Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

moskvich 402 tiuningas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

arunas_307
Forumietis
Forumietis

Re: moskvich 402 tiuningas

Standartinė arunas_307 »

Amerikonai mus yra toli pralenkę... Jie viską moka išreikšti pinigais. Kai kada tas gerai. Grįžtant prie M402, ateis kada nors laikas jį parduoti, tada paaiškės jo vertė. O kiek į jį sudėta, tai visai kita kalba.

A.
Yha rašė:
tadas1991 rašė:Iš kur tas noras viską pinigais vertinti?
Lietuviais, esame mes gime :-)
Eisinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Eisinas »

Čia juk ne dešimt metų Audi kurių yra daug ir jų vertę nustato padėvėtų automobilių rinka. Tokios išskirtinės mašinos vertę gali nustatyti tik pats savininkas.
Paskutinį kartą redagavo Eisinas 28 Spa 2011, 11:45, redaguota 2 kartą(us).
Yha
Forumietis
Forumietis

Standartinė Yha »

Eisinas rašė:Čia juk ne dešimt metų Audi kurių yra daug ir jų vertę nustato padėvėtų automobilių rinka. Tokios išskirtinės mašinos vertę gali nustatyti tik pats savininkas.
Nustatyti viena, parduoti kita, bet cia tema ne apie, niekas nieko neperka ir neparduoda. Atsiprasau autoriaus, kad uzvedziau kalba apie piningus.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Siulau pinigus pamirsti ,ir geriau pasigrozeti atliktu darbu ,isivaizduoju zmoniu reakcija kaip jis vaziuos gatve sis moskviciukas :shock: :je:
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

Jei vertinti pinigais tai jau 15000 sukista ,neskaiciuojant savo darbo ,bet man pinigu kiekis nelabai svarbu ir pardavinet as jo nesiruosiu, nes tai mano pirmoji masina gyvenime,BUTENT ŠI, as ja pirkau 1978 metais, po to buvau pardaves ,o veliau sugryzo , tad tam kam labai rupi pinigai gal vertetu kituose forumuose lankytis, p.s. pinigu galima uzsidirbti ir be moskviciuko pardavimo :durniau:
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

zazrali rašė:
Jei vertinti pinigais tai jau 15000 sukista ,neskaiciuojant savo darbo ,bet man pinigu kiekis nelabai svarbu ir pardavinet as jo nesiruosiu, nes tai mano pirmoji masina gyvenime,BUTENT ŠI, as ja pirkau 1978 metais, po to buvau pardaves ,o veliau sugryzo , tad tam kam labai rupi pinigai gal vertetu kituose forumuose lankytis, p.s. pinigu galima uzsidirbti ir be moskviciuko pardavimo :durniau:

:puiku: :bravo:
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

zazrali rašė:

Vienas forumietis yra pasakes, kad pardave apie 50masinu. Is ju gal tik 5vien. yra surinktos. Kitos yra isrinktos ir parduotos dalymis arba i (metala priduotos (vienas is ju esu as). Manau suma kuri ivardinta tai yra rodiklis jaunimui ir..., norint pradeti darbus. Nes daug kas neisivaizduoja kiek kainoja ir kiek reikia praleisti laiko, kad tureti tokius ratus.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Aš apie tai ir kalbu, kad darbas, kurį darai kruopščiai ir nuoširdžiai sau ir planuoji ne parduoti, o naudoti arba saugoti, pinigais nematuojamas ir NIEKADA neatsiperka. Jei jau atsiperka - tai mano nuomone kažkas ne taip. Į mašiną, kuri buvo verta turbūt kokių 600lt ir paruošta šrotui, sudėjau 2 metus epizodinio darbo, 2-3, o gal ir 4 tūkstančius litų dalims ir medžiagoms ir daug pastangų joms gauti, rasti, pasidaryti ar pritaikyti nuo kitų ir pan. Ir visai negaila, turiu mašiniuką, kurį naudoju ir malkoms vežti, tempiant priekabą ir šiokiam tokiam raliuke dalyvauti ir po Europą tūkstančius kilometrų atostogaujant sukti :-) Ir visai negaila nei vieno lito ir nei vienos valandos šaltame garaže žiemomis.
Ko daugiau reikia. Mano nuomone, viskas, kas sau ar kažkam, kas suteikia gėrį ir malonius jausmus - pinigais nematuojama :je: Na, gal iki tam tikros ribos, bet išskirtiniais atvejais ir visiškai. Manau, šiame forume yra daug verslininkų, bet tai yra kampelis ir jiems, kuriame uždarbis, kaip gyvenimo būdas, gali būti numetamas į šalį :-)
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

tadas1991,puikiai išsireiskė,galiu pridurti "Hobis"nematuojamas pinigais,ir jis nebuna pigus,kurėjo atžvilgiu.Ir kai investuoji į tai pinigus,kurių kartais reikia kitur,svarbiasniems tikslams,niekada negalvoji apie atsipirkima,darydamas investicija,i koki Iža,ar kažka panašaus,apie atsipirkima negali buti jokios kalbos,tai niekada neatsipirks tau,darai tai dėl malonumo."Hobis"man,tai atgaiva sielai :-)
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Yha
Forumietis
Forumietis

Standartinė Yha »

tadas1991 rašė:Aš apie tai ir kalbu, kad darbas, kurį darai kruopščiai ir nuoširdžiai sau ir planuoji ne parduoti, o naudoti arba saugoti, pinigais nematuojamas ir NIEKADA neatsiperka. Jei jau atsiperka - tai mano nuomone kažkas ne taip. Į mašiną, kuri buvo verta turbūt kokių 600lt ir paruošta šrotui, sudėjau 2 metus epizodinio darbo, 2-3, o gal ir 4 tūkstančius litų dalims ir medžiagoms ir daug pastangų joms gauti, rasti, pasidaryti ar pritaikyti nuo kitų ir pan. Ir visai negaila, turiu mašiniuką, kurį naudoju ir malkoms vežti, tempiant priekabą ir šiokiam tokiam raliuke dalyvauti ir po Europą tūkstančius kilometrų atostogaujant sukti :-) Ir visai negaila nei vieno lito ir nei vienos valandos šaltame garaže žiemomis.
Ko daugiau reikia. Mano nuomone, viskas, kas sau ar kažkam, kas suteikia gėrį ir malonius jausmus - pinigais nematuojama :je: Na, gal iki tam tikros ribos, bet išskirtiniais atvejais ir visiškai. Manau, šiame forume yra daug verslininkų, bet tai yra kampelis ir jiems, kuriame uždarbis, kaip gyvenimo būdas, gali būti numetamas į šalį :-)
Nu jei cia man taikei, stipriai prasovei :-) joks as „verslininkas”. Esu ir pats i auto sukises tokius piningus kuriu ir pats automobilis nevertas, kad ir i dabartini ~7tk nors jo reali verte ~10tk :-) ir kaip tu, kad sakei tai yra hobis, laiko leidimas. Bet kiek as i ji sukisau nuo to skaitau auto verte nezymiai pakilo tokia ta realybe kos mokes +7tk, taip ir su dauguma forumo automobiliu, mascviciu niekas dar neperka uz desimtis tukstanciu o ypac pritiurlinguotu, ir nesvarbu kiek ten sudeta butu. Tai tokia ta realybe, noreti-viena, gauti-kita.