Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Uzmatytas auto

Čia talpinamos nuotraukos ir video informacija

Moderatoriai: TVR, Shumeras, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Juoda_Meska
Forumietis
Forumietis

Standartinė Juoda_Meska »

savas1990 rašė:netoli manes, tai yra kitam kieme, stovi toks "amerikonas". Savininkas sake, kad tai dodge. Automobili tarybinais laikais parsivare is Rygos i kuria jis buvo atplugdytas is Olandijos. Gal kas nors gali pasakyti tikslesni sio dodge modeli?

Man regis čia Dodge Coronet galas matosi :mastau:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Chevrolet Camaro 1979m.
BMW 318 1982m.
VAZ 2102 1979m.
SAAB 900 1996m.
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

Reiktų, kad pats klausimo ir nuotraukos savininkas pateiktų daugiau nuotraukų tai ir atsakymas būtų visai kitoks. Neapsimoka be reikalo aušint burną... Ir iš vis gal čia koks "klonas" ar šiaip gal čia "Dodge" iš kokios Šveicarijos gamyklos ar Pietų Amerikos rinkų, nereikia atmest tokio varianto, mane tiesa sakant tiesiog glumina toks siauras galinis bamperis, visai nebudingas "amerikonams". Ir iš vis gal čia visai ne Dodge.
Kolega davė mintį apie Coronet modelį, bet kad mano akims žiūrint, tai kad per dideli galiniai žibintai, apie bamperį net nekalbu, vakar vakare ištikrinau galimus variantus.
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

AWD rašė:
ALBMAR rašė:Ir užmačiau senovinį automobilį. Kam įdomu, tai pas „Pasvalio įžymymę“-E. Malinauską, SAS teritorijoje stovi.
Tai garsusis Kauno "Hanomag - Oldsmobile" - kitaip sakant Oldsmobile su Hanomag dokumentais ir savadarbe hanomag emblema ant šono
Susimaišėte: čia grynų gryniausias "Pontiac". Buvo aptarta anksčiau:

http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t ... alinauskas
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

Gintukas rašė:
AWD rašė:
ALBMAR rašė:Ir užmačiau senovinį automobilį. Kam įdomu, tai pas „Pasvalio įžymymę“-E. Malinauską, SAS teritorijoje stovi.
Tai garsusis Kauno "Hanomag - Oldsmobile" - kitaip sakant Oldsmobile su Hanomag dokumentais ir savadarbe hanomag emblema ant šono

http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t ... alinauskas
Bent jau nuo 1980m.sis "Pontiac"su "HANOMAG dokumentais buvo Panevezio parapijoje
AWD
Forumietis
Forumietis

Standartinė AWD »

[
Tai garsusis Kauno "Hanomag - Oldsmobile" - kitaip sakant Oldsmobile su Hanomag dokumentais ir savadarbe hanomag emblema ant šono[/quote]

Atsiprašau - tikrai sumaišiau. Tai tikrai "Pontiac"...
Vartotojo avataras
savas1990
Forumietis
Forumietis

Standartinė savas1990 »

Gintukas rašė:Reiktų, kad pats klausimo ir nuotraukos savininkas pateiktų daugiau nuotraukų tai ir atsakymas būtų visai kitoks. Neapsimoka be reikalo aušint burną... Ir iš vis gal čia koks "klonas" ar šiaip gal čia "Dodge" iš kokios Šveicarijos gamyklos ar Pietų Amerikos rinkų, nereikia atmest tokio varianto, mane tiesa sakant tiesiog glumina toks siauras galinis bamperis, visai nebudingas "amerikonams". Ir iš vis gal čia visai ne Dodge.
Kolega davė mintį apie Coronet modelį, bet kad mano akims žiūrint, tai kad per dideli galiniai žibintai, apie bamperį net nekalbu, vakar vakare ištikrinau galimus variantus.
Dabar tik prisiminiau, kad savininkas sake Dodge- Vauxhall. Ar tokiu pavadinimu gali but?
Vartotojo avataras
Gintukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gintukas »

savas1990 rašė:
Gintukas rašė:Reiktų, kad pats klausimo ir nuotraukos savininkas pateiktų daugiau nuotraukų tai ir atsakymas būtų visai kitoks. Neapsimoka be reikalo aušint burną... Ir iš vis gal čia koks "klonas" ar šiaip gal čia "Dodge" iš kokios Šveicarijos gamyklos ar Pietų Amerikos rinkų, nereikia atmest tokio varianto, mane tiesa sakant tiesiog glumina toks siauras galinis bamperis, visai nebudingas "amerikonams". Ir iš vis gal čia visai ne Dodge.
Dabar tik prisiminiau, kad savininkas sake Dodge- Vauxhall. Ar tokiu pavadinimu gali but?
Toks bendras pavadinimas - negali :!: Tai visiškai nesuderinama :!: Atskirai Dodge arba kita atskira angliška markė " Vauxhall" . Dėk papildomas nuotraukas ir forumiečiai tau padės.
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

Gintukas rašė:
savas1990 rašė:
Toks bendras pavadinimas - negali :!: Tai visiškai nesuderinama :!: Atskirai Dodge arba kita atskira angliška markė " Vauxhall" . Dėk papildomas nuotraukas ir forumiečiai tau padės.
Viskas Lietuvoje galima:Kaip su tuo "PONTIAC-HANOMAG",automobilis vienos markes,o dokumentais-kitos markes
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

vauxhall tai nesakyciau kad grynai angliska marke, greiciau jau opel anglijos padalinio pavadinimas. Panasiai kaip ir eksportiniai ziguliai - lados.

P.s. neseniai maciau kieme stovint vauxhall omega
eledas
Naujokas
Naujokas

Standartinė eledas »

Vaziuoju siandien i Statoil'a is Kaziuko muges ir matau kazkoks raudonas grazuolis uz tvoros stovi.. (Kalbu apie Pontiac LeMans). Pirma karta realybej matau tokia auto, todel pasiemiau fotika ir nuvariau pafotkint, o poto atsiminiau, kad jau kalbeta siam forume apie ji.. Siaip esu is Druskininku, todel apie ji tikrai nezinojau, man tai atradimas :lol: Turiu foto, bet manau jau pakankamai ju cia, todel nedesiu :wink: