savas1990 rašė:netoli manes, tai yra kitam kieme, stovi toks "amerikonas". Savininkas sake, kad tai dodge. Automobili tarybinais laikais parsivare is Rygos i kuria jis buvo atplugdytas is Olandijos. Gal kas nors gali pasakyti tikslesni sio dodge modeli?
Man regis čia Dodge Coronet galas matosi
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Chevrolet Camaro 1979m.
BMW 318 1982m.
VAZ 2102 1979m.
SAAB 900 1996m.
Reiktų, kad pats klausimo ir nuotraukos savininkas pateiktų daugiau nuotraukų tai ir atsakymas būtų visai kitoks. Neapsimoka be reikalo aušint burną... Ir iš vis gal čia koks "klonas" ar šiaip gal čia "Dodge" iš kokios Šveicarijos gamyklos ar Pietų Amerikos rinkų, nereikia atmest tokio varianto, mane tiesa sakant tiesiog glumina toks siauras galinis bamperis, visai nebudingas "amerikonams". Ir iš vis gal čia visai ne Dodge.
Kolega davė mintį apie Coronet modelį, bet kad mano akims žiūrint, tai kad per dideli galiniai žibintai, apie bamperį net nekalbu, vakar vakare ištikrinau galimus variantus.
Gintukas rašė:Reiktų, kad pats klausimo ir nuotraukos savininkas pateiktų daugiau nuotraukų tai ir atsakymas būtų visai kitoks. Neapsimoka be reikalo aušint burną... Ir iš vis gal čia koks "klonas" ar šiaip gal čia "Dodge" iš kokios Šveicarijos gamyklos ar Pietų Amerikos rinkų, nereikia atmest tokio varianto, mane tiesa sakant tiesiog glumina toks siauras galinis bamperis, visai nebudingas "amerikonams". Ir iš vis gal čia visai ne Dodge.
Kolega davė mintį apie Coronet modelį, bet kad mano akims žiūrint, tai kad per dideli galiniai žibintai, apie bamperį net nekalbu, vakar vakare ištikrinau galimus variantus.
Dabar tik prisiminiau, kad savininkas sake Dodge- Vauxhall. Ar tokiu pavadinimu gali but?
Gintukas rašė:Reiktų, kad pats klausimo ir nuotraukos savininkas pateiktų daugiau nuotraukų tai ir atsakymas būtų visai kitoks. Neapsimoka be reikalo aušint burną... Ir iš vis gal čia koks "klonas" ar šiaip gal čia "Dodge" iš kokios Šveicarijos gamyklos ar Pietų Amerikos rinkų, nereikia atmest tokio varianto, mane tiesa sakant tiesiog glumina toks siauras galinis bamperis, visai nebudingas "amerikonams". Ir iš vis gal čia visai ne Dodge.
Dabar tik prisiminiau, kad savininkas sake Dodge- Vauxhall. Ar tokiu pavadinimu gali but?
Toks bendras pavadinimas - negali Tai visiškai nesuderinama Atskirai Dodge arba kita atskira angliška markė " Vauxhall" . Dėk papildomas nuotraukas ir forumiečiai tau padės.
Toks bendras pavadinimas - negali Tai visiškai nesuderinama Atskirai Dodge arba kita atskira angliška markė " Vauxhall" . Dėk papildomas nuotraukas ir forumiečiai tau padės.
Viskas Lietuvoje galima:Kaip su tuo "PONTIAC-HANOMAG",automobilis vienos markes,o dokumentais-kitos markes
Vaziuoju siandien i Statoil'a is Kaziuko muges ir matau kazkoks raudonas grazuolis uz tvoros stovi.. (Kalbu apie Pontiac LeMans). Pirma karta realybej matau tokia auto, todel pasiemiau fotika ir nuvariau pafotkint, o poto atsiminiau, kad jau kalbeta siam forume apie ji.. Siaip esu is Druskininku, todel apie ji tikrai nezinojau, man tai atradimas Turiu foto, bet manau jau pakankamai ju cia, todel nedesiu