Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Musius
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
Musius
- Forumietis

rasau dar kart ir dabar jau galiu paskyt kad pats isitikinau jog mano moto variklis tikrai jupiter 4
jame padaryta 6v
taciau permetes akimis sia tema radau viena zmogu sakiusi kad mano motiko taip pat ir lopsio forma tikrai ne 3 jupiterio ir galiu patvirtinti kad tai netiesa
dar gal kas gali pasakyti ka reikia pakeisti is 6v sistemos darant 12v sistema?
taciau permetes akimis sia tema radau viena zmogu sakiusi kad mano motiko taip pat ir lopsio forma tikrai ne 3 jupiterio ir galiu patvirtinti kad tai netiesa
-
kitoks
- Forumietis

su lopsio forma lyg ir viskas gerai. ant taviskio galiniai zibintai nuo naujesnio, sparnas priekinis (o gal ir galinis), galiniai amortizatoriai... as ne ekspertas sioje srityje, tik kiek is vaikystes galiu prisiminti, nes tai buvo pirmas motociklas (ryga 12 juk mopedu vadinamas) kuri teko vairuoti...Musius rašė:rasau dar kart ir dabar jau galiu paskyt kad pats isitikinau jog mano moto variklis tikrai jupiter 4jame padaryta 6v
-
Musius
- Forumietis

-
Saintly
- Forumietis

-
Musius
- Forumietis

Kadangi as prie tokiu dalyku dalinai zalias tai gal galima aiskiau?Saintly rašė:skiriasi 6v ir 12v generatoriaus statoriaus tvirtinimas, teks kogero ieskotis desines variklio bloko puses nuo 12 v variklio arba tekint flansaMusius rašė:gal kas vis del to galit pasakyt ka reik pakeist be akumo, krovimo reles, generatoriaus ir babinu 6v perdarant i 12v?
-
Musius
- Forumietis