Ką gi, grįžau iš Autotechnikos. Rezultatai neblogi. Cilindrai turi elipses, tačiau nežymias, todėl šioje vietoje dar nieko nereikia daryti. Palikau, kad padarytų honingavimą. Prieš važiuojant įdėjau dar žiedus į cilindrą ir pamatavau tarpelį. Maksimalus leidžiamas yra 0.7, mano atveju 0.6. Aišku, čia patikrinau ne visus žiedus ir ne visus cilindrus, bet turėtų būti daugiau mažiau tas pats. Kaip minėjau, pirštas nekliba nei stūmoklyje, nei švaistiklio įvorėje, tad ši vieta irgi tvarkinga. Ką dabar darysiu, tai bandysiu ieškoti originalių indėklų, arba bandyti taikyti, blogiausiu atveju darysiu kaip kad Kęstutis siūlo - sukeisti pusėmis. Pačio alkūninio veleno indėklai dar bus geri, lieka švaistiklių. Dar klausimas, ar užtektų pakeisti indėklus dviem švaistikliams, ar geriau jau keisti visus? Pardavime radau naujus indėklus, (dar reikia išsiaiškinti ar jų dydis man tinka) ir jie parsiduoda kaip komplektas vienam švaistikliui. Tokių komplektų jie turi visus 3, todėl man vienam neužtenka
Klausiau taip pat dėl paskirstymo velenėlių, na tai jie aišku vienareikšmiškai už restauravimą

Tik jie sako reikia restauruoti ir velenėlius ir svirteles kartu, kitaip vėl viskas greitai susigrauš. Mano atveju, kai yra išlikę kanteliai, žymintys originalią kumštelio formą, restauravimas turėtų tikrai gautis, nes yra iš ko pasidaryti šabloną. Aš tiesą sakant neįsivaizduoju, kaip gali atrestauruoti velenėlius, kai jis visa plokštuma yra nudilęs. Tokiu atveju tikrai šansų belenkiek daug prašauti pro šalį, nes formos atstatymas ko gero daromas "iš akies". Blogiausia dar tai, jog keli kumšteliai turi duobutes ir rėžius, tad tokius dėti atgal nesinori. Vat kaip jie atstatys svirties formą čia jau kitas klausimas. Šioje vietoje manau gali būti nugrybauta. Jie svirties forma simetriška, tada įvertinus velenėlio kumštelio išdilimą ir darant prielaidą kad abi dalys dilo panašiai vienodai ...
Naujų velenėlių negausiu, nebent labai pasiseks. Jei šioje vietoje gausis kas nors blogai - beliks ieškoti dėvėtų
Vienu žodžiu nežinau. Kaip sakoma, ir norisi ir baisu