Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
Laimius
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis

-
imantas
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis

Jai didesnis nei penkiolikines movos,tai gerai,nes penkiolikinis truputi per mazas pralaidumas,jai naudosi kompresoriu smelevimui.Laimius rašė:sriegis tai santehninis ,o pati apimtis tai didesne nei 15 movos santehninesemiau tokio kokio man reikejo neziurejau y diametra
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
imantas
- Forumietis

pradžioje aš ir galvojau daryti didelio diametro visa sistema, bet kam to reikia ? dažymui ir įrankiams šlangos 10mm pilnai užtenka, na dar gali 12mm. Smėliasrautei irgi nieko daug nepribursi. Nebent turi tiktai galinga kompresorių, kuriam reikėtu didžiulio diametro sistemos, kad galėtu išpusti viska ką turi.Laimius rašė:sriegis tai santehninis ,o pati apimtis tai didesne nei 15 movos santehninesemiau tokio kokio man reikejo neziurejau y diametra
-
Laimius
- Forumietis

Man rodos pas mane movos bus 20
tai pralaidumas bus geras
Sita voztuva kur pirkau ,tai jiem yra rem komplektai,jai kada sugestu .O buvo ir slangos vedzioti oro linijoms garaze ,tai metro kaina jai neklystu 3,50 lt ,diametras berots gal 20
,lanksti gera slanga ,atlaiko iki 12bar,is sono ziurint atrodo kaip sodui lastyt ,bet paemus y rankas jauciasi ,kad tvirta ,gal reiks ateity ysigyti kokia 30metru
nes noriu po garaza isivedzioti oro linija ,kad nereiktu begioti su slanga aplink auto ,ir nuo vieno galo prie kito .
Sita voztuva kur pirkau ,tai jiem yra rem komplektai,jai kada sugestu .O buvo ir slangos vedzioti oro linijoms garaze ,tai metro kaina jai neklystu 3,50 lt ,diametras berots gal 20
-
imantas
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis