bet uz tai nelabai kas pyksta. Tiesiog rasyk be neoficialiu trumpiniu ir nekeisk raidziu tokiomis kuriu neturi but, nu ir gramatikos biski prisilaikyk.tiltaz rašė:speju ilgai pratintis reikės kol pradesiu naudoti viršutinę raidžių eilę(t.y. lietuviškas raides).nu ir tvarka
-
tiltaz
- Forumietis

-
Tadasd
- Forumietis

Užsinorėjau ir aš susiklijuot kokį automobilį. Išsirinkau Vaz 2103, nusipirkau parduotuvėj braižybos popieriaus, printeris atspausdino gražiai, detales išpjausčiau, suklijavau su "Super Moment" ir kaip visada ką nors surinkinėjant liko dalių
Taigi klausimas, kur panaudoti šias, geltonai apvestas dalis ?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Gremlinz
- Forumietis