Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Yra specializuotu parduotuviu ,kur galima isigiti ko tik nori ,o sriegiai daugumoje santechniniai ,ar dregmes surinkeju ar kitu daliu
Paskutinį kartą redagavo Laimius 06 Lap 2012, 13:14, redaguota 2 kartą(us).
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Laimius rašė:Puiki specializuota parduotuve kompresoriu Kaune ,saunus pardavejas ,tikrai pilna visko ko reikia kompresoriui ir ju komponentams .Stai voztuva jau ysigijau :D
Cia penkiolikinis sriegis?
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Turbūt Laimius spėjai dar prisisvajot toje parduotuvėje... :D
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

sriegis tai santehninis ,o pati apimtis tai didesne nei 15 movos santehnines :roll: emiau tokio kokio man reikejo neziurejau y diametra :roll:
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

nuvaziuok pamatysi kiek ten dziaugsmo lentynos nukrautos, tai ir tu prisisvajosi :lol: O seip tai vaziavau tik del voztuvo ,ir gavau kokio norejau ,tai kaip ir visi komponentai yra mano kompresoriui jau :wink:
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Laimius rašė:sriegis tai santehninis ,o pati apimtis tai didesne nei 15 movos santehnines :roll: emiau tokio kokio man reikejo neziurejau y diametra :roll:
Jai didesnis nei penkiolikines movos,tai gerai,nes penkiolikinis truputi per mazas pralaidumas,jai naudosi kompresoriu smelevimui.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Laimius rašė:sriegis tai santehninis ,o pati apimtis tai didesne nei 15 movos santehnines :roll: emiau tokio kokio man reikejo neziurejau y diametra :roll:
pradžioje aš ir galvojau daryti didelio diametro visa sistema, bet kam to reikia ? dažymui ir įrankiams šlangos 10mm pilnai užtenka, na dar gali 12mm. Smėliasrautei irgi nieko daug nepribursi. Nebent turi tiktai galinga kompresorių, kuriam reikėtu didžiulio diametro sistemos, kad galėtu išpusti viska ką turi.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Man rodos pas mane movos bus 20 :roll: tai pralaidumas bus geras
Sita voztuva kur pirkau ,tai jiem yra rem komplektai,jai kada sugestu .O buvo ir slangos vedzioti oro linijoms garaze ,tai metro kaina jai neklystu 3,50 lt ,diametras berots gal 20 :| ,lanksti gera slanga ,atlaiko iki 12bar,is sono ziurint atrodo kaip sodui lastyt ,bet paemus y rankas jauciasi ,kad tvirta ,gal reiks ateity ysigyti kokia 30metru :-) nes noriu po garaza isivedzioti oro linija ,kad nereiktu begioti su slanga aplink auto ,ir nuo vieno galo prie kito .
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

1/2 praleidžia ~900l/min

Aš iš senukų pirkau, tai 12-13mm( kiek ten tas standartas eina :) ) vidinės skylės diametras, šlanga atlaiko 20atm.( -+ tiksliai nebe pamenu ) ir metro kaina ~8-9lt. Kai pirkau, tai 10mm metro kaina ant ~3 litų daugiau kainavo nei 12-13mm. Turbūt 10mm einamesnė.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Paziurejau ,tai ant mano atbulinio voztuvo raso 3/4 :roll: