Buvo ir sedanai, karavanai ir jei neklystu kabrioletai darRAMIREZ rašė:Na nemanau, kad ta apdaila labai gerai ziuresis, nes sis E30 yra keturduris, o kaip zinom su M-tech apdaila nebuvo keturduriu.KILLERqs rašė:Iki pilno grozio truksta m-tech II apdailos
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
TawaS
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
KILLERqs
- Forumietis

-
RAMIREZ
- Forumietis

Na as irgi kiek nustebau ji cia pamates, nes tai tikrai yra paprastas automobilis, va jei butu E21, tai cia butu jau kita kalba.Andrius831 rašė:Siaip šis bmw 3 serijos modelis dažnai vadinamas "perehodu",chuliganai buvo senesni šiek tiek,bet vadina jau žiuriu visaip,Šio modelio eksploatavimas "draskimo" atzvilgiu beperspektyvus..variklis speju ne "plyta" 110 kw???jei jau nori pabuti "drageriu" ar "drifteriu ant asfalto sauso,o ne žoles šlapios..tad ieškok 2 duru,ir gali past isimesti,gali rasti varikli galingesni,blokuoti deferenciala.cipuoti..taad jau bus bent kazkas..o dabar i eilinių eilinė transporto priemonė,kurią cia pamatęs nustebau,
-
KILLERqs
- Forumietis

-
TawaS
- Forumietis

Ne draskymui emiau, ir ne dragavimui, galbut daug kam jis paprastas, bet jis man nepaprastas, visi tie E30 man nepaprasti, kadangi kazkada ir coupe ieskojau, bet rasti toki gyva buvo beveik neimanoma..
o si jau senai maciau stovinti kitame kieme, jau kokius metus laiko, susizinojau kas seimininkas prikalbinau ir pardave ji man
beto tu siaurastopiu jau retas varijantas darosi, paliksiu orginalu gala, jai gausiu mtec buferi galini ir slenkcius butinai uzdesiu...
o daugiau tiuningo kaip ir nedarysiu 
www.motociklai.com <- sovietomanai
-
RAMIREZ
- Forumietis

-
TawaS
- Forumietis

bet neneigsiu, kad visi tie e21 ir t.t., dar ir e30 pridesiu yra graziausi bmw man 
www.motociklai.com <- sovietomanai
-
Raimis
- ekspertas