Manoji ir panaši istorija, radau 198* metu senumo nauja nenaudota kompresorių. Nežinau kaip jis vadinasi, bet jis išsprendžia daug problemų, Kareivėlis turbūt. Jums greičiausiai teks žaistis su keturšakiu. Iš apačios oras ateis, viršuje monometras, viename šone išėjimas, kitame relę junkti. Ko mažiau skylių talpoje kad būtų.
Tas jusu monometras žvėriškas man atrodo, aš už savąjį mokėjau 15 lt .
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?t=12348&start=210
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Labai protingai padares sujungimus
liux,vienoje puseje kiek supratau tai naudoji puskai su tepimu
o kaip reikia oro ,tai uzsuki kranely ir naudoji ora svaru
kaska panasaus ir man teks susikonstruoti ,tik dar nuimsiu nuo senojo kompresoriaus kondensato gaudytuva, jis labai geras ,toks tarybiniu laiku ,bet pasiteisines man jau senajame kompresoriuje
ymesiu foto ,gal nekokia bet daug mas.Jai bus ydomu veliau ymesiu geresne padares . Ta talpa kur pazymejau ,pilna prikrauta tokiu tarsi automato soviniu tuteliu zalvariniu ,bet jos smulkiai supjaustytos ir kaskokiu budu sulaiko kondensata ,ir jam neleidzia prasiskverbt su oru .

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
Kondensato surinkėjas pas mane "china" padoresnis gerus pinigus kainuoja, principe ta pati atlieka, tad teko imti pigesni. Plius dar prie pulverizatoriaus dedu viena maža surinkėją. Aš tokį pat ateityje darysiuosi kaip ir jūsų, kurį turite. Tuose rutuliukuose "susigeria" as vietoj tų sratuku naudosiu kur naujuose batuose būna, tokie balti šratinukai drėgmei surinkti. Gerą maiša turiu. Gal pavyks ką nors sukonstruoti.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
-
- Forumietis
Pas mane stovi senas apsauginis vožtuvas, kuris tik iki ~6atm. leidžia "pumpuoti". Kompresorius nėra pilnumoje dar tvarkingai, tai dar nežiūrėjau pilnų jo galimybių. "Skuobas" šaudydavot ?Laimius rašė:ir greit jis pripumpuoja 180 ltr? iki 8 atm per kiek laiko pakele
? As su senuoju dirbdavau kompresoeriumi ,tai ten buvo visumoje 80 ltr tai su pniaumatine puska jau nelabai patogu dirbti . seip jis pakeldavo 10 atmosferu per 3 min y 80 ltr