Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

BMW 635CSi

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Net nežinau kaip tau, Lauri, atsakyt - prieš tai dirbę žmonės taip pat ne pirmokai buvo, bet jie lemiamą "žodį" paliko špakliui. Aš visuomet stengiuosi skardas išsilyginti kuo geriau. Skardų stabilizavimui naudoju autogeną - labai svarbu, kad skardos "pliumpsius" nereikėtų sutvirtinti špaklio sluoksniu.
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Neblogai galinis sparnas atrodo. Šiandien pasimokiau su tom špakliaus krūvom. Atbulas trinktelėjau į kažkokį stulpą su mašina, išlipau, ant buferio net dažai nenubrėžti, o ant sparno buvęs špakliaus geras gabalas iškrito.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

:lol: Špaklis nuo bumtelėjimo nesaugo :lol:
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Na, tai kad trenkiausi su buferiu, o sparnas nukentėjo :D Paprasčiausiai atskilo gabalas nes pats kantas buvo nulipdytas iš špakliaus :D
masta j
Naujokas
Naujokas

Standartinė masta j »

Tik ką dar kartą supratau patarlę, ne viskas auksas, kas auksu žiba :D Dar galvoju, kad baisu būtų pamatyt, kas po manojo dažais slepiasi :)

Darbas super :puiku: žiūriu, negaliu atsižiūrėt :shock:
81' 635 CSi
Angis1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Angis1 »

Pažiūrėk kitus, šio Meistro atliktus projektus.Liksi be žado tikrai.
lauris
Forumietis
Forumietis

Standartinė lauris »

Angis1 rašė:Pažiūrėk kitus, šio Meistro atliktus projektus.Liksi be žado tikrai.
Jis ir gyvai mate ir pas meistra sveciuose buvo ;-)
Vartotojo avataras
Xollen
Forumietis
Forumietis

Standartinė Xollen »

Kazkaip senokai naujienu ner apie restauracija :-)
Vartotojo avataras
apex
Forumietis
Forumietis

Standartinė apex »

nerealus projektas. sixeris mano svajonė :twisted:
Tik va nesuprantu kodėl tvarkant kėbulą yra palikti originalųs, labai vertingi ratai. kas iš Jų liks? Man kai kėbulą tvarkė, nenuėmė, nors buvau davęs 4 skaridinius, gale pakeitė, prieykje ne. Rezultatas - padažyti, nugruntuoti, pabraižyti. Na Black turbūt atsakingesnis nei mano meistrai buvę :roll:
mazda 929>RX4 coupe 1975
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

na manau black'o neverta mokyti tvarkos ir daugumai meistru iki jo toli...