Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
Moderatoriai:TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Ne nu jūs tai įdomūs. Seniau taigi nebuvo, kad numeriai skirtingų formų ir pagal mašiną duoda. Juodi buvo vienas pailgas, kitas kvadratinis, o vėliau ėjo balti - abu pailgi.
Pofka1 rašė:Šiandien šiek tiek pasikrapščiau prie Volgos variklio.
Sureguliavau trampliorių, nustačiau tarpą tarp kontaktų toks koks turi būti (0,4mm), nustačiau "orą" karbiuratoriuje (už patarimą labai dėkingas Ryce'i ), taip pat padidinau apsukas (buvo labai numažintos), pakeičiau kamštines kvadratines tarpines bloke (jas buvau sudėjęs naujas, tačiau dėl neaiškių priežąsčių jos vistiek leido tepalą).
Baigęs darbus buvau begalo pamalonintas . Variklis dirbo kaip bitinas. Dingo purtymasis, geriau priima gazą žodžiu geriau turbūt ir nebūna.
Tikriausiai kuro mišinį sureguliavai,koks karbiuratorius?
Patikrinimui,apie kuri mišinį,daug ka gali pasakyti žvakės.Pabandyk iš šilto variklio išsukti bent kelias žvakes,ir pasižiureti kokios spalvos kontaktai,jei pilkšvos,rudos,tai gerai,jei juodos apnašos ir panašiai kuro mišinys per riebus.
Pofka1 rašė:Šiandien šiek tiek pasikrapščiau prie Volgos variklio.
Sureguliavau trampliorių, nustačiau tarpą tarp kontaktų toks koks turi būti (0,4mm), nustačiau "orą" karbiuratoriuje (už patarimą labai dėkingas Ryce'i ), taip pat padidinau apsukas (buvo labai numažintos), pakeičiau kamštines kvadratines tarpines bloke (jas buvau sudėjęs naujas, tačiau dėl neaiškių priežąsčių jos vistiek leido tepalą).
Baigęs darbus buvau begalo pamalonintas . Variklis dirbo kaip bitinas. Dingo purtymasis, geriau priima gazą žodžiu geriau turbūt ir nebūna.
Tikriausiai kuro mišinį sureguliavai,koks karbiuratorius?
Patikrinimui,apie kuri mišinį,daug ka gali pasakyti žvakės.Pabandyk iš šilto variklio išsukti bent kelias žvakes,ir pasižiureti kokios spalvos kontaktai,jei pilkšvos,rudos,tai gerai,jei juodos apnašos ir panašiai kuro mišinys per riebus.
Karbiuratorius K - 124, taip sureguliavau mišinį. Susukau visą varžtą iki galo, paskuj atsukau 360 laipsnių paskuj dar 180.
Gaz 21 US Export 1966 Pofka 8 61387227
Tarpininkavimo paslaugos. Kaunas
Pofka1 rašė:Šią savaitę apdraudžiau Volgą, išėmiau naujus numerius. Parazitai priekyje nedavė kvadartinių numerių. Net nesileido į kalbas (į kišenę net neįmė), gaila, bet ką jau dabar.
Leiskite paklausti, kokiu tikslu jus emete naujus numerius ?
AS taip pat norejau gale pasidaryti kvadratinius numerius, bet taip pat nepavyko susikalbet. Man tik isdave nauja priekiny valstybiny numery o galinis liko senas. Tai pas mane stovi abudu pailgi, o taip noretusi kvadratiny gale uzsideti.
P.S. valstybinio nr as nenoriu keisti, nes nr tikrai neeilinis , 001
Pofka1 rašė:Vairo restauracijai naudotas polistierinis plaušinis špachlius. Speciali minkšta plastamsė, kodiniai (parinkti specialiai pagal atspalvį) dažai, lakas. Ir daug daug daug kruopštaus darbo bei kantrybės.