Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Autora: Chevrolet Monte Carlo

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Gigi
Naujokas
Naujokas

Standartinė Gigi »

.mendoza. rašė:
AUTORA rašė:... spec. laku, kuris kimba prie chromo ir kitu poliruotu paviršių (kad aliuminis nesioksiduotu)...
Dar vienas klausimas - koks tas specialus lakas? Ar jis tiktu siluminui? Kaip vadinasi? Kur gaut?
Beje ka turi omenyje sakydamas siluminas? kokias detales turi?
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Gigi rašė: Beje ka turi omenyje sakydamas siluminas?
"Aliuminis - vienas iš lengviausių metalų, jo lydiniai labai tvirti, nors grynas aliuminis yra gan trapus. Aliuminis atsparus korozijai, nes ore oksiduojasi ir pasidengia atsparia Al 2 O 3 plėvele. Jis geras elektros ir šilumos laidininkas. Aliuminis naudojamas lydiniams. Dažniausia naudojami duraliuminis ir siluminas. ¤ Sudėtis: 90-95% Al, 1,4-13% ¤ Sudėtis:>85% Al, ~14% Si; iki 2,8% Mg, iki 1% Mn, iki legiruojamas Cu, Mn, Zn, Be. 6% Si, ~7%Zn. Kad būtų stipresnis, plastiškesnis, ¤ Savybės: lengvas, stiprus, dedama Na ir P. plastiškas. ¤ Savybės: atsparus korozijai ¤ Naudojimas: automobilių, iš jo lengva lieti detales. aviacijos pramonė, mašinų"
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Vartotojo avataras
AUTORA
Forumietis
Forumietis

Standartinė AUTORA »

CLEAR4CHROME sukurti tam, kad kibtų prie visu poliruotu ir chromuotu paviršių be ju pašiaušimo. nes paprasta laka uždažius ant poliruoto metalo jis po 2-3 dienu nusilupa, o nulakavus poliruota metala su clear4chrome jis nesilupa ir svarbiausia, kad ant to clear4chrome galima jau lakuoti ir paprastu laku.
mano veidrodžiai yra aliuminio ir dar kažkokio tai metalo liejinys. gal tai ir yra tas pats siluminas - aš nežinau. Faktas kad lakas laikosi. vienas veidrodis po lakavimo net buvo iškrites man iš ranku ant betono :ddg: - liko tik ilenkimas ir jokio lako atsilupimo žymiu.
YR TAIP KAIP YR
Vartotojo avataras
.mendoza.
Forumietis
Forumietis

Standartinė .mendoza. »

Gal pas jus ir isigyt galima?
...Galima pasakyti bet ka, bet ar tikrai verta ka nors sakyti?...
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Nesuprantu, kaip man praslydo tamstos projektas, kad tik šiandien pamačiau šią temą. Labai gražus automobilis ir darbo ir nervų kainavęs(investicijų taipogi). Net nesitiki, kad pardavimui ruoši :lol: . Sėkmės.
Vartotojo avataras
AUTORA
Forumietis
Forumietis

Standartinė AUTORA »

.mendoza. rašė:Gal pas jus ir isigyt galima?
Galima, dar turiu kokius litrus jei uzteks...
To Black: aš čia taip seniai bebuvau kad pats savo rašliavas vos radau... ech tas garažas kiek laiko suvalgo :D
YR TAIP KAIP YR
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

AUTORA rašė:
.mendoza. rašė:Gal pas jus ir isigyt galima?
Galima, dar turiu kokius litrus jei uzteks...
To Black: aš čia taip seniai bebuvau kad pats savo rašliavas vos radau... ech tas garažas kiek laiko suvalgo :D
Aš ir sakau - visus rimtus projektus su malonumu patyrinėju, o čia toks "banginis" ir nemateu :lol: .
Vartotojo avataras
Saule
Forumietis
Forumietis

Standartinė Saule »

Reiktų į temą "Projektai" įkelt, nes man ir susimaišo kitą kartą kur ką žiūrėti :-)
Vartotojo avataras
LaurynasC
moderatorius
moderatorius

Standartinė LaurynasC »

Saule rašė:Reiktų į temą "Projektai" įkelt, nes man ir susimaišo kitą kartą kur ką žiūrėti :-)
Perkėliau ir pakeičiau temos pavadinimą. Jei kolegos mato objektyvių priežasčių, dėl ko ši tema netinka čia būti - informuokite.
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Greičiausiai čia ir vieta - ir darbo eiga matosi ir kai kurios informacijos yra.