Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Autora: Chevrolet Monte Carlo

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Pofka1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Pofka1 »

Klaudinio rašė:Autora, gal gali parasyti savo telefona..nes noreciau biski tu dazu isigyti..aciu
Autora - 8 68655449
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Vartotojo avataras
AUTORA
Forumietis
Forumietis

Standartinė AUTORA »

Jo Pofka gerai rašė 8-686 55449 arba 8-611 58425 betkada ir iš betkur :D
YR TAIP KAIP YR
Vartotojo avataras
gedass
JUODA ZONA
JUODA ZONA

Standartinė gedass »

na ir grazuole ta montecarlo tavo !!!!!!
Vartotojo avataras
AUTORA
Forumietis
Forumietis

Standartinė AUTORA »

dekoju
YR TAIP KAIP YR
pvaidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pvaidas »

Tai dabar Lietuvoje žinau dvi mašinas, turinčius pavadinime "Monte Carlo": AUTOROS "Chevy Monte Carlo" ir Shumero "SAAB 900OG Turbo Cabrio Monte Carlo". Būtų įdomu jas šalia viena kitos sustatyti prie starto linijos ir pažiūrėti, kas greitesnis :P
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

pvaidas rašė:Tai dabar Lietuvoje žinau dvi mašinas, turinčius pavadinime "Monte Carlo": AUTOROS "Chevy Monte Carlo" ir Shumero "SAAB 900OG Turbo Cabrio Monte Carlo". Būtų įdomu jas šalia viena kitos sustatyti prie starto linijos ir pažiūrėti, kas greitesnis :P
gi atsakymas ir dabar jau aiskus, kam dar jas prie starto linijos rikiuoti ?
Vartotojo avataras
AUTORA
Forumietis
Forumietis

Standartinė AUTORA »

Man tai visai neaišku, kas geriau ar 2.0 Turbo ar 5.7 neturbo? :wink:
YR TAIP KAIP YR
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

AUTORA rašė:Man tai visai neaišku, kas geriau ar 2.0 Turbo ar 5.7 neturbo? :wink:
tiketina, kad lenktyniaujant trumpoje distancijoje (pvz., drag lenktynes), nugaletoju taptu amerikonas, bet jeigu distancija butu kiek ilgesne, svedas butu neabejotinas lyderis :) as aisku nežinau 2.0 turbo variklio chrakteristiku, (lygiai kaip ir 5,7 motoro), bet jeigu kas megsta greiti, bet nebande saab turbo (aisku, geriau 2.3 16v turbo ir tik jokiu budu ne 3.0l V6), butinai "paragaukite" :)

o jeigu rimtai, tai kaip galima lyginti du tokius skirtingus automobilius ? kiekvienas ju yra savotiskai zavus, su visais savo privalumais ir trukumais :)
Vartotojo avataras
gedass
JUODA ZONA
JUODA ZONA

Standartinė gedass »

vot man butu idomu sustatyti klaipediske CAMARO su autoros MONTECARLO =] variklis man rodos pas ji 6.0 ar 7.0... nes kiek pasakojo jis nauja deti zadejo ar kazkas panasaus
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

gedass rašė:vot man butu idomu sustatyti klaipediske CAMARO su autoros MONTECARLO =] variklis man rodos pas ji 6.0 ar 7.0... nes kiek pasakojo jis nauja deti zadejo ar kazkas panasaus
Jei kalbi apie Ričardo juodą Camaro tai vyrai nepykit, bet į vienus vartus, sudėti kaltiniai stūmokliai, sportinis velenėlis ir kiauras karbas, šiaip jaučiasi smarvė nebloga...