Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

zazrali rašė: na kaip as galiu jus mokyti, kai jus pastoviai mano pastebejimus ignoruojat as pasakiau kad bus blogai ,netikit ,pirmyn su savo idejom
O nekilo klausimas kodėl vienų žmonių patarimai, mintys, nuomonės etc. kartais ignoruojami, o kitų ne? Kaip bendrauji su kitais ir kaip reiški mintis lygiai taip ir su tavim bendrauja. Nereikia susireikšminti ir galvoti, kad visi "ant manęs varo", nėra čia jokių asmeniškumų, visi ir taip turi ką veikti, bet jei kyla tokios diskusijos matyt yra tam priežasčių. Nereikia čia plaktis savęs rykštėm laukiant komplimentų ar įsižeisti. Tiesiog tokie tamstos komentarai negali nesukelti neigiamų reakcijų - vyrauja trumpi ir kritiški pareiškimai, emocijos, bet suprantamos informacijos, konstruktyvaus ir nuoseklaus minčių reiškimo nematyti. Forumas skirtas bendravimui, informacijos pasidalinimui, diskusijoms o ne kažkam kažką pamokyti. Nesvarbu koks kieno amžius. Jei jau turi kažkokias paslaptis ir nenori dalintis tai ir nesidalini, bet sakyti "jūs darot negerai, aš gerai, bet nesakysiu, nenoriu paaiškinti" yra negražu.
Pavyzdžiui kam kabinėtis prie tų vožtuvų? Na pas tave veikia ir be jų, gerai, bet su jais blogiau nebus tai kur problema? O jei bus blogai, galima pasistengti argumentuotai pasakyti kas bus blogai. Kils diskusija ir visi iš to tik laimės.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

As galbut anksciau ir nelabai norejau pripazinti savo klaidas ,bet is sio forumo daug ko ismokau ir suzinojau .Savikritika labai geras dalykas ,ir forumo dalyviai pakritikuoja tik tam ,kad pasistengtu padeti ir greiciau ispresti daroma darba .Visi zinom ,kad smeliasroves pardavinejamos neuzdidelius pinigus parduotuvese ,ir is ju mazai naudos .Kiekvienam yra arciau sirdies savos gamybos daiktas ,nes zinai jo kiekviena mazgely ,ir gali tobulinti jai kaskas netaip .Zazrali , manau kad susilauktum daug teigemu emociju , zmoniu pagarbos ir demesio jai diskutuotum su jais .Istarti NE yra lengviausias budas.Jai jau tiek laiko praplusai prie smeliasroves, tai nepanasu kad eini lengviausiu keliu, ir jai kas nepavyksta meti viska velniop .Patarimas tik toks kad neatsukim vieni kitiem nugros . :wink:
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Žodžiu...

Laimius, kaip jums sekasi kompresorių konstruoti toliau ?
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Labai smagu kad pasiteiravai :wink: Judu y prieky ,istekino man jau skyva ant variklio toky koks priklauso ,siandien aleksote svogeris nupirko slegio rele ,tik ji vienfaze tai teks deti trifazy paleideja ,na vienintelio ko man dabar truksta tai atbuinio voztuvo ,tai Kompremoje skambinausi su meistru uzsiprase 90 lt ,tai sakau kaip ir brangoka.Teks vaziuoti kogero y Kauna ir parsivezti .tai dar dirzus rytoi ant variklio vaziuosiu pirkti :wink: Ymetu keleta foto
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Laimius 16 Sau 2010, 10:28, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Jeigu ne paslaptis, Kiek kainavo slėgio relė ? Aš turguje pora mėnesių atgal į lygiai tokį patį blizginau akį, bet man trifazio reikėjo, tai nepirkau. Sakau gal pas jus jis nukeliavo :D Dar magnetinio paleidėjo jums reikės :-)
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Dar negaliu virinti nei alkuniukiu ,nei sujungimu nes nežinau dar kaip ta voztuva teks ymontuoti ,na bet kaip turesiu jau jy rankose tai tikria sumontuosiu manau :D Reikia dar pajungti kareivuka kuris stovi ant kompresoriaus galvos ,ir dar nuo slegio reles teks pajungti kad nuimtu slegy siame vamzdelyje kur foto parodziau :roll: Beje sia minty is forumo pavogiau ,labai gerai kompresoriui startuoti kai toje vietoje slegis buna nuimtas :wink:
Paskutinį kartą redagavo Laimius 16 Sau 2010, 10:28, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Laimius rašė:Dar negaliu virinti nei alkuniukiu ,nei sujungimu nes nežinau dar kaip ta voztuva teks ymontuoti ,na bet kaip turesiu jau jy rankose tai tikria sumontuosiu manau :D Reikia dar pajungti kareivuka kuris stovi ant kompresoriaus galvos ,ir dar nuo slegio reles teks pajungti kad nuimtu slegy siame vamzdelyje kur foto parodziau :roll: Beje sia minty is forumo pavogiau ,labai gerai kompresoriui startuoti kai toje vietoje slegis buna nuimtas :wink:
Ant resiverio montuok, patogiausia. Tai toje vietoje kur pažymėjote jis ir būna nuorintas, ties atbuliniu vožtuvu viskas vyksta, vienoje pusėje jo laikosi oras iš resiverio, o kitoje nuorinama dalis pasilieka, kuri eina iki kompresoriaus galvos. Bent jau tokia mano teorija. Krize neleidžia tinkamo vožtuvo įssigyti. :lol:
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Sumoketa uz rele 89 lt 2 lt nudereta :lol:
Taip reikes paleidejo .Kompremoje taipat klausiau del reles ,tai pasake kad kaina trifazes butu 220lt ,tai manau pigiau man gal gausis vienfaze pasistatyt.Buvau nuemes dangtely sios reles ,kontaktai gan tvirtai atrodo ir neblogai padaryta ,bus matyti kaip ji dirbs , tik kaip jau ydeta ji bus :roll:
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Aha krize ir bedarbyste , :roll: Bet as taip tikiuosi, kad man turetu gautis cia normalus kompresorius ,seip buvau patenkintas senuoju ,bet galva sia visiskai nauja Vilniuje uztikau pas zmogu uz 500 lt . Ir prasidejo sis kompresoriaus gamybos projaktas :wink:
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Dar stai sy milzina teks pastatyti gale ant resiverio ,taipat nupirkau kaip uz dyka tik uz 10 lt ir nauja :wink: Turguje tikrai verta lankytis ,ir kartais papuola gan neblogu daiktu ir nebrangiai .Dar daznai vaziuoju y Kalvarijos miestelio turgu ,cia prie Marijampoles , buna didziulis turgus kiekviena sekmadieny :roll:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.