Beje ka turi omenyje sakydamas siluminas? kokias detales turi?.mendoza. rašė:Dar vienas klausimas - koks tas specialus lakas? Ar jis tiktu siluminui? Kaip vadinasi? Kur gaut?AUTORA rašė:... spec. laku, kuris kimba prie chromo ir kitu poliruotu paviršių (kad aliuminis nesioksiduotu)...
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Autora: Chevrolet Monte Carlo
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Gigi
- Naujokas

-
LaurynasC
- moderatorius

"Aliuminis - vienas iš lengviausių metalų, jo lydiniai labai tvirti, nors grynas aliuminis yra gan trapus. Aliuminis atsparus korozijai, nes ore oksiduojasi ir pasidengia atsparia Al 2 O 3 plėvele. Jis geras elektros ir šilumos laidininkas. Aliuminis naudojamas lydiniams. Dažniausia naudojami duraliuminis ir siluminas. ¤ Sudėtis: 90-95% Al, 1,4-13% ¤ Sudėtis:>85% Al, ~14% Si; iki 2,8% Mg, iki 1% Mn, iki legiruojamas Cu, Mn, Zn, Be. 6% Si, ~7%Zn. Kad būtų stipresnis, plastiškesnis, ¤ Savybės: lengvas, stiprus, dedama Na ir P. plastiškas. ¤ Savybės: atsparus korozijai ¤ Naudojimas: automobilių, iš jo lengva lieti detales. aviacijos pramonė, mašinų"Gigi rašė: Beje ka turi omenyje sakydamas siluminas?
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Lincoln Continental Convertible 1966
http://www.retrorent.lt
Klasikinių ir retro automobilių nuoma.
Chrysler Imperial 1960
-
AUTORA
- Forumietis

CLEAR4CHROME sukurti tam, kad kibtų prie visu poliruotu ir chromuotu paviršių be ju pašiaušimo. nes paprasta laka uždažius ant poliruoto metalo jis po 2-3 dienu nusilupa, o nulakavus poliruota metala su clear4chrome jis nesilupa ir svarbiausia, kad ant to clear4chrome galima jau lakuoti ir paprastu laku.
mano veidrodžiai yra aliuminio ir dar kažkokio tai metalo liejinys. gal tai ir yra tas pats siluminas - aš nežinau. Faktas kad lakas laikosi. vienas veidrodis po lakavimo net buvo iškrites man iš ranku ant betono
- liko tik ilenkimas ir jokio lako atsilupimo žymiu.
mano veidrodžiai yra aliuminio ir dar kažkokio tai metalo liejinys. gal tai ir yra tas pats siluminas - aš nežinau. Faktas kad lakas laikosi. vienas veidrodis po lakavimo net buvo iškrites man iš ranku ant betono
YR TAIP KAIP YR
-
.mendoza.
- Forumietis

-
Black
- Forumietis

-
AUTORA
- Forumietis

-
Black
- Forumietis

Aš ir sakau - visus rimtus projektus su malonumu patyrinėju, o čia toks "banginis" ir nemateuAUTORA rašė:Galima, dar turiu kokius litrus jei uzteks....mendoza. rašė:Gal pas jus ir isigyt galima?
To Black: aš čia taip seniai bebuvau kad pats savo rašliavas vos radau... ech tas garažas kiek laiko suvalgo
-
Saule
- Forumietis

-
LaurynasC
- moderatorius

Perkėliau ir pakeičiau temos pavadinimą. Jei kolegos mato objektyvių priežasčių, dėl ko ši tema netinka čia būti - informuokite.Saule rašė:Reiktų į temą "Projektai" įkelt, nes man ir susimaišo kitą kartą kur ką žiūrėti
Buick Special 1954
Chrysler Imperial 1960
Chrysler Imperial 1960
-
Black
- Forumietis