Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

IŽ planeta\jupiter 2 perdarymas 1971m.

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Situacija aiški,dar bandysiu atgauti pinigus už iža iš žmogaus iš kurio ir pirkau,gražioju ar ne,bet taip nepaliksiu.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

GERASS rašė:Situacija aiški,dar bandysiu atgauti pinigus už iža iš žmogaus iš kurio ir pirkau,gražioju ar ne,bet taip nepaliksiu.
Geriausias atvejis turbūt draugiškai su tikruoju savininku susitarti... Nors jei ėjęs per rankas tai kas gali žinoti kaip ten buvo, būna variantų kai ir savininkas streso apturi neapdairiai pardavęs nuoroda>>
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Manau jis sutiktu persirašyti už tam tikra suma,viskas priklauso nuo sumos manau,man ižas šiai dienai išėjo 500lt,jei jis dar panašiai tiek pat paprašys...
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

GERASS rašė:Manau jis sutiktu persirašyti už tam tikra suma,viskas priklauso nuo sumos manau,man ižas šiai dienai išėjo 500lt,jei jis dar panašiai tiek pat paprašys...
Čia jau priklausys kaip jis jį pardavė - jei žmogus įžūliai bando uždirbti antrą kartą tai galima tikėtis ir to, ypač jei pamatys, kad jau įklimpai ir sukišai nemažai $ pradėjęs tvarkyti. O gal kokių pagrįstų nuoskaudų turi dėl pirmojo pirkėjo, arba tiesiog tingi dabar kažkur važinėti ir viską tvarkyti.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Aš vietoj tavęs susirasčiau kitą rėmą su dokumentais ir nesukčiau galvos dėl visko...
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

Jawistas rašė:Aš vietoj tavęs susirasčiau kitą rėmą su dokumentais ir nesukčiau galvos dėl visko...
Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...
Manau niekas iš forumo nebėgs į miliciją skūst o ir nėra ką...
Ieškau TIZ AM600 dalių,
FN M90 500cc dalių.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

laurynas400 rašė:
Jawistas rašė:Aš vietoj tavęs susirasčiau kitą rėmą su dokumentais ir nesukčiau galvos dėl visko...
Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...
Kiek tas rėmas su dokumentais kainuoja?100lt manau rast turi,ir plius paskaičiuok kiek prakalbėsi su tel kol dėl ano viską susitarsi,vešiesi į kita Lietuvos kraštą,tai tau gausis,kad 3 tokius pat rėmus būtum su dokumentais nupirkęs.
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Jawistas rašė:
laurynas400 rašė:
Kiek tas rėmas su dokumentais kainuoja?100lt manau rast turi,ir plius paskaičiuok kiek prakalbėsi su tel kol dėl ano viską susitarsi,vešiesi į kita Lietuvos kraštą,tai tau gausis,kad 3 tokius pat rėmus būtum su dokumentais nupirkęs.
Rask man rėmus su dokumentais tokia kaina, tai iškart nuperku. Galiu ir dukart tiek sumokėt jei tvarkingi
Vartotojo avataras
Nerijus666
Forumietis
Forumietis

Standartinė Nerijus666 »

Jawistas rašė:
laurynas400 rašė:
Jei tamsta, rastumė už tiek, tai ir man pasiūlykit, dar įdėsiu ir jum pačiam saldainiam už suradimą.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Nerijus666 rašė:
Jawistas rašė:
laurynas400 rašė: Gerai Jaawistas sako, mesk tu tą rėmą per pety ir ieškok kito, o savininką pamiršk ir jis tave pamirš... Čia reikia irgi konkrečiai-jei trinsi lazankes tave paims už minkštosios ir liksi ant ledo be pinigų ir be moco...
Jei tamsta, rastumė už tiek, tai ir man pasiūlykit, dar įdėsiu ir jum pačiam saldainiam už suradimą.
Paklausiu dar draugo jis turėjo tą visą rėma su dokumentais už 100 siūlė nepirkau nes jis man nereikalingas,toliau jei domina pm.Tiklsiai nežinau ar jis dar jį turi.Gi ne stebūklas tas rėmas yra.