Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
	Dėkojame už supratingumą.
IŽ planeta\jupiter 2 perdarymas 1971m.
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
- 
				GERASS  
- Forumietis 
- 
				npn
- Forumietis 
Geriausias atvejis turbūt draugiškai su tikruoju savininku susitarti... Nors jei ėjęs per rankas tai kas gali žinoti kaip ten buvo, būna variantų kai ir savininkas streso apturi neapdairiai pardavęs nuoroda>>GERASS rašė:Situacija aiški,dar bandysiu atgauti pinigus už iža iš žmogaus iš kurio ir pirkau,gražioju ar ne,bet taip nepaliksiu.
- 
				GERASS  
- Forumietis 
- 
				npn
- Forumietis 
Čia jau priklausys kaip jis jį pardavė - jei žmogus įžūliai bando uždirbti antrą kartą tai galima tikėtis ir to, ypač jei pamatys, kad jau įklimpai ir sukišai nemažai $ pradėjęs tvarkyti. O gal kokių pagrįstų nuoskaudų turi dėl pirmojo pirkėjo, arba tiesiog tingi dabar kažkur važinėti ir viską tvarkyti.GERASS rašė:Manau jis sutiktu persirašyti už tam tikra suma,viskas priklauso nuo sumos manau,man ižas šiai dienai išėjo 500lt,jei jis dar panašiai tiek pat paprašys...
- 
				Jawistas
- Forumietis 
- 
				laurynas400
- Forumietis 
Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...Jawistas rašė:Aš vietoj tavęs susirasčiau kitą rėmą su dokumentais ir nesukčiau galvos dėl visko...
Manau niekas iš forumo nebėgs į miliciją skūst o ir nėra ką...
Ieškau TIZ AM600 dalių,
FN M90 500cc dalių.

FN M90 500cc dalių.
- 
				Jawistas
- Forumietis 
Kiek tas rėmas su dokumentais kainuoja?100lt manau rast turi,ir plius paskaičiuok kiek prakalbėsi su tel kol dėl ano viską susitarsi,vešiesi į kita Lietuvos kraštą,tai tau gausis,kad 3 tokius pat rėmus būtum su dokumentais nupirkęs.laurynas400 rašė:Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...Jawistas rašė:Aš vietoj tavęs susirasčiau kitą rėmą su dokumentais ir nesukčiau galvos dėl visko...
- 
				marjaxxx  
- Aukcionų arbitras 
Rask man rėmus su dokumentais tokia kaina, tai iškart nuperku. Galiu ir dukart tiek sumokėt jei tvarkingiJawistas rašė:Kiek tas rėmas su dokumentais kainuoja?100lt manau rast turi,ir plius paskaičiuok kiek prakalbėsi su tel kol dėl ano viską susitarsi,vešiesi į kita Lietuvos kraštą,tai tau gausis,kad 3 tokius pat rėmus būtum su dokumentais nupirkęs.laurynas400 rašė:Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...Jawistas rašė:Aš vietoj tavęs susirasčiau kitą rėmą su dokumentais ir nesukčiau galvos dėl visko...
- 
				Nerijus666  
- Forumietis 
Jei tamsta, rastumė už tiek, tai ir man pasiūlykit, dar įdėsiu ir jum pačiam saldainiam už suradimą.Jawistas rašė:Kiek tas rėmas su dokumentais kainuoja?100lt manau rast turi,ir plius paskaičiuok kiek prakalbėsi su tel kol dėl ano viską susitarsi,vešiesi į kita Lietuvos kraštą,tai tau gausis,kad 3 tokius pat rėmus būtum su dokumentais nupirkęs.laurynas400 rašė:Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...Jawistas rašė:Aš vietoj tavęs susirasčiau kitą rėmą su dokumentais ir nesukčiau galvos dėl visko...
- 
				Jawistas
- Forumietis 
Paklausiu dar draugo jis turėjo tą visą rėma su dokumentais už 100 siūlė nepirkau nes jis man nereikalingas,toliau jei domina pm.Tiklsiai nežinau ar jis dar jį turi.Gi ne stebūklas tas rėmas yra.Nerijus666 rašė:Jei tamsta, rastumė už tiek, tai ir man pasiūlykit, dar įdėsiu ir jum pačiam saldainiam už suradimą.Jawistas rašė:Kiek tas rėmas su dokumentais kainuoja?100lt manau rast turi,ir plius paskaičiuok kiek prakalbėsi su tel kol dėl ano viską susitarsi,vešiesi į kita Lietuvos kraštą,tai tau gausis,kad 3 tokius pat rėmus būtum su dokumentais nupirkęs.laurynas400 rašė: Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...