Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jeep M38A1

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
titanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė titanas »

Kažkaip nelabai žiūrisi lankas aukštesnis už priekinį langą, turbūt, kad neorginalas.
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Standartinė rcepa »

Black rašė:Gal galite pareikšti savo nuomonę? Man regis, kad tas lankas neoriginalas. Ir tvirtinimas kažkoks lievas :?: :?: :?:
Gali drąsiai lupti lanką lauk - svetimas...
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

rcepa rašė:
Black rašė:Gal galite pareikšti savo nuomonę? Man regis, kad tas lankas neoriginalas. Ir tvirtinimas kažkoks lievas :?: :?: :?:
Gali drąsiai lupti lanką lauk - svetimas...
Ačiū, Rcepa, nulupau aš jį iš pat pradžių, todėl ir sukėlė įtarimą pats jo pritvirtinimas. Dar kartą ačių. :hello:
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

siaip nelabai graziai ziurisi bet praktiskas dalykas... bet sis saldauniukas turbut jau karo lauke ar kokiam karjere nebesiblaskys tai ir to lanko nereik...
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

Black rašė:Čia pradžiai nupirkau truputį medžiagų: epogrunto, ...
Kokios firmos epo gruntas? Kokia kaina?
Paskutinį kartą redagavo DomuXs 20 Vas 2007, 16:36, redaguota 1 kartą(us).
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Va čia aš prastas patarėjas :cry: . Nupirkau , nes toks buvo parduotuvėje. Kaina - truputis virš 30 Lt. Pabandysiu ant smulkių detalių, nes svarbiausia , kad gerai išdžiūtų. Parašyta "Made in EU".
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

grunta gali pabandyt ant kokio lygaus skardos lapo, uzpurksi paziuresi ar gerai susitryne o paskui prikibimui paziuret gali uzklijuot moment lipnia juostele ir nuplest ir viskas bus aisku apie grunta. man siaip geriausias motip arba novol... beje jei bandysi pafotkink :wink:
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Ačiū, Montvydai, apie lipnios juostos testą nebuvau pagalvojęs. Tikrai išbandysiu. Novol perku akrilinį gruntą - kokybė išties superinė.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Gal kas galėtų kokių užuominų įmesti apie jeep'o akumuliatorius? Visa elektrinė dalis - 24V. Kaip supratau turi būti dvi kaladės.
Montvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Montvydas »

jei dvi kalades ir 24v tai kazkas turetu but panašiai kaip nissan patrol 24V