Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iz Jupiter

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Neužmirškite jog dažant motocikla ir jo smulkias dalis išeiga įra didesnė,ir didelė dalis dažų išeina į ora,ant sienu,grindu :-) ,priešingai nei automobiliui kur plokštumos yra lygios.
Ewaldasss
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ewaldasss »

GERASS rašė:Neužmirškite jog dažant motocikla ir jo smulkias dalis išeiga įra didesnė,ir didelė dalis dažų išeina į ora,ant sienu,grindu :-) ,priešingai nei automobiliui kur plokštumos yra lygios.
butent ,remas dazant labai daug issigadino,visa motocikla nupust man pakako 300g dazu,daziau pirma karta gyvenime :oops:
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Ewaldasss rašė:
GERASS rašė:Neužmirškite jog dažant motocikla ir jo smulkias dalis išeiga įra didesnė,ir didelė dalis dažų išeina į ora,ant sienu,grindu :-) ,priešingai nei automobiliui kur plokštumos yra lygios.
butent ,remas dazant labai daug issigadino,visa motocikla nupust man pakako 300g dazu,daziau pirma karta gyvenime :oops:
Gal pasidalinsi foto?
Ewaldasss
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ewaldasss »

sveiki,perkelkit mano tema i ''Perdaryta senovinė technika'',nes vietoj Jupiter3 variklio buvo idetas Planeta3 variklis ir ratai bus chromuoti,vietoj buvusiu dazytu :oops:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Perkelta.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Ewaldasss
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ewaldasss »

Raimis rašė:Perkelta.
aciu :wink: