Ir paaiškinkit man, prašau, kuo skiriasi mettalic nuo perlo, nes maniau, kad tai tas pats
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
moskvich 402 tiuningas
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Ledūklis
- Forumietis

Dešinėj gražiau, nes labiau išryškina pačią formą (pažiūrėkit į patį viršų, kur baigiasi durelių skarda ir prasideda lango rėmas, dešinėje ten tamsiau, o kairėje, kaip ir visur, dažai tolygesnį vaizdą duoda). O atspalvio tai skirtumo reikšmės nematau.
Ir paaiškinkit man, prašau, kuo skiriasi mettalic nuo perlo, nes maniau, kad tai tas pats
-
petrulis
- Forumietis

perlas
Ledūkliui:Metallic dažų grūdas stambus,perlo-smulkus.Perlas keičia spalvą priklausomai nuo apšvietimo.Nudažius perlu atrodys kaip kalėdinė eglutė,metaliku-kaip senas maskvičius.Ir per lietų,ir ant saulės bus raudonas,tik nosį prikišęs,rasi dažuose grūdų.Nudažius zasralio maskvičių perlu,uždėjus kiniškus veidrodžius ir lietus ratus,reiktų ieškot klouno drabužių,labai gražiai atrodytų raudoni batų galai,nosis.Perlamutrinė.
-
virgas
- Forumietis

Re: perlas
petrulis rašė:Nudažius zasralio maskvičių perlu,uždėjus kiniškus veidrodžius ir lietus ratus,reiktų ieškot klouno drabužių,labai gražiai atrodytų raudoni batų galai,nosis.Perlamutrinė.
Nedazyk jokiais perlais, Dainiau!
Ruzavas perlamutras tik zvonkems, o ne Zasraliui
-
rcepa
- moderatorius

Re: perlas
Tik jau ne koks ,,perliamudras''....virgas rašė:petrulis rašė:Nudažius zasralio maskvičių perlu,uždėjus kiniškus veidrodžius ir lietus ratus,reiktų ieškot klouno drabužių,labai gražiai atrodytų raudoni batų galai,nosis.Perlamutrinė.Tik Metallica
Nedazyk jokiais perlais, Dainiau!![]()
Ruzavas perlamutras tik zvonkems, o ne Zasraliui
Jei jau zasrali vyrs rimtas, t.y.ne kinas, ne zvionke ar fakyras - turi būti tinkama spalva: tik einant į kairę.Jokių ten dešinių.
-
zazrali
- Forumietis

-
Movilis
- Naujokas

Aš balsuoju už perla.
Pagal nuotraukas aišku yra sunku kažka konkrečiai šiuo atveju pasakyt, bet iš bendros patirties man metalikas atrodo pigus kaip nagų lakas, o perlas yra gyvas dėl vaivorykštinio efekto ir savo savybės keisti atspalvy keičiantis apšvietimo kampui ir intensyvumui. Manau saikingai primaišius perlo į dažus galima išgauti gana rimta efekta ir nudažius tikrai nesigaus joks ten barbie-mobilis. O dėl vienokių ar kitokių patarimų dėl visokių tiuningu skoningumo (gal ir klystu) bet manau kad tolko iš jų jokio - zazrali yra kieta kaukole
ir padarys taip kaip jam reikia ir ne kitaip. Stebiu šitą maskarado istorija nuo pat pradžių tai galiu pasakyt kad, kaip ten sako - teikia vilčių. 
Pagal nuotraukas aišku yra sunku kažka konkrečiai šiuo atveju pasakyt, bet iš bendros patirties man metalikas atrodo pigus kaip nagų lakas, o perlas yra gyvas dėl vaivorykštinio efekto ir savo savybės keisti atspalvy keičiantis apšvietimo kampui ir intensyvumui. Manau saikingai primaišius perlo į dažus galima išgauti gana rimta efekta ir nudažius tikrai nesigaus joks ten barbie-mobilis. O dėl vienokių ar kitokių patarimų dėl visokių tiuningu skoningumo (gal ir klystu) bet manau kad tolko iš jų jokio - zazrali yra kieta kaukole
Paskutinį kartą redagavo Movilis 18 Lap 2010, 15:47, redaguota 1 kartą(us).
-
Gnt
- Forumietis

-
varamas
- Forumietis

-
mactep111
- GELTONA ZONA

-
zazrali
- Forumietis

nudaze Petrulis kapotus su PAČIU brangiausiu laku ,labai problematiska dazyt siuo laku ,tad dar neaisku kokiu dazysim masina ,daziau metaliku kaip ir patare dauguma forumieciu
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo zazrali 13 Gru 2010, 18:04, redaguota 1 kartą(us).