Paprastai kada kuria filmus, žydų nekiša iį krosnį.laurynas400 rašė:kitoks rašė:vardiniai numeriai buvo populiarus jau seniai...
Šiaip ne vardiniai numeriai mano manymu įdomu, o tai kad žilagalvis vyriškis su žydiška žvaigžde ant švarko stovi apsuptas nemažo rango vokiečių kareivių, kurie jo nenori įkišti į krosnį (bent ne dabar)....
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
VARDINIAI NUMERIAI
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Rudge
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

Tai gal tada ir tas vardinis numeris- tik filmuotojų išmonėrudge rašė:Paprastai kada kuria filmus, žydų nekiša iį krosnį.laurynas400 rašė:kitoks rašė:vardiniai numeriai buvo populiarus jau seniai...
Šiaip ne vardiniai numeriai mano manymu įdomu, o tai kad žilagalvis vyriškis su žydiška žvaigžde ant švarko stovi apsuptas nemažo rango vokiečių kareivių, kurie jo nenori įkišti į krosnį (bent ne dabar)....
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
laurynas400
- Forumietis

-
Rudge
- Forumietis

-
Raimis
- ekspertas

Jeigu aš galiu spėti- maskuojamosios šviesos lempa?rudge rašė:Gal atspėsi kas sumontuota ant priekinio bamperio, prieš radiatoriaus groteles?laurynas400 rašė:Bet čia ne dabartiniais laikais kurtas filmas, o anų laikų dokumentika, kaip dabar suprantu.
Idėja įdomi, kam atvarytas prie nacių kolektyvo, nes peizažas primena lagerį kokį tai...
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Paulius43
- Forumietis

-
Rudge
- Forumietis

Taip atspėjai. Po teisybei mano pirma mintis buvo, kad tai operatoriaus kėdutė. Kiek suprantu tai yra BMW 326, ar galėjo Himleris važinėti su tokiu prastu automobiliu, ir dar taip toli į konclagerį? Reikia pasitelkt Wanderer, kad pabandytu sudėti to laiko taškus.Raimis rašė:Jeigu aš galiu spėti- maskuojamosios šviesos lempa?rudge rašė:Gal atspėsi kas sumontuota ant priekinio bamperio, prieš radiatoriaus groteles?laurynas400 rašė:Bet čia ne dabartiniais laikais kurtas filmas, o anų laikų dokumentika, kaip dabar suprantu.
Idėja įdomi, kam atvarytas prie nacių kolektyvo, nes peizažas primena lagerį kokį tai...
-
laurynas400
- Forumietis

Taip atspėjai. Po teisybei mano pirma mintis buvo, kad tai operatoriaus kėdutė. Kiek suprantu tai yra BMW 326, ar galėjo Himleris važinėti su tokiu prastu automobiliu, ir dar taip toli į konclagerį? Reikia pasitelkt Wanderer, kad pabandytu sudėti to laiko taškus.[/quote]
Lempa čia kaip 2x2, dar filmuojant "16 vasario akimirkų" kaliningrade, kai kurios buvo apkarstytos tokiom lempom, kaip dabar atsimenu...
Lempa čia kaip 2x2, dar filmuojant "16 vasario akimirkų" kaliningrade, kai kurios buvo apkarstytos tokiom lempom, kaip dabar atsimenu...
-
savas1990
- Forumietis

-
cloudio
- Forumietis