Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
O koks protingas žmogus gali pirkt kaimo mašiną kuri bijo žvyrkelių?sigis404 rašė:DRV pastebėjimas teisingas, bet yra kita medalio pusė. Čia panašu į situciją kaip su greitais kreditais. Situacija paprasta varguolis naujos auto neįpirks, kredito nieks jam neduos, nes pajamu truksta, tai nusipirkęs pigiai lauželį jis moka tuos didelius procentus, nes sena auto ryja daugiau už naująTaigi situacija tokia, o ką žmogui daryt
Dar yra daugiau visokių plonybių, kodėl varguoliai, net turėdami sutaupę šiektiek pinigų daro keistus pasirinkimus. Pvz. vasarą su draugu iš vokietijos atvežėm du Passat, jo 97m. B5, sidabras, mano 95m. B4, paprastas raudonas, abu benzinai, būklė panaši, gan neblogi, kainos abieju startas po 1150eur, na galvoju ragas, nes iš šono pažiūrėjus juokingai atrodo
, senas, raudonas, kam jo reiks
Rezultatas mano parsidavė kitą dieną, o B5 po 2savaičių. Taigi pasvarstykit kaip čia yra, tie kurie atitrūkę nuo tautos
Beje, tai ne vienintelis pavyzdys
Jusu klausimas yra idomuspofke78 rašė:O koks protingas žmogus gali pirkt kaimo mašiną kuri bijo žvyrkelių?sigis404 rašė:DRV pastebėjimas teisingas, bet yra kita medalio pusė. Čia panašu į situciją kaip su greitais kreditais. Situacija paprasta varguolis naujos auto neįpirks, kredito nieks jam neduos, nes pajamu truksta, tai nusipirkęs pigiai lauželį jis moka tuos didelius procentus, nes sena auto ryja daugiau už naująTaigi situacija tokia, o ką žmogui daryt
Dar yra daugiau visokių plonybių, kodėl varguoliai, net turėdami sutaupę šiektiek pinigų daro keistus pasirinkimus. Pvz. vasarą su draugu iš vokietijos atvežėm du Passat, jo 97m. B5, sidabras, mano 95m. B4, paprastas raudonas, abu benzinai, būklė panaši, gan neblogi, kainos abieju startas po 1150eur, na galvoju ragas, nes iš šono pažiūrėjus juokingai atrodo
, senas, raudonas, kam jo reiks
Rezultatas mano parsidavė kitą dieną, o B5 po 2savaičių. Taigi pasvarstykit kaip čia yra, tie kurie atitrūkę nuo tautos
Beje, tai ne vienintelis pavyzdys
Pati mašina gal nebijo, bet visi žino kokia kantri B5 važiuoklė.sumskas2 rašė:Jusu klausimas yra idomuspofke78 rašė: O koks protingas žmogus gali pirkt kaimo mašiną kuri bijo žvyrkelių?kaimo masina ir paskui bijo zvyrkelio
Manyciau kaimo masina neturetu zvirkelio baidytis
manau logiskabojarinas rašė:mano galva - dabar buvo zondavimas.... Lietuva nepakilo į Maidaną.... Ir rinkimai netoli.... Tad mokestis bus netrukus po rinkimų.... galit eit į lažybų centrą ir daryti statymus 1:10
Tas Butkevičiui labai ir labai naudinga, todėl jis ir yra didžiausiais entuziastas gražinti pensijas, net ir atrodo nepopuliariu būdu: įvedant naujus mokesčius ir didinat akcizus. Pensininkai yra DIDŽIULĖ JĖGA rinkimuose. Jie disciplinuotai nepraleidžia jokių rinkimų ir kas jiems gražins pensijas tas ir laimės jų palankumą. Negi Butkevičius šį kozirį atiduos kam nors kitam. Nei viena kita amžiaus ar socialinė grupė politikams nėra tokie svarbūs rinkėjai, kaip pensininkai. Visuomenė sensta, pensininkų daugėja, jaunimas abejingas ir rinkimuose nedalyvauja, tad už ką balsuos pensininkai tas ir bus išrinktas.variklis rašė:nesuprantu tik vieno,atėme pensijas naktinėje reformoje kubiliaus valdžia,kodėl turi rūpintis kaip gražint Butkevičius?tegul duoda konservatoriams šita klausymą spręst...