Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Musius

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Arvis
Forumietis
Forumietis

Arvis

Standartinė Arvis »

jei keistas tai keistas :D
Vartotojo avataras
Musius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Musius »

rasau dar kart ir dabar jau galiu paskyt kad pats isitikinau jog mano moto variklis tikrai jupiter 4 :oops: jame padaryta 6v
taciau permetes akimis sia tema radau viena zmogu sakiusi kad mano motiko taip pat ir lopsio forma tikrai ne 3 jupiterio ir galiu patvirtinti kad tai netiesa

dar gal kas gali pasakyti ka reikia pakeisti is 6v sistemos darant 12v sistema? :-)
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

Musius rašė:rasau dar kart ir dabar jau galiu paskyt kad pats isitikinau jog mano moto variklis tikrai jupiter 4 :oops: jame padaryta 6v
taciau permetes akimis sia tema radau viena zmogu sakiusi kad mano motiko taip pat ir lopsio forma tikrai ne 3 jupiterio ir galiu patvirtinti kad tai netiesa

dar gal kas gali pasakyti ka reikia pakeisti is 6v sistemos darant 12v sistema? :-)
su lopsio forma lyg ir viskas gerai. ant taviskio galiniai zibintai nuo naujesnio, sparnas priekinis (o gal ir galinis), galiniai amortizatoriai... as ne ekspertas sioje srityje, tik kiek is vaikystes galiu prisiminti, nes tai buvo pirmas motociklas (ryga 12 juk mopedu vadinamas) kuri teko vairuoti...
Vartotojo avataras
Musius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Musius »

gal kas vis del to galit pasakyt ka reik pakeist be akumo, krovimo reles, generatoriaus ir babinu 6v perdarant i 12v?
Vartotojo avataras
Saintly
Forumietis
Forumietis

Standartinė Saintly »

Musius rašė:gal kas vis del to galit pasakyt ka reik pakeist be akumo, krovimo reles, generatoriaus ir babinu 6v perdarant i 12v?
skiriasi 6v ir 12v generatoriaus statoriaus tvirtinimas, teks kogero ieskotis desines variklio bloko puses nuo 12 v variklio arba tekint flansa
Vartotojo avataras
Musius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Musius »

Saintly rašė:
Musius rašė:gal kas vis del to galit pasakyt ka reik pakeist be akumo, krovimo reles, generatoriaus ir babinu 6v perdarant i 12v?
skiriasi 6v ir 12v generatoriaus statoriaus tvirtinimas, teks kogero ieskotis desines variklio bloko puses nuo 12 v variklio arba tekint flansa
Kadangi as prie tokiu dalyku dalinai zalias tai gal galima aiskiau?
Vartotojo avataras
Musius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Musius »

tai va dabar norėčiau patikslinti šiek tiek informacijos apie savo moto...knygutėje apie savo moto radau kad mano motociklas iš tikrujų yra ne iž jupiter 3 o iž jupiter 3-01