Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
O ko tu stebiesi ir juokas ima? Juk tai stebuklu salis, dar apsurdiskeniu istatymu jau yra priimta, isviso sveiku protu nesuvokiamu ir nieko, juos visgi prieme.sigis404 rašė:kolegos, šitas įstatymas visiškas apsurdas, manau, ne su Sabatausku reik šnekėt, o bendrai seimui ar kam, kokią peciją ką ten pateikt, kad išviso atmestu svartymą, nes nematau tikslo tokiom nesamonėm, tai mūsų mokesčių mokėtojų pinigų švaistymas, tipo dirbam, gal Fon, ar kuris kitas daugiau žino, apie tas procedūras. Juk reiktų pagalvot ir apie tuos kurie emigravę, modeliai stovi po du 1,5-2 metus. Sakykim, kad yra žmonių (kaip mano uošvis), turi ladą, su kuria tik sezono metu važiuoja į soda 1km, retai mišką 3-5km pagrybaut, ir kapus aplanko 2km, per sezoną susidaro iki 500km, bet stovi auto daugiau kaip pusė metų, tai čia dar neviskas, bėda bus žmogui deklaracija regitroj, nes jam iš Molėtų į Uteną, kas metai reiktų važiuot, o tai jau žmogui su kelių šimtų litų pensiją problemą ir "atstumas"
. Rašau ir man juokas ima
, bet tokių, kuriems visiškai nejuokinga
bus nemažai. Tai argi tai ne diskriminacija, juk kiekvienas žmogelis kol gyvena turi kažkokių poreikių. o jei dar kokia liga, ir jam pasinaudot ta mašinyte nors tuos kelis kilometrus yra butinybė ir kažkoks džiaugsmas, jog dar gali nuvažiuot iš A į B. Nežinau apie ką tokie Sabatauskai galvoja
. Tai čia tik keli tokie epizodai
, bet turės žmonės ir daugiau problemų. Na gerai, sakykim, praeina tas laikas ir reik išregistuot, ką padaryčiau ir dabar vienai savo auto, nes nežinau kada su ja išvažiuosiu, bet neduoda. Man pasakė arba pristatyk pažymą jog utilizuoji, arbą pildyk pardavimo deklaraciją.
Tai kaip elgtis, jei nei viena, nei kita nesiruošiu?
Kitas dalykas, jei laikinai išregistruosiu, tai kodėl turiu atiduot numerius už kurios sumokėjau, o ką paskui vėl mokėk
. Nesinori ant numerio LT vėlevytę prarasti
, nors tai tik sentimentai, tačiau ir mūsų daugumos hobis juk sentimentų "varomas"
Taigi Raimi taip deja yra.Raimis rašė:Ir dar- neturėkim vilčių, kad Seimas dirba žmonėms. Tai tik partijų kovos arena. Vieni „stumia“ savus įstatymus, taip bandydami skambiom frazėm (ekologija, saugumas etc.) kelti savo partijų reitingus. Kiti gi- stengiasi kaip tik įmanoma, kaišioti pagalius į ratus, jei tai ne jų stovyklos iniciatyva. Į realią naudą Lietuvai ir jos žmonėms niekas nežiūri.