Na tokius reikalus susitvarkyt prieš gaivinant vertėtų... O tai paskui sakys "ačiū, kad sutvarkei mano motociklą, malonu buvo, o dabar pasiimt norėčiau", arba apskritai prapuolęs gali būti...GERASS rašė:Buvau regitroi,norint keisti spalva,reikia keisti dokumentus,norint keisti dokumentus reikia savininko(pirkimo pardavimo sutarties),savininko nepažystu,jis gyvena šiauliuose(taip dokumentuose rašo).Kaip atrasti ta žmogų?![]()
Ir ar motociklui su lopšiu yra atskira kategorija?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
IŽ planeta\jupiter 2 perdarymas 1971m.
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
npn
- Forumietis

-
spoileriz
- Forumietis

-
GERASS
- Forumietis

Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
-
Raimis
- ekspertas

Raudonai pažymėta tai, kas galiojo ne mažiau kaip prieš 10 metų. Sugrįžk į realybę.GERASS rašė:Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
GERASS
- Forumietis

Ižas dabar tokioje realybėjeRaimis rašė:Raudonai pažymėta tai, kas galiojo ne mažiau kaip prieš 10 metų. Sugrįžk į realybę.GERASS rašė:Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
-
arwis
- Forumietis

Na gal ne 10 metu,bet apie metus atgal.Raimis rašė:Raudonai pažymėta tai, kas galiojo ne mažiau kaip prieš 10 metų. Sugrįžk į realybę.GERASS rašė:Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
-
Jawistas
- Forumietis

Nu kur jau apie metus?arwis rašė:Na gal ne 10 metu,bet apie metus atgal.Raimis rašė:Raudonai pažymėta tai, kas galiojo ne mažiau kaip prieš 10 metų. Sugrįžk į realybę.GERASS rašė:Pavyko susisiekti su savininko sunumi,už poros valandų turėčiau sulaukti skambučio iš jo.Išties prasta situacija.Man iš jo reikia išpešti pirkimo pardavimo sutartį,ir kad nuimtu nuo įskaitos jam artimiausiame ete.
-
Raimis
- ekspertas

-
arwis
- Forumietis

galbut ne apie tai kalbu.Bet sakykim toks dalykas,kaip nurasymas dokumentu ,ir tada juos gali uzsirasyt ant saves bet kas,su sutartim ne taip ir seniai buvo pakeistas pardavimo deklaravimu.Nebent aisku cia ne taip supratau apie ka kalbama.
Paskutinį kartą redagavo arwis 31 Sau 2010, 14:18, redaguota 1 kartą(us).
+37063949315
-
Raimis
- ekspertas