A.
Yha rašė:Lietuviais, esame mes gimetadas1991 rašė:Iš kur tas noras viską pinigais vertinti?
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Yha rašė:Lietuviais, esame mes gimetadas1991 rašė:Iš kur tas noras viską pinigais vertinti?

Nustatyti viena, parduoti kita, bet cia tema ne apie, niekas nieko neperka ir neparduoda. Atsiprasau autoriaus, kad uzvedziau kalba apie piningus.Eisinas rašė:Čia juk ne dešimt metų Audi kurių yra daug ir jų vertę nustato padėvėtų automobilių rinka. Tokios išskirtinės mašinos vertę gali nustatyti tik pats savininkas.

Jei vertinti pinigais tai jau 15000 sukista ,neskaiciuojant savo darbo ,bet man pinigu kiekis nelabai svarbu ir pardavinet as jo nesiruosiu, nes tai mano pirmoji masina gyvenime,BUTENT ŠI, as ja pirkau 1978 metais, po to buvau pardaves ,o veliau sugryzo , tad tam kam labai rupi pinigai gal vertetu kituose forumuose lankytis, p.s. pinigu galima uzsidirbti ir be moskviciuko pardavimotadas1991 rašė:Iš kur tas noras viską pinigais vertinti?

zazrali rašė:Jei vertinti pinigais tai jau 15000 sukista ,neskaiciuojant savo darbo ,bet man pinigu kiekis nelabai svarbu ir pardavinet as jo nesiruosiu, nes tai mano pirmoji masina gyvenime,BUTENT ŠI, as ja pirkau 1978 metais, po to buvau pardaves ,o veliau sugryzo , tad tam kam labai rupi pinigai gal vertetu kituose forumuose lankytis, p.s. pinigu galima uzsidirbti ir be moskviciuko pardavimotadas1991 rašė:Iš kur tas noras viską pinigais vertinti?

zazrali rašė:Jei vertinti pinigais tai jau 15000 sukista ,neskaiciuojant savo darbo ,bet man pinigu kiekis nelabai svarbu ir pardavinet as jo nesiruosiu, nes tai mano pirmoji masina gyvenime,BUTENT ŠI, as ja pirkau 1978 metais, po to buvau pardaves ,o veliau sugryzo , tad tam kam labai rupi pinigai gal vertetu kituose forumuose lankytis, p.s. pinigu galima uzsidirbti ir be moskviciuko pardavimotadas1991 rašė:Iš kur tas noras viską pinigais vertinti?

Nu jei cia man taikei, stipriai prasoveitadas1991 rašė:Aš apie tai ir kalbu, kad darbas, kurį darai kruopščiai ir nuoširdžiai sau ir planuoji ne parduoti, o naudoti arba saugoti, pinigais nematuojamas ir NIEKADA neatsiperka. Jei jau atsiperka - tai mano nuomone kažkas ne taip. Į mašiną, kuri buvo verta turbūt kokių 600lt ir paruošta šrotui, sudėjau 2 metus epizodinio darbo, 2-3, o gal ir 4 tūkstančius litų dalims ir medžiagoms ir daug pastangų joms gauti, rasti, pasidaryti ar pritaikyti nuo kitų ir pan. Ir visai negaila, turiu mašiniuką, kurį naudoju ir malkoms vežti, tempiant priekabą ir šiokiam tokiam raliuke dalyvauti ir po Europą tūkstančius kilometrų atostogaujant suktiIr visai negaila nei vieno lito ir nei vienos valandos šaltame garaže žiemomis.
Ko daugiau reikia. Mano nuomone, viskas, kas sau ar kažkam, kas suteikia gėrį ir malonius jausmus - pinigais nematuojamaNa, gal iki tam tikros ribos, bet išskirtiniais atvejais ir visiškai. Manau, šiame forume yra daug verslininkų, bet tai yra kampelis ir jiems, kuriame uždarbis, kaip gyvenimo būdas, gali būti numetamas į šalį