tai aš matau kad jis perdažytas, tik sakau kad ju būdavo ir tamsiai mėlynos spalvosDonciaXXXL rašė:Bet pagal metus netinka, paziurek ant galinio sparno, prie sedynes, silpnai, bet matosi zalios spalvos lopineliai, taipogi diskai originalios spalvos.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
IZ Jupiter 1963m.
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
dainius.m
- Forumietis

Re: IZ Jupiter 1963m.
JAWA 350/634/7/01 1982m.
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.
Iž Jupiter 2 1969m.
Iž Jupiter
-
sth55
- Forumietis

Nu galibut,100proc negarantuotas,bet jei buvo serijinis tai turejo bu labai mazai isleista.DonciaXXXL rašė:sth55, izh 58 buvo ne bandomasis.
Stai foto mano jupiterio, kantriai laukiancio savo eiles(neoriginali spalva ir galinis stopukas)
-
Shiftas
- Forumietis

1. Detalės laukia smėliavimo ir stiklavimo, gal patartumėte kur Kaune kokybiškai smėliuoja ir stikluoja kartu? (internete pilna, bet gal iš forumiečių atsiras)
2. Ieškomas meistras Kaune, galintis apsiimti šiuo Izh Jupiter variklio remontu.
2. Ieškomas meistras Kaune, galintis apsiimti šiuo Izh Jupiter variklio remontu.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Kaunas 863 049 049
-
Shiftas
- Forumietis

Projektas juda tik nuotraukų nėra. Nusprendžiau visgi pats ardyti variklį, tik va nemoku sankabos atsukti. Skaičiau čia forume, kad reikia įrankio ir pan. o jeigu aš jo neturiu, nėra kitokio būdo kaip nors užblokuoti, kad nesisuktų sankaba ir tada varžtą atsukti? (Žemiau įdėjau nuotrauką)
Toliau dėl smėliavimo durnas klausimas, bet visur rašo skirtingai. Vieni sako, kad iškart po smėliavimo būtina gruntuoti, kiti, kad nėra taip jau blogai pora dienų po smėliavimo gruntuoti. Kaip man daryti? nes po smėliavimo aš noriu dar susivirinti skyles išgriaužtas nuo korozijos ir kitokias smulkmenas kurios atsiras po smėliavimo. Ar labai pakenks metalui jeigu nusmėliuosiu, parsivešiu namo susivirinsiu ir tik po dienos - dviejų dienų gruntuosiu?
Toliau dėl smėliavimo durnas klausimas, bet visur rašo skirtingai. Vieni sako, kad iškart po smėliavimo būtina gruntuoti, kiti, kad nėra taip jau blogai pora dienų po smėliavimo gruntuoti. Kaip man daryti? nes po smėliavimo aš noriu dar susivirinti skyles išgriaužtas nuo korozijos ir kitokias smulkmenas kurios atsiras po smėliavimo. Ar labai pakenks metalui jeigu nusmėliuosiu, parsivešiu namo susivirinsiu ir tik po dienos - dviejų dienų gruntuosiu?
Kaunas 863 049 049
-
Kęstutis 57
- Forumietis

1. Jeigu grandinę nuėmėt, tikriausiai bus nesunku ją atgal trumpam uždėti, mažąją žvaigždutė taip pat.
2. Kad nesisuktų alkūninis , dalima padaryti stumoklio arba švaistiklio pagalba.
3. Įdėkite kažkokią atramą tarp vidinės ir išorines sankabos dalių, kaip parodyta nuotraukoje.
Ir sėkmės...
2. Kad nesisuktų alkūninis , dalima padaryti stumoklio arba švaistiklio pagalba.
3. Įdėkite kažkokią atramą tarp vidinės ir išorines sankabos dalių, kaip parodyta nuotraukoje.
Ir sėkmės...
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
-
alveas
- Forumietis

TIK AISKU KITA PUSE,NES CIA ATVIRKSCIAS SRIEGIS.
-
Shiftas
- Forumietis

-
Shiftas
- Forumietis

Jau ilgai neatnaujinau temos, daug laiko praradau bandant surinkti variklį. Kadangi esu naujokas šitoje srityje (turbūt jau sakiau) sekėsi ne kaip. Variklį surinkau, tačiau pavaros neveikia taip kaip turėtų. Atrodo viską išbandžiau, net instrukciją turiu, bet visgi nepavyko.
Taigi ieškomas žmogus KAUNE arba bent jau netoli jo, galintis apsiimti šio variklio surinkimu. Visos reikiamos detalės yra: tarpinės, guoliai jau pakeisti, riebokšniai sudėti nauji, vienu žodžiu detalės netrūksta nei vienos reikia tik viską surinkti, kad funkcionuotų kaip priklauso, pagrindinė problema greičių dėžėje. Siūlykite kainą, susisiekti galite parašę AŽ arba tiesiog čia
Taigi ieškomas žmogus KAUNE arba bent jau netoli jo, galintis apsiimti šio variklio surinkimu. Visos reikiamos detalės yra: tarpinės, guoliai jau pakeisti, riebokšniai sudėti nauji, vienu žodžiu detalės netrūksta nei vienos reikia tik viską surinkti, kad funkcionuotų kaip priklauso, pagrindinė problema greičių dėžėje. Siūlykite kainą, susisiekti galite parašę AŽ arba tiesiog čia
Kaunas 863 049 049
-
minikrosas
- Forumietis

mielai pagelbeciau taciau labai jau didelis atstumas. Jei atvestum galiu sutaisyt
-
Stumoklis24
- Forumo rėmėjas

Virink drąsiai, nugruntuosi po keliu dienų, nieko nenutiks.Shiftas rašė:Projektas juda tik nuotraukų nėra. Nusprendžiau visgi pats ardyti variklį, tik va nemoku sankabos atsukti. Skaičiau čia forume, kad reikia įrankio ir pan. o jeigu aš jo neturiu, nėra kitokio būdo kaip nors užblokuoti, kad nesisuktų sankaba ir tada varžtą atsukti? (Žemiau įdėjau nuotrauką)