Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Zazrali, apie šaldytuvą mes kalbėjome šioje temoje ir nemažai. Aš pateikiau versiją daryti iš 3/4 colio varinio vamzdžio, patalpinant tą gyvatuką pratekančio vandens rezervuare. Kaip pats sakei - samagono aparato principas :lol: . Viską jau esu apgalvojęs ir, kai tik turėsiu atliekamą kapeiką ir laiko, padarysiu ir pateiksiu visų teismui.
Dar susidūriau su problema, kad smėlis nevisada sklandžiai įtraukiamas iš rezervuaro. Galvoju ateityje konstruoti sraigtinį padavimo mechanizmą (kaip mėsmalėje). Kokie būtų už ir prieš pamąstymai? Ar geriau daryti reaktyvinio siurbimo principu?
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Tas mėsmalės rizikingai atrodo.. Jeigu tu nesmėliuoji ta akimirka, tai jis gali užkimšti viska, ar taip supratau ? jis atliks smėlio stūmimo funkcija ? Įdomu kokiu principu jį žadate pritaikyti ?
Dar vienas variantas tokiu pat daiktu daryti maišymo mechanizmą, ta prasme, jog smėlis pastoviai yra judinamas viduje ir galėtu tolygiai vos ne "nubyrėti" traukiamas iš rezervuaro.

O kaip atrodo tas reaktyvinis siurbimas ?
Paskutinį kartą redagavo imantas 20 Gru 2009, 15:39, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

imantas rašė:
zazrali rašė:
imantas rašė:Man rodos žmogus turi standartini N.V kompresorių, kuris pumpuoja orą be perstojamo į 2 mažus bakelius. Pumpuoja tol kol neišsišauna apsauginis vožtuvas ( pasiekus 5.5 atm ), kad ir išsišauna kompresorius toliau dirba be tikslo.
imantai kiek tau metu man ydomu
Žudantis jūsų klausimas :lol: tebūnie 60 metu man 88888) niekas nuo to nesikeičia.

esme tame kad kai as smeliavau tu dar gimes tur but nebuvai o mane mokai :shock:
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

zazrali rašė:
imantas rašė:
zazrali rašė: imantai kiek tau metu man ydomu
Žudantis jūsų klausimas :lol: tebūnie 60 metu man 88888) niekas nuo to nesikeičia.

esme tame kad kai as smeliavau tu dar gimes tur but nebuvai o mane mokai :shock:
:lol: :lol: :lol: Susilaikysiu nuo atsakymo į tokį mokyklinuko lygio pareiškimo komentarą. Žemiausias lygis kai nebeturi ką pasakyti, tada bandai kibti prie žmogaus išvaizdos ar šiuo atveju amžiaus. Aš matau, jog jaučiatės Labai Dideliu meistru prieš save ir kitus, todėl manau jog jus " Aukštai kilęs, žemai krisit "

Ps: Na jeigu 3 metus tobulinot savo smėliasrovę, vadinasi man 2 metai :lol:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Jeigu labai nenusipaistau - turėtų atrodyti kažkaip panašiai. :lol: Principas tas pats kaip pulverizatoriuose - oras, eidamas aplink vidurinį vamzdelį, traukia juo ateinantį turinį. Tikiuosi nenusipezėjau :oops: pasakodamas apie reaktyvinį principą.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

Black rašė:Jeigu labai nenusipaistau - turėtų atrodyti kažkaip panašiai. :lol: Principas tas pats kaip pulverizatoriuose - oras, eidamas aplink vidurinį vamzdelį, traukia juo ateinantį turinį. Tikiuosi nenusipezėjau :oops: pasakodamas apie reaktyvinį principą.

panasu, bet padaryk ir pamatysi kad nelabai smeliuos gerai ,as ta jau praejau o tokius butent ir siulo pardavejai
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

O ka daryt, kad smeliuotu gerai? :D
Nu pasakyk, Zazrali, buk geras...
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

ZAZRALI -laibai aiski tavo smeliavimo sistema ,foto labai viska aiskiai parodo ,kad net neaisku ar ten tavo smeliavimo agregatas ,ar ten senas rusiskas gesintuvas metosi :D Matau kaskoky trabantos kebula po politilenu ,ir dar zmogu su dujokauke :lol: Tavo kompresorius jai dar neisiskete tai tikrai tuoi uzlinks ,o sakydamas kad pirksi firminy kompresoriu ,tai ka turejai omenyje ,Sraigtiny ,ar koky ? :D Neausinama kompresoriu leisti be perstojimo ir ilga laika tai tikrai cia kompresoriui neysveikata ,o tu cia mane kritikuoji del oro kompresoriaus ,bet pats naudoji tik toky koky pirkai ,jungiai ir vairai jy y kapus .Meistras netas kuris yranky gali nuvaryti y kapus ,o tas kuris jy naudoja 10 metu ir gali jy islaikyti toky koks jis buvo .
Paskutinį kartą redagavo Laimius 20 Gru 2009, 22:54, redaguota 1 kartą(us).
_Valdas_
Forumietis
Forumietis

Standartinė _Valdas_ »

Zazrali savame stiliuje per visas forumo skiltis..Na nesvarbu :lol:

Laimi truputį prisižiūrėk rašybą, nes ir skaityt nelabai smagu ir perspėjimą gali gauti :wink:
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

_Valdas_ rašė:Zazrali savame stiliuje per visas forumo skiltis..Na nesvarbu :lol:

Laimi truputį prisižiūrėk rašybą, nes ir skaityt nelabai smagu ir perspėjimą gali gauti :wink:

na kaip as galiu jus mokyti, kai jus pastoviai mano pastebejimus ignoruojat as pasakiau kad bus blogai ,netikit ,pirmyn su savo idejom