Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

IŽ planeta\jupiter 2 perdarymas 1971m.

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

GERASS rašė:Buvau regitroi,norint keisti spalva,reikia keisti dokumentus,norint keisti dokumentus reikia savininko(pirkimo pardavimo sutarties),savininko nepažystu,jis gyvena šiauliuose(taip dokumentuose rašo).Kaip atrasti ta žmogų? :roll:
Ir ar motociklui su lopšiu yra atskira kategorija?
Na tokius reikalus susitvarkyt prieš gaivinant vertėtų... O tai paskui sakys "ačiū, kad sutvarkei mano motociklą, malonu buvo, o dabar pasiimt norėčiau", arba apskritai prapuolęs gali būti...
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Būtent. Esu girdėjęs ir tokių nutikimų, kad perki motociklą ar automobilį, pavėluoji persirašyt dokumentus, ir pareiškia, kad pasisavintas jų automobilis ar motociklas. Pirkimo pardavimo sutarties nėra, dokumentai ant senųjų savininkų - kaltas. Pinigų juk irgi neatsiimsi.
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

GERASS rašė:Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
Raudonai pažymėta tai, kas galiojo ne mažiau kaip prieš 10 metų. Sugrįžk į realybę. :skristi:
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Raimis rašė:
GERASS rašė:Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
Raudonai pažymėta tai, kas galiojo ne mažiau kaip prieš 10 metų. Sugrįžk į realybę. :skristi:
Ižas dabar tokioje realybėje :( ,bandysiu ji ištraukti i šviesia ateitį,beje tokias sąlygas ir žingsnius sudiktavo regitroje ŠENDIEN.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
arwis
Forumietis
Forumietis

Standartinė arwis »

Raimis rašė:
Na gal ne 10 metu,bet apie metus atgal.
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

arwis rašė:
Raimis rašė:
Na gal ne 10 metu,bet apie metus atgal.
Nu kur jau apie metus? :lol: Tikrai ne mažiau prieš 10m :lol:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Kaip galėjo padiktuoti grižti atgal daugiau nei 10 metų ir eiti į įstaigą, kurių seniausiai nebėra :?: Gal tie darbuotojai kur laiko skylėj sėdi, ar nežino, kad "Regitra" jau atšventė 10 metų jubiliejų. :!: :shock:
arwis
Forumietis
Forumietis

Standartinė arwis »

galbut ne apie tai kalbu.Bet sakykim toks dalykas,kaip nurasymas dokumentu ,ir tada juos gali uzsirasyt ant saves bet kas,su sutartim ne taip ir seniai buvo pakeistas pardavimo deklaravimu.Nebent aisku cia ne taip supratau apie ka kalbama.
Paskutinį kartą redagavo arwis 31 Sau 2010, 14:18, redaguota 1 kartą(us).
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Viską rašai teisingai. Aš apie 10 metų laikotarpį kalbu todėl, kad kolegą pasiuntė nuvykti į ETAS. :shock: