Virgai , ir vėl tau prasimuša senėjimo požymiaivirgas rašė:Tik aprenkit ja silciau ziemai, gaila but jei susaltu
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Retro technikos gerbejams su "S"
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Fon
- Forumietis

-
TADAS 125
- moderatorius

-
virgas
- Forumietis

-
TADAS 125
- moderatorius

-
TADAS 125
- moderatorius

-
TADAS 125
- moderatorius

-
TADAS 125
- moderatorius

-
tadas1991
- moderatorius

Retkarčiais žvilgteliu temon šion ir galvoju. Ar čia su amžium ir patirtim ateina tas toks žavėjimasis dideliais papais ir glotniom lygiom kojom? Tobulom proporcijom, šviesiais ilgais plaukais, dar ten viskuo, kas suvokiama, kaip standartai... Negi nelieka subtilaus, savito grožio suvokimo, negi nebežiūrima netik į pačią galvą, bet ir kas joje įdėta ir suformuota?
Negi ir man bus taip blogai?
Ar aš čia šiaip kažkoks nesveikas jau nuo pat jaunystės?
Negi ir man bus taip blogai?
-
mindeeee
- Forumietis

Ar nebus čia kartais jų svajonė turėti tai, kas gražu ir tobula akiai, kai turima per daug didelė realybė (kai visas gėris yra galvoje, o ne išorėje) ?tadas1991 rašė:Retkarčiais žvilgteliu temon šion ir galvoju. Ar čia su amžium ir patirtim ateina tas toks žavėjimasis dideliais papais ir glotniom lygiom kojom? Tobulom proporcijom, šviesiais ilgais plaukais, dar ten viskuo, kas suvokiama, kaip standartai... Negi nelieka subtilaus, savito grožio suvokimo, negi nebežiūrima netik į pačią galvą, bet ir kas joje įdėta ir suformuota?
Negi ir man bus taip blogai?Ar aš čia šiaip kažkoks nesveikas jau nuo pat jaunystės?
-
virgas
- Forumietis

Nu, brolau, cia jau seniai viskas medicinos isaiskinta. Dideli papai, sveikos kojos, plaukai ir proporcijos rodo, kad patele evoliuciskai teisinga. Norint kad populiacija isliktu renkamasi butent tokia. Pasirupint, kad zmonija neisnyktu, o individai butu sveiki yra viena is tikruju vertybiu ir pareigu.tadas1991 rašė:Retkarčiais žvilgteliu temon šion ir galvoju. Ar čia su amžium ir patirtim ateina tas toks žavėjimasis dideliais papais ir glotniom lygiom kojom? Tobulom proporcijom, šviesiais ilgais plaukais, dar ten viskuo, kas suvokiama, kaip standartai... Negi nelieka subtilaus, savito grožio suvokimo, negi nebežiūrima netik į pačią galvą, bet ir kas joje įdėta ir suformuota?
Negi ir man bus taip blogai?Ar aš čia šiaip kažkoks nesveikas jau nuo pat jaunystės?
Tau taip bus, ir tai nebus blogai. Kai tik jaunuolis suvokia, kad jo pypukas ne tik sysiukui daryt, jis ima galvot apie maziau spuoguota, tankesniais plaukais, lygesniais dantim ir didesne krutine partnere. Ir visai ne is snobizmo. I galva ziurima, bet galva tikrai neesminis dalykas. Jei labai ziuresi partneres su galva, gali nutikt, kad pats liksi kaklas. Tikiuosi iliejau siek tiek aiskumo?
P.S. Pritarciau, kad tik kelios nuotraukos sitoje temoje tikrai estetiskos.