sth55 rašė:Tokia įtampa kiek girdėjau(tėvas sakė)labai senai buvo Leningrade.
buvo Leningrade, buvo ir lietuvoje Smetonos laikais jei neklystu. Mano generatoriai pagaminti 1911 metais, ir gamina 125-127v tad šiais laikais tik švistuvams ir Nokia telefonams krauti tinka
Ikarus280 rašė:visa kolekcija visu savo gražumu. šitos foto seniau darytos dėl to dabar jų dar padaugėjo
Del taves gal kada padarysiu video kaip daužau tokius niekam tikusius jungtukus,galesi grožėtis
kupikai, ir koks tikslas? Jausi pasitenkinimą ? Aš taip pat tau galiu parodyti kaip laužau šiuolaikinius jungtukus, bet koks tikslas ? pasakyk gal ir man patiks tai daryti
gali daužyt šiolaikinius,palyginimui su rusiškais,pažiuresi kurie geriau dūšta kam juos kolekcionuot,ką savo vaikam girtis kad prastų junktukų prikaupiau kolekciją,šita tema ne čia turi būt,tie jungtukai neantikvariniai kaikurie.
kupikas rašė:gali daužyt šiolaikinius,palyginimui su rusiškais,pažiuresi kurie geriau dūšta kam juos kolekcionuot,ką savo vaikam girtis kad prastų junktukų prikaupiau kolekciją,šita tema ne čia turi būt,tie jungtukai neantikvariniai kaikurie.
Mano visi nufotkinti tinka forumui(isskyrus signalizacija 92m ir el deze).Gaila,kad istryne mano praita jums zinute.Jei jums kelia sovietiniai el. prietaisai siauba kazkoki,tai galit tiesiog neziuret sitos temos.